cocacola Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Kategori: Kedi Cinsiyet: Erkek Cins: Siyam İsim: İlhami Yaş: 1 Resimler: http://img161.imageshack.us/img161/7261/goruntu083it1.jpg http://img218.imageshack.us/img218/610/turshu197kw9.jpg http://img161.imageshack.us/img161/4308/turshu166au9.jpg http://img218.imageshack.us/img218/3074/turshu168jy4.jpg http://img218.imageshack.us/img218/9586/turshu169fj8.jpg http://img161.imageshack.us/img161/6323/goruntu084nj8.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 kategori: Tarantula Tür: Nhandu carapoensis Yaş: 9 aylıkCinsiyet: Henüz bilinmiyor daha henüz yarım cm iken 08.07.2007 yedide aldım yawruyu şimdi 9 aylık 2 cm lik bi etobur kıyma falan yiyo kışın yazında sinek böcek karafatma falan :D Sinek yakalamış hali Buda sineği yuvaya sokmaya çalışırken sıpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 iyiki spoilera koymusun yoksa kafanı gozunu kırmak zorunda kalırdım :P bu arada yavru kedilerin bariz bi ustunlugu var bence yavru-yetişkin kategori ayrımı yapılsın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 dünyadaki ender gri japon balıklarıdan birine sahip olarak balık kategorisi de istiyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 tarantula besliyo adam ya,nasıl bir his acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 CthuLhu said: dünyadaki ender gri japon balıklarıdan birine sahip olarak balık kategorisi de istiyorum =) evet aynen, frontozalarimin dereceye gireceginden eminim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 tellos said: tarantula besliyo adam ya,nasıl bir his acaba bakılması en kolay haywan diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Kategori: Kedi İsim: Püsü Yaş: 2,5 Cins: Tekir O_o kenk =) tralaylayy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 @pogodi o terlikler ne öle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 cep telefonuyla çektiğim var da kalite kötü ya. Hem biraz arşivlik olsun diye. Makinayı alayım çekip koycam hemen ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 mulgear6 said: Kategori: Kedi İsim: Keti Yaş: 7 Cinsiyet: Dişi Cins: Siyam Keti mandadan beri hastayım bu hayvanın bakışına d: ama kedilerde püsü hep favorim, yok öyle bir hayvan. köpeklerde de mavi çok yakışıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 şası o ablası :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 yirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Kategori:Kedi İsim:Viski Yaş : 1.5-2 arası Cinsiyet: Dişi Cins:İran masum havaları Yemek verin len Karnım ağrıyo Rakım nerde LAN! Erkek bulun bana! ne mıncırıyon lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 püsü gibisi yok asil kedi püsü ftw! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 "Diğer" kategorisinde kendimi aday gösteriyorum, zira bilen bilir, yatakta tam bir hayvanımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 altında kalamam yeni resimler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Kategori : Kedi Yaş : 2 Cinsiyet : Dişi Cins tür şahsiyet : Bizzat sokak kedisi ıspoy Kategori : Kedi Yaş : 4 Cinsiyet : Erkek Cins tür kişilik karakter : Bizzat bu arkadaşta sokak kedisi Not : Adı "Minik" ıspo2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 bence köpek > kedi dostlar. kediler şirin iyi hoş da köpek gibi dost olamazlar. anca seversin gidip 2 kere tamam. Asteroth said: "Diğer" kategorisinde kendimi aday gösteriyorum, zira bilen bilir, yatakta tam bir hayvanımdır. Ben de kuş kategorisinde yarışmak istiyorum da resim yok şimdi. Sonra çeker koyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Kategori: Kedi İsim: Pudi Yaş: 1,5Cinsiyet: DişiCins: Tekir uyuyoruz "ne şirinim di mi?" esnerken kahvaltı sırasında ilginç bakışlar "ilgi göster bana!" "tanrım, neden ben?" "uyku güzeldir." "susadım!" "Atam, izindeyim." Biraz fazla oldu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Kategori:Kediİsim: FettanYaş: 5 ayCinsi:TekirCinsiyet: Dişi 1 2 3 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 TRIPOD! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Devilmanta said: @pogodi o terlikler ne öle :D emektar pazar terliii sdadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 mulgear6 said: Kategori: Kedi İsim: Keti Yaş: 7 Cinsiyet: Dişi Cins: Siyam Keti auhauhahua bakıp bakıp gülüyorum çok komik bakıyo hayvan ya :) sevimli bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Afush said: Bu kediyi patipet yarışmasına sokmasak ayıp olurdu..Buyrunuz gönüllerin kedisi..Kediciiiim =)))azsdadaz Kategori : Kedi Yaş : 19 Cinsiyet : Erkek Cins : Sokaklarda sürten bi tür. İsmi:Barış Kedü Ha unutmadan..Arkadaş çevresi arasında Metket olarak tanınır :DDDDD Zeki kedi,elinden gelmeyen iş yok =))Bunu seçin bunu seçin =) Kedi resmi koyman gerekiyordu sanırım.Hep geyik olmazki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar