Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

27 Temmuz 2008 - Metallica / İstanbul Konseri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
S-H said:
peki kredi kartı sahibinin nüfus kağıdı ve kredi kartıyla birlikte gitsek alabilir miyiz ?

gişedeki elemanın insiyatifine baglı bişey. normalde verilmemesi lazım ama alabilme ihtimalin yok değil.
Mesaj tarihi:
Ya şimdi aklıma takıldı. Ben izmirden, kuzen antalyadan alcak biletleri. Saha içi alıcaz. Mantıken sahaiçi numarasız olur ve ayrı satış noktalarından bilet alsak sorun olmaz. Tamam ama yine de aklıma takıldı sorayım bi kaç cevap alyım gönlüm rahatlasın dedim. Kuzen sahaiçi biletlerde de numara olduğunu söyledi formalite de olsa.. öyle işte. Sorun olmaz di mi?
Mesaj tarihi:
Vip çok uzak ya sahneye, 50 yaşını geçmişler için bence orası böyle tuvalete kolay gidecen biranı rahat alacan yanında kimse zıplamıcak falan =p

Sahaiçi aldık bugün öğlen saatlerinde, 1300 civarı kalmıştı..

Düşündüm de 1-2 tane fazladan bilet alsak 1-2 ay sonra falan 2 katına satabilme şansımız var, geç kalanlar bilet bulamayıp tutuşacaklar malum sömürmek lazım :P

Bu arada mutlaka bi tanıdıktan axess kartı bulun, %20 indirim var boru değil
Mesaj tarihi:
şimdi bir kişi bana başka bir forumda, kurueşmedeki konserler fanları kazıklamak fanlardan parasını çıkarmak demişti. orda konser olmaz filan demişti. evet bir konuda haklı orda konser judas konseri en azından komik. ama 30000 bin biletli bir konserin biletlerini 85ytl ye satmakta tamaman adamı s.....tir.

kaç milyon dolar alıyor mettalica ki bu fiyata biletler. yazık ya
Mesaj tarihi:
ayıp cidden ama bilinçli asi genci oynamaktansa eli mahkum sömürülen koyun olur giderim konsere

ek$i said:
gün itibari ile:
d blok dediğimiz 90 ytl lik bilet : 300 küsür
saha içi dediğimiz 85 ytl lik bilet : 1200 küsür adet kalmıştır.
not: diğer biletlerin akıbeti hakkında bilgi sahibi değilim. bitmiş de olabilir daha duruyor da olabilir.

gelen mesajlar üzerine edit: sayıları bilet alırken görevli kişiye sorarsanız sistemden görebilirsiniz. ben bu sayıları almayanların akıllarında fikir olsun diye veriyorum. 3-4 gün sonra gidip tüh bitmiş denmemesi için.
(baskaturlubirsey, 18.04.2008 19:10 ~ 19.04.2008 01:51)
  • Yeni Oluştur...