aybarsz Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Amon-Ra Vs. Apep aslında henüz bitmemiş bir resim... yarım bırakma veya ertesi güne sallayıp devam etmeme gibi bir huyum var :( Amon Ra yı da biraz teknolojik yaptım :) Caught Alien Autopsy buda yarım kalmış ama sevdiğim bir çizimim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 resimlerini taradın mı yoksa fotoğrafını mı çektin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 foto çekmiş gibi görünüyor dosya isimlerine bakınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aybarsz Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 evet fotoğraf... ayrıca görüntü kalitesi falan çok düşük cep telefonu olduğu için.. yakında scanner almayı düşünüyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastTouch Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 cok guzel ya..tebrikkkk.... yetenege saygı denir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Beğendim ben de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 edit//yapıcı olalim yıkıcı degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 çzimlerin hoş bi havası var hatta ikincinin daha çok. tsrın planescape resimlerini çizen amcaya benzettim tarzını nerdeyse (adını unuttum) mind flayera benzemiş zaten zuzaylı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 başarılı..özellikle gölge oyunlarını sevdim karakalemin iyiymiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 güzelmiş başka çalışmaların varsa koyarsan sevinirim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 tasarım olarak bakınca gayet iyi, anatomi çalışmasına biraz ağırlık ver, bitmiş hallerini merak ediyorum doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
luxie Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 tamamlayıp ışık gölge olaylarını yapsan cok daha güzel olucak ayrıntılar daha belli olur hem bide bence en güzel yerinde bırakmışın hep resimlerini ısıklandırmayı yapıp söle bi emeğine bakmak baya güzel bişi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 ilk değil de ikincisini çok sevdim. cthulhu benzeri fantastik bir tadı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 makine fujifilm di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 begendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 2.si cidden cok güzel saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Güzel çizimler 2. resim üzerine daha bi düşmüşsün sanki gerçi yarım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar