Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

27 Temmuz 2008 - Metallica / İstanbul Konseri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Spastik_Serce said:
ne varki abi bu metallicada stadı doldurucak.

saymakla bitmez ama sadece şöyle söylenebilir ki dünyada en popüler(en iyi demiyorum bu tartışılır çünkü gereksiz) grup metal müzik türünü pek çok insana sevdirmiş olan iron maiden'ın ingilterede yaptığını amerikada yapmış olan grup...
ayrıca apocalypticanın ortaya çıkışının da metallica sayesinde oldugu göz önünde bulundurulursa, inanılmaz ödüller kazanan "one" gibi videoları oldugu da düşünülünce stadı doldurmakla kalmazlar gibi geliyor bana...
hele ki türkiyede metal dinliyorum diye takılan yüzlerce gencin tek bildiği grup olması oldukça popülerite katıyor gruba...
tek kötü yanı bu grup yüzünden gerçekten metallicayı dinleyip seven hayranı olan kitlenin bunu söylemeye utanıcak hale gelmesidir 90 lardan beri metallica dinleyip her albümünü elimde barındırdığım halde özenti damgası yiyebiliyorum mesela =)

DoGMeaT said:
opeth bi daha gelmesin
yaş ortalaması 13 olan ve tek bildikleri opeth şarkısı demon of the fall olan , müziği değil sözleri değil dıstorşını seven , dıstorşın kesilir kesilmez yandaki hatuna yazmaya başlayan seyirci önüne cıkmasın opeth
cıkarsada yenimelekte cıkmasın , düğün salonunundan çalıntı ışıklandırma onunde havasız bogucu iğrenç ses sistemli , akustiksiz o bok mekana

opeth türkiyeye gelmesin
pls
bunu cok rica ediyorum

metallica gelsinmi ? gelsiiiiiin , gelcek olan grup ne kadar metallica , cok değil , olsun , gelsin...

evet sonuna kadar katılıyorum bu kalitedeki grupları yenimelek denen yere çıkarmasınlar ziyan oluyor güzelim konser...
Mesaj tarihi:
2.Paragrafta iyi belirtmişsin

O da anti-popülarist takılma akımının popüler olmasından doğagelen bişey olsa gerek(ironiye gel). Milyonların taptığı bişeyi yerince bi bok oluyosun çünkü, diğer milyonlarda ot oluyor kayıtsız şartsız.
Mesaj tarihi:
guitar hero gitarim hazir bekliom konseri(gerceye param yetmio)(konsere nasil yetcek o zaman)(gece ise cikarim bende)(uniforma icin para lazim)(bu iste pek ihtiyacim olcak gibi gozukmuo...)(oha yuh cus ayi terbiyesiz ruhuspu)(ne dion lan! sen temizlige giderken uniformami giyiyon?)(ha.... anladim pardon...).... bu arad metallicanin resmi sitesinde henuz turkiyeyi yazmamislar... gerci daha ay olarak temmuzuda yazmamislar ama olsun
  • Yeni Oluştur...