Fly Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 evet başlık açık, gerekli/değil/opsiyonel diyorsanız nedenlerini de belirtirseniz benden +rep, teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 bence gerekli değil ne işin var çinde mi çalışacan :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Çince değilde japonca daha iyi olur gibime geliyor illa latin harflerinden oluşmayan bir alfabe öğrencem diyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 çıkan her elektronik ürünün yan sanayisini yapıcam diyorsan öğren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Çince gerekli değil bence. Yani mühendislik alanında gerekli mi bilmiyorum ama ticaret-iş alanında; Çinliler gayet iyi İngilizce biliyorlar sorun yaratmıyor. Ama Çinli işçilerle çalışacaksan o ayrı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 her dilin bi yarari war sonucta ama gerekli diye bisi yok ruscada orenebilirin onun yerine arapcada hepsinin bi pazari war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 +1 bonepart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Yani, cok gerekli deil. Eger tayvan'a gidip de silikon isleme ve IC isine girmeyeceksen hayır gerekli deil pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Benim iki tane bilg. müh arkaşım var birisi japonca öreniyo gerçi anime için alakası(kojiroh) diğeri tayca öreniyo onun ne alakası var bilmiyorum orda bilgisayarda yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 bilgisayar sanayii hindistanda uzak dogudan daha fazla gelismis durumda. orda kullanilan dilleri oorenelim o zaman.. anaa kac bin tane dil varmis orda.. hmm o zaman neymis, turkce ogrenmeliymisiz once, sonra diger insanlarin turkce ogrenmesini saglamak lazim. kopruyu gecene kadar da ayiya (abd oluyor kendisi) dayi demek ve bunu ingilizce soylemek lazim derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 istedigin kadar dili öğren sonucta hepsiyle nasılsa ingilizce konusucaksin. en fazla bir kaç bireysel aksiyonda işine yarar , onun dişinda ömrünü tükettiğine deymez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Gelecek 50 yılda çince çok önem kazanacak diyen bilgisine,görüşlerine güvendiğim bir çok akraba,yakın,eş-dost gördüm ve de etkilendim. napıym öğren yani yiyosa :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Yarım yamalak çince öğreneceğinize İngilizceyi yalayıp yutun. Yanına da az buz İspanyolca koydun mu tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar