Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 S-H said: yoldan geçerken gördüğüm kadarıyla stad önünde 150ye yakın insan var şu an iyimiş, bizde orada olcaz bakalım sabah.
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 arkadaşlar alt almışım üst bilet lazım bana. değiş tokuş yapcak var mı? maksat arkadaşımla izlemek. birimiz alt birimiz üst almışız tek izlemiyim diye düşündüm. bu 50lik biletlerdede numara flaan var ya kapmazlar di mi yerimi? istediğim gibi gidip oturmak istiyorum kardeşim ya! erken gelen kapar mantığı yoktur umarım ): acayip sinir bişey olur erken gelen mantığı varsa.. o mantığa sokayım ben ya... saha içi çim flana hadi neyse koltuk yok, tribünlerde niye erken gelen mantığı işlesin anlamam
yav Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 ya acaba yemek sokabilcez mi içeri? çıkıcaz birazdan ama sandviç yaptık yanımıza alsak mı almasak mı çözemedik napalım? :D
NoS Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Al olum en kötü stadın önünde yersin :D
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 stada alınmayacak maddeler; - üzerinde kesici veya sivri madde bulunan giysi ve takılar (kemer, bileklik, kolye, yüzük vb.) - her türlü kesici madde (bıçak, çakı, cam vb.) - tedaviniz kapsamında olduğu reçete ile kanıtlanmadıkça, kırmızı reçete kapsamında olan sakinleştirici, teskin edici ve tüm ilaçlar... - alkol içeren veya içermeyen her türlü içecek ve sıvılar (kolonya, parfüm, su, meşrubat vb.) - her tür yiyecek... - yasadışı madde ve uyuşturucular... - her türlü yanıcı, parlayıcı ve patlayıcı madde - ateşli (ruhsatlı bile olsa) silahlar - havai fişek, maytap vb.. - metal kutulu ya da cam şişeli pulvarizatörler, sprey deodorantlar - telsiz, radyo, müzik seti, vb... - her türlü ses kayıt cihazı - her türlü fotoğraf makinası, video kamera ve flaş - her cins evcil havyan - madeni bozuk paralar - zincir (cüzdan zinciri, takı vb.) - her türlü lazer pointer
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 gün geldi çattı..çıkcaz bir birbbuçuk saate
synorin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 SpiderS_DangeR said: stada alınmayacak maddeler; - üzerinde kesici veya sivri madde bulunan giysi ve takılar (kemer, bileklik, kolye, yüzük vb.) - her türlü kesici madde (bıçak, çakı, cam vb.) - tedaviniz kapsamında olduğu reçete ile kanıtlanmadıkça, kırmızı reçete kapsamında olan sakinleştirici, teskin edici ve tüm ilaçlar... - alkol içeren veya içermeyen her türlü içecek ve sıvılar (kolonya, parfüm, su, meşrubat vb.) - her tür yiyecek... - yasadışı madde ve uyuşturucular... - her türlü yanıcı, parlayıcı ve patlayıcı madde - ateşli (ruhsatlı bile olsa) silahlar - havai fişek, maytap vb.. - metal kutulu ya da cam şişeli pulvarizatörler, sprey deodorantlar - telsiz, radyo, müzik seti, vb... - her türlü ses kayıt cihazı - her türlü fotoğraf makinası, video kamera ve flaş - her cins evcil havyan - madeni bozuk paralar - zincir (cüzdan zinciri, takı vb.) - her türlü lazer pointer Kemer ne alaka lan:S
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 emo-gotik kemerlerindendir çivili neyin heralde
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Greeny said: toggie, sen yerime oturdun desen kavga çıkar orada. yok öyle birşey, bulduğun yere oturucan. iyi işte ben de başka bişey demedim. güzellikten anlamazsa kavga ederek kaldırırım. otobus mu lan bu erken gelen oturur. oldu anam.
NoS Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 toggie ne kasıyorsun ya güvenliğe söyle onlar zaten çıkartır adamları kavga fln değmez sonra atılırsın fln beyler bu arada acil 2 tane saha içi bileti lazım arkadaşlar biletlerini kaybetmiş de olan var mı ?
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 ya kavga dedigime bakma tabiki de guvenlige soylicem, tıpıs tıpıs yerlerine gececekler :)
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 konser basladiktan sonra numara falan pek onemi kalacagini zaten zannetmiyorum. 99da biz saha icindeydik tam olarak numarali koltuklar nasil isledi bilmiyorum ama tribunden saha icine inenler bile olmustu konserden once/sirasinda. belirli bir karambol olacak sonucta
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 abi üst taraftan asagıya atlayan olacagını sanmıyorum. kafa gozu yarar yoksa. tribündekilerin saha icindeki pogo yaptıgı sanan tipler gibi sacmalamayacagını umuyorum. essek gibi guvenlik olur zaten.
Spiegel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 ya ne koltugu oturmasi ya oturarak mi konser izleyeceksiniz?
Spiegel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 hayir millet koltuk numarasi flm kasmis ne gerek var buldun yere gecer izlersin iste, oturarak izlemek sacmalik hele metallica gibi bir grubu
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Spiegel said: hayir millet koltuk numarasi flm kasmis ne gerek var buldun yere gecer izlersin iste, oturarak izlemek sacmalik hele metallica gibi bir grubu yahu koltuk senin, ister oturursun ister ayakta takılırsın. iceri girdigin zaman bos koltuk bulamayınca anlarsın numara ne ise yarıyor. 10 kisi gidiyosun, nerden ayarlıcan 10 kisilik yer kendine. itis kakısla yer mi kapıcan kendine tribünde.
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Birazdan evden çıkıp Mecidiyeköy'e yollancam ben de, geç meç bakalım artık. Bizimki de numaralı hehe. Ben oturup izleyeceğim hatta yanıma pijamalarımı da aldım 22.00 oldu mu yatarım ben Metallica vs. dinlemem oh. Metallica sahne aldığı sırada koltuk işe yarar mı bilmem ama ondan önce yayılırım, zaten antreman antreman bacaklarımda hal kalmadı 10 saat ayakta kalamam.
Whoops Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 99da sonlara dogru kapılar açılmıştı diye hatırlıyorum yanlışta olabilir kalabalık bi grup koşuyodu sanki bize dogru. şimdide beleş bilet çıktı sahaiçi diilmiş zorla gidicez. 0 motivasyon 0 enerji biraz ayçekirdegi alıp maç izlercesine çıtliicam. saatte 5 olucak hiç gidesim yok anasını satiim. neyse kaçtım hadi görüşürüz
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 valla ana baba gunu diyo su an giden arkadaslarım, felaket sıra varmıs. zaten ali sami yen'in kapıları kücücük, 50k insan nasıl girecek oraya bilmiyorum. ben saat 7-8 gibi falan anca orda olurum herelde.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/GaleriDetay.aspx?cid=14510&p=1&rid=2 alandan da bi fotoğraf ekşiden alıntı
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Ben de saha içi biletimi kaybettim, 90 milyonluk yerden de tanıdığım kimse yok sanırım, o yüzden ondan da almıyorum herkes saha içi diye. Gitmeyiveririm dedim napim, yurtdışında yakalarız.
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 canlı yayınlacak tv kanalı varmı?
Öne çıkan mesajlar