BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Kedi: Phoebe - phoebe Köpek: Fidel - phoebe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 abi ben bu yarışmada yaş katagorisi yapılmasından yanayım. Aksi halde yavru köpekler şirinlik olarak ortalığı yıkar geçer , malum yılan'ın yavrusu bile tatlı oluyor.. mesela 0-1 yaş arası ayrı üstü ayrı değerlendirilebilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Mantıklı bir fikir, mesela yavru bir golden a kimse rakip olamaz sonuçta :) Fakat çok fazla peti olan bir topluluk değil paticik. Zira, kaç kişinin yavru köpeği var benden başka ? En azından benimki 3 aylık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 evt haklısınız aslında ki bunu dusunmedik de deil;ama dediğiniz gibi katılımımız sınırlı sayıda oldugundan yavru kategorisi acamıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Kıskanmayın Barny'i :) Ayrıca ne olmuş alt tarafı sıradan bir yarışma büyütmeyin bukadar... isterseniz geri çekeyim barny i adaylıktan... Bence tüm petler şirin... Mesela şu avantajda var özel bir poz çekemedim ben barnyle ancak bazı arkadaşlar güzel pozlar yakalamış sonuçta onların kazanma ihtimali daha yüksek... Ne olursa olsun kazanırsak boyumuz uzamayacağına göre keyfimize bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Büyütmüyoruz Jandar, yanlış anladın bizi :) Yavru köpeklere karşı insanların haliyle acayip bir sempatisi mevcut. Ondan dolayı. Uzun ömürler ikinize, maksat foto paylaşımı zaten. Barninin aşıları oturunca buluşturalım oynaşalım hatta. Golden isterem ben de (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 kedi olarak heimdall'ın isimsiz monorail kedisine veriyorum oyumu :D monorail kedi nedir diyenlere örnek: köpeğe de karar vercem bir ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Greeny said: Büyütmüyoruz Jandar, yanlış anladın bizi :) Yavru köpeklere karşı insanların haliyle acayip bir sempatisi mevcut. Ondan dolayı. Uzun ömürler ikinize, maksat foto paylaşımı zaten. Barninin aşıları oturunca buluşturalım oynaşalım hatta. Golden isterem ben de (:D Valla izmirdeysen iyi olur greeny aşıları bittiğinde buluşturalım hiç köpek arkadaşı yok valla köpeklere düşman olsun istemiyorum :D Yan komşunun bi terrieri var ama terierlere uyuz olurum zaten kendileri uyuz olduğu için barny le anlaşamazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Kedi - Phoebe - Phoebe Köpek - Utterable - Husky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 BlackRose said: Kedi: Phoebe - phoebe Köpek: Fidel - phoebe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 köpek:Jandor - Barny Kedi: Phoebe - phoebe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 kedi- phoebe-phoebe ve pogodi-püsü bunların ikisini de istiyorum birinci paylaşsınlar d: köpüş- utterable-mavi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Oy mu verioz?P.m'den verelim barim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Kedi: Heimdall Köpek: Dodo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 BulletRide said: Oy mu verioz?P.m'den verelim barim. bu şekilde verilmesini kararlaştırmıştık irin ile ancak oyunuzu kime verdiğinizin öğrenilmemesini istiyorsanız özel mesaj ilede verebilirsiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Efems katılamadım güzel halbuki çok güzel bi köpeem vardı .Sonradan eklerim fotoları + yarışma olayına biraz karşıyım pls. Albüm şeklinde daha güzel olar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 doruk'un cino(asik oldum resmen uf ) bi de bıcır da kedilerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Oyum Doruk - Cino Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabekar Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Kedi: Phoebe - phoebe Köpek: Fidel - phoebe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Kedi: Phoebe - phoebe Köpek: Fidel - phoebe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Devilmanta said: Kedi: Phoebe - phoebe Köpek: Fidel - phoebe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 oyumu greeny nin ismini yazmadıgı pitbull köpeğine veriyorum kedilerde ayrım yapamadım belki kedileri sevmediğimden olabilir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Köpek: Sage - Reis Kedi: slickers - ölen kedisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 aa ben tamamen unutmuşum bu konuyu =) dory'e teşekkür ederim cino adına güzel sözleri için, 4Ever'a da oyu için. benim oyum kedi: ZaugnaKhaldun - Mavi (aynı böyle bi kedim vardı ühü) köpek: diaboliq - Gisele (çok seviyorum bunları) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 şike var kardeşim, benim köpeciğim en yakışıklı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar