Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patipet Star 2008 Yarışması


irin

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar sevgili patiler,2007 sonunda yapmayı planladığımız yarışmamız 1 ay gecikmeyle de olsa başlamıştır. En son 2005 yılında yaptığımız Patipet Star'ın 2. sine hoş geldiniz..
Katagorilerimiz söyledir:
-köpek
-kedi
-kuş
-sürüngen
-diğer

Herhangi bir kategori 5 den az adaya sahip oldugu takdirde kapatılacaktır.Oylamalar tüm patilere açıktır.
Basvurular bu topikte olacaktır.Adaylık basvuruları 7 Subat saat 24.00’te son bulacaktır.Oylama bu tarihten sonra başlayacaktır ve yine bir haftadır. 14 şubat gecesi oylamalar son bulacaktır.
Adaylardan en az iki adet fotoğraf istiyoruz, isterseniz kısa bir özgeçmiş bırakabilir(ırk, cinsiyet, ne zamandır beraber yaşadığınıza dair) ya da video ekleyebilirsiniz=)

Not: daha çok yarışmacı katılmasını sağlayabilmek için yarışmaya başvuru süresi 16 şubat'a kadar uzatılmıştır, bilgilerinize :)

Not: en son oy kullanma tarihi 1 Mart Cumartesi gününe uzatılmıştır. oy kullanım sürecinin uzatılma sebebi oy kullanan kişi sayısının henüz az olmasıdır. biraz daha katılım bekliyoruz, bilgilerinize :)

Herkese Başarılar!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
isteyen adaylarımız video ekleyebilirler. tüm adaylarımızın video ekleme zorunluluğu bulunmamaktadır. aday başvuruları tamamlandıktan sonra gerekli konu başlığı ile oylamalarımız başlayacaktır :)

tüm pati kullanıcıları soru, öneri veya fikirlerini bu başlık altından paylaşabilir.

tüm adaylara şimdiden başarılar dilerim :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kategori: Köpek
İsim: Cino
Yaş: 1.5
Cinsiyet: Dişi
Cins: Golden Retriever

Güneşli bir bahar sabahı Fethiye'de dünyaya gelen bu ufak kız, 6 kardeşten diğer ikisiyle birlikte amansız egzema hastalığına yakalanmış ve sahipkeri tarafından dışlanmıştı. Diğer 3 kardeş çuval çuval paralar ödenip satın alınırken bu zavallı ise makus talihiyle başbaşa kendisini kurtaracak kişinin gelmesini beklemekteydi.






Ta ki bize rastlayana kadar. Onu alıp ailemizden biri gibi davrandık, o da hastalığını atlatıp sağlığına kavuştu.





fazlasıyla şirin ve sevimli olan kızımız, aynı zamanda bir o kadar karamsar ve mağrur idi, kimi zaman oldukça hareketli, kimi zaman ise düşüncelerle doluydu





ismini koyan ise ailenin küçük ferdi; benim kardeşimdi. tutturdu cino olsun diye, dişi olmasına rağmen. cino büyüdükçe daha kafadar bir arkadaş olmaya başlamıştı. en son artist olmaya karar verdiğinde onlarca ajans peşinden koşturur oldu






işte böyle, ilk başlarda eve gelen misafirlere sevinip tuvaletini tutamıyordu, şimdi biraz daha kontrol edebiliyor kendisini, ama içindeki arkadaşlık duygusu ve mükemmel sevgi hiç kaybolmayacak gibi duruyor..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kategori: Köpek
İsim: Bailey
Yaş: 9
Cinsiyet: Dişi
Cins: Border Collie

Kizimiz cok zekidir.
Otur, kalk, gel, git, uzan, yuvarlan, yatagina yat, kapi ac, yakala, getir, patilerini havluya sil(!) ve daha bir suru komutlari basariyla yerine getirir ve cok arkadas canlisi bir hayvandir.

Foto 1




kurallari cignerken yakalaninca




beni sev pls


Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kategori : kopek

isim: Eyez
yaş : dun 2 yasina girdi
cins : dobermann


pek tek resmi yok suan pc de beraber olanlar var koyayim. bende konu mankeni olurum hem.






















egitim videolarini koymaya usendim :(
ama kisaca gecersek temel itaat - tasmasiz itaat focus tamamlanmis ve BH sinavini gecmistir.
protection a gecmis baya ilerlemisken cok yogun iş temposuna girmem nedeniyle son 2 aydir zerre itaat calismasi yapmamistir.

kisacasi sanirim jubilesini yapmak zorunda kaldi bizim it egitim bakimindan ehe
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...