Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Microsoft offers to buy Yahoo

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Youtube da 2 tane yuvarlak harf var yani proje cok super tutmaz ama cok büyük firma gelip seni satın alabilmesi için %90 ihtimalin var demek oluyor oda , youtube u da google aldı zaten :)
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
bu yeni gelisme mi yoksa aciklanan lawsuit mi? zira o 40 dolar teklif bir once ocak'ta gelen kapali teklifti. ustune bu ocakta 31 dolarlik teklif geldi, o da kabul edilmedi. iki red gelince de hissedarlari ile yonetimi davalik oldu, bu dava cercevesinde ilk kapali teklifin degeri ogrenildi..

ya da ben olayi yanlis biliyorum.
Mesaj tarihi:
yok müm, bu teklif yeni.

mr_hand, steve ballmer'ın açıklamasına göre, $33 teklif ile gittiklerinde jerry yang (yahoo ceo'su) $37 istemiş.

bana da bu garip geliyor, e ver o zaman $37'ı, niye yükseltirsin ki? =) google ortalığı kızıştırdı galiba =)
Mesaj tarihi:
iyi de ms'in 40$'lık teklif yaptığı bugünün haberi, eski değil. sadece yanlış aktarmışım, onu düzelttik.

bilmeden konuş anca, her şeye muhalefet yapan adamdan ne farkın kaldı şimdi.. ha? çabuk söyle!

hiç de altta kalmıyorum yau..
Mesaj tarihi:
Cuce said:
valla ne kadar işletim sistemimi bile MS olsada yahoo'yu alırsa bırakır gideirim bilmem kac yıllık mail adresimi

sunu yazmaya gelmiştim meğerse eski topicmiş ve zaten yazmışım
Mesaj tarihi:
Alis said:
Google zor alir'da mici..

Micin arkasinda IBM var.. boru degil yani..

Mic derken microsoft mu diyorsun?

fortune 500 2007'de ibm, ms'ten öndeydi gerçekten (ibm 40 küsürlerde, ms 139.). gelir olarak ibm, ms'in yaklaşık 2 katı elde ediyor ama kar olarak ms, ibm'den önde =)

ayrıca google fortune 500'de yok bile =P

ama bu önemli değil. zaten paticik corp. (nasdaq: pati) sonunda hepsini alacak. mutlu son
Mesaj tarihi:
venom said:
IBM bilgisayar piyasasının allahıdır arkadaşlar,bu noktayı unutmayalım

+reped for that diom

Merak ediyorum bir gun IBM girerse ne google kalir ne microsoft nede yahoo. ama girmezler... ki
  • Yeni Oluştur...