CoolRider Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 oha jonk çözdü olayı! Hocam YouTube 'a ne diosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Youtube da 2 tane yuvarlak harf var yani proje cok super tutmaz ama cok büyük firma gelip seni satın alabilmesi için %90 ihtimalin var demek oluyor oda , youtube u da google aldı zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 hımmm! Kitap dusunuyor musun? Yayın evleri gelmiştir kapıya zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 yok daha çok joonq diye bi site açıp bekleyeceğim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 çift o (oo) fenomeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 aha çalıntı çıktı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 hahaha yahoo red vermiş mikroya değerimizin altında demiş sebep olarak da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 yeni gelişme: hisse başına $40 ile teklifini yükselterek şansını yeniden deniyor microsoft. edik: eski teklif hisse başına $33 idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 yahoo ne kadar istiyodu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 bu yeni gelisme mi yoksa aciklanan lawsuit mi? zira o 40 dolar teklif bir once ocak'ta gelen kapali teklifti. ustune bu ocakta 31 dolarlik teklif geldi, o da kabul edilmedi. iki red gelince de hissedarlari ile yonetimi davalik oldu, bu dava cercevesinde ilk kapali teklifin degeri ogrenildi.. ya da ben olayi yanlis biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 yok müm, bu teklif yeni. mr_hand, steve ballmer'ın açıklamasına göre, $33 teklif ile gittiklerinde jerry yang (yahoo ceo'su) $37 istemiş. bana da bu garip geliyor, e ver o zaman $37'ı, niye yükseltirsin ki? =) google ortalığı kızıştırdı galiba =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 gaza gelmeyin, müm'ün uyarısıyla tekrar baktım.. harbi eski gizli teklifiymiş microsoft'un. gaza niye geliyosanız =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 bilmeden konuş anca,4 yıl önceki topiğe harbi mi???** yazan adamdan ne farkın var şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 iyi de ms'in 40$'lık teklif yaptığı bugünün haberi, eski değil. sadece yanlış aktarmışım, onu düzelttik. bilmeden konuş anca, her şeye muhalefet yapan adamdan ne farkın kaldı şimdi.. ha? çabuk söyle! hiç de altta kalmıyorum yau.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 çelik ayna modeli cevapla üste çıktığını mı sanıyorsun ki? sonsuz ayna! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 cips kola kilit!11 ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 dublesi de var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
^^ShadowSong^^ Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Microsoft Yahoo'yu Google Microsoft'u alıcak Ea Blizzard'ı alıcak Google Ea'yı alıcak google illuminati demek,çözdüm olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Google zor alir'da mici.. Micin arkasinda IBM var.. boru degil yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Cuce said: valla ne kadar işletim sistemimi bile MS olsada yahoo'yu alırsa bırakır gideirim bilmem kac yıllık mail adresimi sunu yazmaya gelmiştim meğerse eski topicmiş ve zaten yazmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Alis said: Google zor alir'da mici.. Micin arkasinda IBM var.. boru degil yani.. Mic derken microsoft mu diyorsun? fortune 500 2007'de ibm, ms'ten öndeydi gerçekten (ibm 40 küsürlerde, ms 139.). gelir olarak ibm, ms'in yaklaşık 2 katı elde ediyor ama kar olarak ms, ibm'den önde =) ayrıca google fortune 500'de yok bile =P ama bu önemli değil. zaten paticik corp. (nasdaq: pati) sonunda hepsini alacak. mutlu son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Eh yani :) google kim MC kim.. Ibm kim.. Google < MC < IBM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 IBM bilgisayar piyasasının allahıdır arkadaşlar,bu noktayı unutmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Microsoft said: Microsoft is committed to openness, innovation, and the protection of privacy on the Internet. Güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 venom said: IBM bilgisayar piyasasının allahıdır arkadaşlar,bu noktayı unutmayalım +reped for that diom Merak ediyorum bir gun IBM girerse ne google kalir ne microsoft nede yahoo. ama girmezler... ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar