Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=245910 12 yaşında doğum sancısıyla ağlıyor Annesinin, 'Karnı ağrıyor' diyerek hastaneye götürdüğü 12 yaşındaki kız çocuğunun 8.5 aylık hamile olduğu anlaşıldı. Ailesi birbirini suçlarken çocuk doğum sancıları çekip gözyaşı döküyor İSTANBUL - Karın ağrısı şikâyetiyle doktora götürülen 12 yaşındaki bir kız çocuğunun 8.5 aylık hamile olduğu anlaşıldı. Küçük kızın babası, kızının dayısı tarafından hamile bırakıldığını öne sürürken, dayısı ise babanın bir arkadaşının tecavüzüne uğradığını söyledi. Doğum sancısı çeken ve sürekli ağlayan küçük kız, mahkeme kararıyla koruma altına alındı. Savcılık kızın kimin tecavüzüne uğradığının anlaşılması için şüphelilerden örnek alınarak DNA testinin yapılmasını istedi. Nüfus kayıtlarına göre 1996 doğumlu küçük kız, karın ağrısı şikâyetiyle annesi tarafından doktora götürüldü. Yapılan tetkiklerde küçük kızın 8.5 aylık hamile olduğu belirlendi. Anne, doktor raporu ile birlikte savcılığa giderek şikâyetçi oldu. Kız ifadesinde kimin tarafından hamile bırakıldığını bilmediğini söyledi. Babası ise, kızın dayısını suçladı. Kumkapı'da yakalanarak gözaltına alınan dayısı ise babanın bir arkadaşının suçlu olduğunu savundu. Savcılık bunun üzerine babanın arkadaşı olan bu kişiyi yakalamak için çalışmalara başladı. Kısa sürede polis tarafından gözaltına alınan zanlı savcılığa götürüldü. DNA testi yapılacak Küçük kızın çelişkili ifadeleri ve dayısının kızın babasını suçlaması üzerine savcılık mahkeme kararıyla dayının ve suçlanan diğer kişinin DNA örneklerini aldı. Bebekten tehlikeli olacağı için kan örneği alınamadı. Kız çocuğunun kim tarafından hamile bırakıldığının belirlenmesi için anne karnındaki bebeğin doğması beklenecek. Bebek dünyaya geldikten sonra kan örnekleri alınarak karşılaştırılacak ve babanın kim olduğu belirlenecek. Babanın belirlenmesinin ardından mahkeme süreci de işlemeye başlayacak. Devletin korumasında Hamile kaldığını 8.5 ay sonra öğrenen ve yaklaşık 15 gün sonra doğum yapacak olan küçük kız, savcılık tarafından mahkeme kararıyla koruma altına alınarak. İstanbul Valiliği'ne bağlı Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu'a gönderildi. Psikolog gözetiminde tutulan kızın sürekli ağladığı ve doğum sancıları çektiği belirtildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 way hayvanlar yuh lan daha 12 yasında insanlığımfan tiksindim walla ya bunu yapanla aynı insan sıfatını taşıdığımdan utandım bunu yapanı bi yere bağlıyıp jop la aynını yapmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 e yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 o-h-a kim yaptıysa kafasını tereyağ gibi duvara dağıtmak lazım. insaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 hot girls child sex nude celebrities abi herif iyi abazaymış kıza acıdım ama yazık tecavüzcü koğuşuna falan atsınlar inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 8.5 ay düş. 11 yaşındayken yapmış hayvan. ulan ufacık çocuk hiçmi vicdan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Oha lan 12 yaşındaki kıza bu yapılır mı be :X İnsanlıktan çıkmış artık millet. Biyoloji alanındaki cahilliğim nedenyle soruyorum; Biyolojik açıdan o yaştaki bir kızın hamile kalması mümkün mü :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 mümkünmüş demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 mumkun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 tam ergenlik çağı oldugu için mümkün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
a cup of coffee Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 geçen posta okuyorum (geçen dediğim dün işte-bide okurum diğer gazeteleride ayrım yapmam) neyse haberleri okurken gözüm bi anda haydar dümen in köşesine çarptı 12 yaşında bir kız atmış, erkek arkadaşım cinsel ilişkiye girmek istiyor acaba birşey olur mu diye;haydar dümende "yuh" u çekmişti tabi.ben 12 yaşındayken misket falan oynuyordum ya tasolarım vardı ne güzel !'( bu tecavüz eden kişide her kimse belli olur 15 gün sonra atarlar tecavüzcüler koğuşuna 2 ay sonra şiş.bunlar ince iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 şaşırmıyoruz artık 8 yaşındaki cocuga 15 kişi tecavüz edenler vardı gecen senelerde 8 degilde 14 falanmıydı yoksa o olaydaki kurban ha bide 2 yaşındaki cocugu mahallenin erkeklerine satan anne vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 ayıptır günahdır ya..sağlam ceza almaları lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 talihsizlik, yapilmis olmasini gectim, kizin dogurganlik kazanmasini bikac haftaya fln tutturmuslar yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 işte böle durumlarda irandaki kanunlar lasım cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 yapan kimse kızı da korkutmuş herhalde kim oldugnu söyleyememiş.. allah belalarını versin saglam ceza alır işallah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 işkence yapıcaksın diyorum sonra bana kızıyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 insanlık ayıbı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 oha yazık be çocuk lan daha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 abi bırakın 8 yaşındaki cocugu daha geçen senelerde iğrenç bişi 17 aylık bebege tecavuz eden insan demeye dilim varmıya bakteriler vardı , iğrenç bi olay ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Dev said: e yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Bir de idam cezası insan haklarına aykırı diyorsunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 İyi gene anne baba biraz aklı başındaymış da kızmızın namusu kirlendi, aile şerefimiz gg falan diye öldürmemişler kızcağızı. Zaten o işi beceren pisliğe diyecek birşey bulamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Hayır aylar boyunca kimse farketmemiş mi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar