Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patipet Star 2008 Yarışması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi ben bu yarışmada yaş katagorisi yapılmasından yanayım. Aksi halde yavru köpekler şirinlik olarak ortalığı yıkar geçer , malum yılan'ın yavrusu bile tatlı oluyor.. mesela 0-1 yaş arası ayrı üstü ayrı değerlendirilebilir..
Mesaj tarihi:
Mantıklı bir fikir, mesela yavru bir golden a kimse rakip olamaz sonuçta :)

Fakat çok fazla peti olan bir topluluk değil paticik. Zira, kaç kişinin yavru köpeği var benden başka ? En azından benimki 3 aylık.
Mesaj tarihi:
evt haklısınız aslında ki bunu dusunmedik de deil;ama dediğiniz gibi katılımımız sınırlı sayıda oldugundan yavru kategorisi acamıyoruz.
Mesaj tarihi:
Kıskanmayın Barny'i :)

Ayrıca ne olmuş alt tarafı sıradan bir yarışma büyütmeyin bukadar...
isterseniz geri çekeyim barny i adaylıktan...
Bence tüm petler şirin...

Mesela şu avantajda var özel bir poz çekemedim ben barnyle ancak bazı arkadaşlar güzel pozlar yakalamış sonuçta onların kazanma ihtimali daha yüksek...

Ne olursa olsun kazanırsak boyumuz uzamayacağına göre keyfimize bakalım :)
Mesaj tarihi:
Büyütmüyoruz Jandar, yanlış anladın bizi :)

Yavru köpeklere karşı insanların haliyle acayip bir sempatisi mevcut. Ondan dolayı. Uzun ömürler ikinize, maksat foto paylaşımı zaten. Barninin aşıları oturunca buluşturalım oynaşalım hatta. Golden isterem ben de (:D
Mesaj tarihi:
Greeny said:
Büyütmüyoruz Jandar, yanlış anladın bizi :)

Yavru köpeklere karşı insanların haliyle acayip bir sempatisi mevcut. Ondan dolayı. Uzun ömürler ikinize, maksat foto paylaşımı zaten. Barninin aşıları oturunca buluşturalım oynaşalım hatta. Golden isterem ben de (:D

Valla izmirdeysen iyi olur greeny aşıları bittiğinde buluşturalım hiç köpek arkadaşı yok valla köpeklere düşman olsun istemiyorum :D
Yan komşunun bi terrieri var ama terierlere uyuz olurum zaten kendileri uyuz olduğu için barny le anlaşamazlar
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
BulletRide said:
Oy mu verioz?P.m'den verelim barim.

bu şekilde verilmesini kararlaştırmıştık irin ile ancak oyunuzu kime verdiğinizin öğrenilmemesini istiyorsanız özel mesaj ilede verebilirsiniz..
Mesaj tarihi:
aa ben tamamen unutmuşum bu konuyu =)

dory'e teşekkür ederim cino adına güzel sözleri için, 4Ever'a da oyu için.

benim oyum

kedi: ZaugnaKhaldun - Mavi (aynı böyle bi kedim vardı ühü)
köpek: diaboliq - Gisele (çok seviyorum bunları)
  • Yeni Oluştur...