fede Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 biletler ne kadar olur ki ya. hayatımda hiç konsere gitmedim. buna giderim bida da gitmem heralde :D
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 75ten başlar bence (özel öğrenci indirimi falan filanla 55 - 70 arasında sınırlı sayıda bulunur tahminimce; vip falan olacaksa da 175 - 200 ytl yi gözden çıkarmak gerek)
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 yav'la izmirden gelicez valla testament da var bir ay öncesinde ohş
fede Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 e gidilir o zaman ya. yapacak bişey yok. gidecez seve seve
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 oha temmuza bak yahu..evet ben de hangisini seçerim diyordum da belli oldu =)
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 metallica.com'un bu ayki newsletter'ı gelsin diye dört gözle bekliyorum =)
Nomak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Yillik iznimi kullana bilirsem bende ordayim.
proggorp Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 güven erkin erkal kesin dedi. judas a da kesin dedi. yüxexes garantisi diyor.
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Spastik_Serce said: ne varki abi bu metallicada stadı doldurucak. saymakla bitmez ama sadece şöyle söylenebilir ki dünyada en popüler(en iyi demiyorum bu tartışılır çünkü gereksiz) grup metal müzik türünü pek çok insana sevdirmiş olan iron maiden'ın ingilterede yaptığını amerikada yapmış olan grup... ayrıca apocalypticanın ortaya çıkışının da metallica sayesinde oldugu göz önünde bulundurulursa, inanılmaz ödüller kazanan "one" gibi videoları oldugu da düşünülünce stadı doldurmakla kalmazlar gibi geliyor bana... hele ki türkiyede metal dinliyorum diye takılan yüzlerce gencin tek bildiği grup olması oldukça popülerite katıyor gruba... tek kötü yanı bu grup yüzünden gerçekten metallicayı dinleyip seven hayranı olan kitlenin bunu söylemeye utanıcak hale gelmesidir 90 lardan beri metallica dinleyip her albümünü elimde barındırdığım halde özenti damgası yiyebiliyorum mesela =) DoGMeaT said: opeth bi daha gelmesin yaş ortalaması 13 olan ve tek bildikleri opeth şarkısı demon of the fall olan , müziği değil sözleri değil dıstorşını seven , dıstorşın kesilir kesilmez yandaki hatuna yazmaya başlayan seyirci önüne cıkmasın opeth cıkarsada yenimelekte cıkmasın , düğün salonunundan çalıntı ışıklandırma onunde havasız bogucu iğrenç ses sistemli , akustiksiz o bok mekana opeth türkiyeye gelmesin pls bunu cok rica ediyorum metallica gelsinmi ? gelsiiiiiin , gelcek olan grup ne kadar metallica , cok değil , olsun , gelsin... evet sonuna kadar katılıyorum bu kalitedeki grupları yenimelek denen yere çıkarmasınlar ziyan oluyor güzelim konser...
yav Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 2.Paragrafta iyi belirtmişsin O da anti-popülarist takılma akımının popüler olmasından doğagelen bişey olsa gerek(ironiye gel). Milyonların taptığı bişeyi yerince bi bok oluyosun çünkü, diğer milyonlarda ot oluyor kayıtsız şartsız.
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Metallica gelse kaçırmam diyen öyle adamlar tnaıoyrum ki metalle hiç alakaları yok.
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 metallica gelse kacirmam =P aktif hatirliomusun bg konserini?
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 lan böyle şansmı olur. yazın türkiyede yokum. pf.
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 bg konserine benzemez bence +18 olur diye düşünüyorum =)
naraso Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 +18 yaparlarsa ve aya bakarlarsa almak için kafa atarım
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Nereye yapıyorsun +18. Bugünün koşullarıyla, Metallica'yı Türkiye'ye getirmek en az 400.000 dolara mal oluyor. Bu parayı çıkartmak kolay mı sanıyorsunuz?
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 şey olur,bileklik.kırmızı bileklik alkol alabilir sarı alamaz mavi de görevli
proggorp Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 dream theater 2005 konserinde yaptılar.hiç de bişey olmadı aldım bira içtim.
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 18+ yaparlarsa kardeşim intihar eder.
Lidriel Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 oyoy iimiş, yannız yeni albümden çalarlarsa sahneye çıkıp o maymunu döverim. zerre sevemedim herifi.
yav Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 maymun dediğin herif çok şekil bi basçı bence, ayrıca sempatik :o tabi basçıdan bahsediyosun di mi, maymuna en çok o benziyor :P
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 guitar hero gitarim hazir bekliom konseri(gerceye param yetmio)(konsere nasil yetcek o zaman)(gece ise cikarim bende)(uniforma icin para lazim)(bu iste pek ihtiyacim olcak gibi gozukmuo...)(oha yuh cus ayi terbiyesiz ruhuspu)(ne dion lan! sen temizlige giderken uniformami giyiyon?)(ha.... anladim pardon...).... bu arad metallicanin resmi sitesinde henuz turkiyeyi yazmamislar... gerci daha ay olarak temmuzuda yazmamislar ama olsun
Öne çıkan mesajlar