Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

27 Temmuz 2008 - Metallica / İstanbul Konseri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Türk Metal Camiası (TMC) olarak metallica konserine gidenleri tek tek tespit ettik. Kendilerini metalci sanan bu güruhu bir daha hiçbir konsere almamak için güvenlik güçlerimiz gerekli yetkiyle donatılmıştır.

Bu arada son gelen bilgiye göre Fatih Ürek ve Yoncalodi de konseri izleyen ünlüler arasındaymış.
Mesaj tarihi:
playlisti verip yatıyorum :)
creeping death
for whom the bell tolls
ride the lightning
harvester of sorrow
sanitarium
leper messiah
and justice for all
no remorse
fade to black
master of puppets
whiplash
nothing else matters
sad but true
one
enter sandman
last caress
motor breath
seek and destroy

GOOGNIGHT FROM METALLICA THANK YOU!!!
Mesaj tarihi:
of harikaydı konser, rahatladım geldim

playlisti de yazayım gelmeyenler ağlasın

ecstacy of gold
creeping death
for whom the bell tolls
harvester of sorrow
ride the lightning
sanitarium
leper messiah
and justice for all
no remorse
fade to black
master of puppets
whiplash
nothing else matters
sad but true
one
enter sandman
last caress
motorbreath
seek and destroy
Mesaj tarihi:
kapalı uste giriş rezaletti ya
kapılar açıldıgı sırada yemek yiyoduk 15.15 de kapının onundeydik grup grup aldılar filan insanları sonra 1 bucuk saat kadar ilerlemeden durdu
orda sorduk adamlara neden ilerlemiyo diye barkod okuyucuda sorun var vs dediler
neyse sabah 6 da stadın onunde olan arkadaslar bize yer ayırmıs oraya oturduk yer süperdi :)
sonra millet saat 8 gibi gelip burası benim yerim geyigi yapmaya basladı bir güzel azarlayıp ger i püskürtüldüler vs vs

zaten konser inanılmazdı

mulgear6 said:
playlisti verip yatıyorum :)
creeping death
for whom the bell tolls
ride the lightning
harvester of sorrow
sanitarium
leper messiah
and justice for all
no remorse
fade to black
master of puppets
whiplash
nothing else matters
sad but true
one
enter sandman
last caress
motor breath
seek and destroy

GOOGNIGHT FROM METALLICA THANK YOU!!!

tarzında bi playlist vardı

@penth: ceyms var ya
of diyim anla :D adam yaslanmıyo resmen :D

cidden herşeyiyle mukemmel bir konserdi
alt gruplar olarak the swordu baya bi alkısladılar pentagram da hostu zaten pentagram yani :D down a gelince 2 kişi pankart açtı sahneye cagırdı onları filan
da ne biliyim yine de metallicaya uymuyodu alt gruplar
pentagram hariç biraz "kişiliksiz" sarkılardı
neyse ama ben çok eglendim
onlar da bizi eglendirdi hatta eglendirirken eglendiler vs
of bi bitiremedim yazıyı soyle diyim o zaman

GOODNIGHT FROM METALLICA THANK YOU!!!
Mesaj tarihi:
herşey dört dörlüktü, elemanların performanstan tut, sahne şovundan ses sistemine kadar,

seyircininde hakkını yememek lazım (emokidleri ve yeni ergenleri saymassak tabi) çok iyiydi. james'i önümüzde diz çöktürdük daha napalım =)

bide one'dan önce bi sahne şovu yaptılar, çok şahaneydi hastası oldum

alt gruplarda harikaydı, the sword'u çok begendim daha önce hiç dinlememiştim. pentagram pek sevmem ama "şeytan bunun neresinde" bide "uzun ince bir yoldayım" bayaa iyi gitti.

bide down vardı tabi... ne denirki down'a. Muhteşemdiler.

DO YOU FEEL IT ISTANBUL?
Mesaj tarihi:
hiçbişey yoktu bende metallica geliyo filan dediklerinde. lan sabah bi kalktım. metallica gelmiş istanbulda. kosner verecek filan. bi gaz oldum, tüm gün metallica dinledim.
seneye filan bidaha gelirlerse kesin gidiyorum.
Mesaj tarihi:
Alev makinesi terletti yalnız sıcakta o kötüydü. Gerisi çok güzeldi, çalsınlar istediğim ve çalmadıkları crash course in brain surgery vardı onu da çalmayacaklarını biliyordum zaten, koymadı o yüzden asdasfsa.

Önümde kızlarını getirmiş bir baba vardı, onların yanında da kızını getirmiş bir anne baba. Babalar ortama kolayca ayak uydurdu, anne ise one'ın girişinde ürktü.

Ha şu vip'te dans eden etekli bir hatun vardı üst kapalıdan bakınca boş kalan yerde belli oluyordu zaten direk, bir de arada eteği değiştirdi pantolon giydi. O neydi bilen var mı? Önümdeki babalardan bile daha orjinal gözüktü gözüme ortama uyumsuz hareketleriyle xD

Başka ne diyebilirim ki, stad konseri, metallica, güzel ses sistemi, iyi performans, ulaşımı kolay bir mekan. 10/9
  • Yeni Oluştur...