proggorp Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 abi 25 diyorum gidiş geliş dahil.isteyen kalır orda isteyen gelir her türlü daha ucuz olucak ve toplanıp gitme geyiği falan baya eğlenceli olucak herkes metallica ya gidiyo sonuçta.
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 HymnOfSnuk said: o değil de biletler bitmeye yakın mıymış ne alemdeymiş? daha çıktığı haftada aynı geyik vardı saha içi hala var sahne önü bitmiş sanırım
proggorp Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 metallica nın istanbulunda içinde bulunduğu turun playlisti sabit mi? yoksa load,reload dinlemeye mi gidicez?
yav Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 1 tane saha-içi bilet satmaktayım buraya da yazayım dedim. http://forum.paticik.com/read.php?27,3301786
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Hööööy geliyorlar yahu , canlanın biraz leyn. Sahne önü var mı bakayım , buluşup kaynaşalım orda.
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 proggorp said: metallica nın istanbulunda içinde bulunduğu turun playlisti sabit mi? yoksa load,reload dinlemeye mi gidicez?turun setlisti diye bir şey olmaz ki?
plasticmouth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 gitmekten her an vazgecebilirim..
irin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 ya o deil de kapalı numaralı dedilen yerde oturarak izlemicez di mi biz .onların gecişleri fln serbest mi olur ki,ben obur bloğa a ben bi arakadas bakıp cıkıcam diyerek gecebilicem mi..-3 stad kulturum var anlatıverin arıboceklerim
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 bloktan blocka geçişler kapalıdır heralde,niye boşuna para versin insanlar lol
irin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 caneem blok dediğim,kapalının blokları işte,aynı kategori biletlerinden bahsediyorum
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 irin said: caneem blok dediğim,kapalının blokları işte,aynı kategori biletlerinden bahsediyorum geçiş vardır heralde de kimsenin oturcağını sanmıyorum. en azından gündüz oturur herkes.
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Saha içine gelenler önlerde dursun , çaktırmadan sahne önüne alırım ben onları lolz
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 -Deno- said: Saha içine gelenler önlerde dursun , çaktırmadan sahne önüne alırım ben onları lolz vip mi aldın?
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 -Deno- said: Saha içine gelenler önlerde dursun , çaktırmadan sahne önüne alırım ben onları lolz pm atayım mı ? sdfsdg
raider Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 numaralı- kapalı tribün satabilirim 2 tane istiyene(5.katagori olan) :)
yav Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 CthuLhu said: proggorp said: metallica nın istanbulunda içinde bulunduğu turun playlisti sabit mi? yoksa load,reload dinlemeye mi gidicez?turun setlisti diye bir şey olmaz ki? abi adamlar turneye çıktıklarında her konserde bambaşka bir playlist çalmıyolar ki, şey ister yani afedersin. belli bir liste/sıra olur o listeden 1-2 eksik fazla olur 1-2 de yer değişir. Arkadaş onu ima etmiş tur playlisti diye. Zaten Metallica'nın ne çalacağı çok belli, 25 şarkılık bi havuz yaparız 20'sini banko tuttururuz eminim.
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 -Deno- said: Saha içine gelenler önlerde dursun , çaktırmadan sahne önüne alırım ben onları lolz anlastik :D
yav Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 sahneönü bileti alanlar da aldıklarını belli etmeden duramıyoru kardeşim. Hele bi feysbuk grubu var metallica-sahaönü'cüler gibin bişey. Herkes gidip biletinin fotosunu koyuyor falan, öldüm bittim o internet insanlarına da euh. kıskanıyorum aslında o yüzden falan filan
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 2 sahaiçi bilet satıyorum, ilgilenenler şuraya
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 yav said: sahneönü bileti alanlar da aldıklarını belli etmeden duramıyoru kardeşim. Hele bi feysbuk grubu var metallica-sahaönü'cüler gibin bişey. Herkes gidip biletinin fotosunu koyuyor falan, öldüm bittim o internet insanlarına da euh. kıskanıyorum aslında o yüzden falan filan Hayatımda hiçbir konser benim için şu konser kadar önemli olmadı , muhtemelen de olmayacak. Belirtmek amaçlı değil , gelen varsa orda görüşürüz diye söyledim.
irin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 4. kategori biletim var kapalı numaralı satıyorums,pm beklerim isteyen olursa
Öne çıkan mesajlar