Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

27 Temmuz 2008 - Metallica / İstanbul Konseri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi 25 diyorum gidiş geliş dahil.isteyen kalır orda isteyen gelir her türlü daha ucuz olucak ve toplanıp gitme geyiği falan baya eğlenceli olucak herkes metallica ya gidiyo sonuçta.
Mesaj tarihi:
HymnOfSnuk said:
o değil de biletler bitmeye yakın mıymış ne alemdeymiş?

daha çıktığı haftada aynı geyik vardı saha içi hala var
sahne önü bitmiş sanırım
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
ya o deil de kapalı numaralı dedilen yerde oturarak izlemicez di mi biz .onların gecişleri fln serbest mi olur ki,ben obur bloğa a ben bi arakadas bakıp cıkıcam diyerek gecebilicem mi..-3 stad kulturum var anlatıverin arıboceklerim
Mesaj tarihi:
irin said:
caneem blok dediğim,kapalının blokları işte,aynı kategori biletlerinden bahsediyorum

geçiş vardır heralde de kimsenin oturcağını sanmıyorum.
en azından gündüz oturur herkes.
Mesaj tarihi:
CthuLhu said:
proggorp said:
metallica nın istanbulunda içinde bulunduğu turun playlisti sabit mi? yoksa load,reload dinlemeye mi gidicez?
turun setlisti diye bir şey olmaz ki?

abi adamlar turneye çıktıklarında her konserde bambaşka bir playlist çalmıyolar ki, şey ister yani afedersin. belli bir liste/sıra olur o listeden 1-2 eksik fazla olur 1-2 de yer değişir. Arkadaş onu ima etmiş tur playlisti diye.

Zaten Metallica'nın ne çalacağı çok belli, 25 şarkılık bi havuz yaparız 20'sini banko tuttururuz eminim.
Mesaj tarihi:
sahneönü bileti alanlar da aldıklarını belli etmeden duramıyoru kardeşim.

Hele bi feysbuk grubu var metallica-sahaönü'cüler gibin bişey. Herkes gidip biletinin fotosunu koyuyor falan, öldüm bittim o internet insanlarına da euh.

kıskanıyorum aslında o yüzden falan filan
Mesaj tarihi:
yav said:
sahneönü bileti alanlar da aldıklarını belli etmeden duramıyoru kardeşim.

Hele bi feysbuk grubu var metallica-sahaönü'cüler gibin bişey. Herkes gidip biletinin fotosunu koyuyor falan, öldüm bittim o internet insanlarına da euh.

kıskanıyorum aslında o yüzden falan filan

Hayatımda hiçbir konser benim için şu konser kadar önemli olmadı , muhtemelen de olmayacak. Belirtmek amaçlı değil , gelen varsa orda görüşürüz diye söyledim.
  • Yeni Oluştur...