PhysX Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 koltukta oturarak darbe mi bekleyecez yani. yokmudur başka yolu bunun? bıktım artık sayfalarca topik okuyum aynı şeyleri yazmaktan. icraat arıyorum yok mudur yolunu yordamını bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 arkadaşım kitle hangi kitleden bahsediyorsun sadece %47 aldı ve oy kullanaların %47 si aldı oy kullanmayan ve oy kullanıpta oyu boşa gitmiş %10 barajın altı kalmış birsürü insan var ne Kitlesinden bahsediyorsun. dedigim gibi arkadaşlar Parti kurmak isteyen varsa herkezi teşkilatmanmak üzerine konuşmasını beklerim teşklilatlanmak zordur illerde ilçelerde beldelerde gerekirse köylerde bile teşkilat binanız olması gerekir. sizi temsil eden birileri olması gerekir. ve bunun içinde çok bir para olması gerekmez adam başı 5 YTL verilse aylık yine bir bina tutulur ve teşkilat kurulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Napıcaksın abi ? Ortama bak ne yapabilirsin? Hadi silahlanalım göğüs göğüse kurtuluş savaşındaki 1lokma yiyip 3gün kurşun sıkalım. Yok önümüzdeki halamızın kızı Hadi siyaset yapalım sonuna kadar protesto yapalım.Yok %50 karşımızda. biz yüzdekaçız? Türkiye nin en büyük şirketleri AKP ye çalışıyor müthiş bir kaynak var. Kim karşısında durabilir? 1920lerde değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 mawiman said: arkadaşım kitle hangi kitleden bahsediyorsun sadece %47 aldı ve oy kullanaların %47 si aldı oy kullanmayan ve oy kullanıpta oyu boşa gitmiş %10 barajın altı kalmış birsürü insan var ne Kitlesinden bahsediyorsun. Yahu %47 boru mu bu?Görüyoruz 2 seçimdir bilinçli seçmeni.Bu seçimde oy kullanılıcaktı ne oldu? Hani tek partide birleşicekti geri kalanlar. Her seçim aynı yalanı yiyeeceğiz başka birşey yok. şu an seçim olsa %55 e çıkıyor daha geçengün anketi vardı. Aldı başını gidiyor.İsterse kapa gözlerini kulaklarını gümbür gümbür geliyorlar var mı çözümü yok? 5 öğrenci toplaşıp bi binaya girmekle olmuyor bu işler işte. Çıkarır adam 5milyon doları çat diye koyar önünüze şirazeniz kayar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 örnek mi vereyim Sen ve senin gibi düşünenleri bul önce. sonra bir bak teşkilatlanma kurabiliyormusun yani her yerde insan varmı seni temsil edicek. sonra bu insanları kordine bir şekilde hareketmelerin için tüzük hazırla yani Partinin ne yönde oldugunu belirten daha sonra amaçlar Partinin amaçlarını belirle Gerçekci olsun yoksa iki günlük parti olursun hemen kapanırsın insanları kandırma. Sonra Teşkilatları hareketlendir yeni üyeler ve yeni düşünceler gelsin partiye buda partiye can demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 eğer bir daha darbe gelirse anayasanın şaftı bir o kadar daha kayar ondan sonra zor toplarlar.. dsp oraya buraya gitti mesela durdurun süreci falan dediler örneğin birileri çalışıp dsp nin eline adam gibi bir çözüm verse onlarda akp yi dumur etseler hiç yoksa bir dahaki seçime biraz iyileşir mi acaba durum? buradaki sorun da şu : çözüm ne? zeki sezer o yükü taşıyabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fightersfight Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 bu işleri senden daha iyi bilenler var merak etme , guild kurmaya benzemez bu işler bu yüzden boş muhabbet yapma, çocukken ajancılık ,doktorculuk oynamaya benziyor yaptıgın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 bu ülkede milyonlarca insanın Atatürkçü olduğuna inanmak istiyorum.bu insanlar miting olduğunda katılan insanlar ve katılamasada aklı kalbi orda olan insanlardan oluşuyo.. Atatürkçü bi parti kurulsun ve akpnin karşısında durabilsin akpye meydan okusun işte ozaman geriye değil ileriye gittiğimizi düşünmeye başlarım.. teşkilatlanma olayı zor aslında ama imkansız değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 "fightersfight" senden daha dolu muhabbet yaptığıma inanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 @bLackcha0s Arkadaşım ben zaten 5 ögrenci filen demiyorum Teşkilatlanmayı anlatıyorum. AKP öyle Teşkilat kurmuş ki yazık kömür vererek evlere erzak götürerek oyları alıyor bunlar para ama seninde teşkilatın iyi olsa ve bunların bu insanların oylarının bir poşet gıdaya satılamıyacagını anlatırsan ozaman konu değişir mesele karşındakini ikna etmektir. para bir anlık çözümdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 fightersfight said: bu işleri senden daha iyi bilenler var merak etme , guild kurmaya benzemez bu işler bu yüzden boş muhabbet yapma, çocukken ajancılık ,doktorculuk oynamaya benziyor yaptıgın. arkadaşım ben yine demek istemiyorum ben bir partinin gençkil kolu il temsilciyim. ne yin ne oldugunu biliyorum sen rahat ol neyin oyun neyin ise gerçek ve burdanda diyorum ki eyer kendinize biraz güveniyorsanız siyasete girin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fightersfight Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 PhysX said: "fightersfight" senden daha dolu muhabbet yaptığıma inanıyorum. lafım sana degil mawiman eydi.boşuna alınmışsın üstüne :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 konuyla ilgili bir yazı http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/8190353.asp?yazarid=1&gid=61&sz=7993 said: Kimse kimseyi aldatmasın SON milletvekili genel seçimini yüzde 46’yı aşan bir oyla kazandığı akşam kamuoyunun karşısına çıkıp, "Cumhuriyetimizin temel niteliklerinden asla taviz vermeyeceğiz" diyen, ardından AKP’ye oy vermeyen vatandaşlara seslenerek sözlerine, " Sizin sandıkta verdiğiniz mesajı da anlıyorum. Lütfen, müsterih olun. Kime oy vermiş olursanız olun, oylarınız bizim için değerlidir, tercihlerinize saygı duyuyoruz" diyerek devam eden Başbakan Tayyip Erdoğan’ın dünkü sözlerini dinlediniz mi? Almanya’ya hareketinden önce Esenboğa’da; "Üniversitelerarası Kurul veya Türkiye Barolar Birliği, Türkiye’deki ne tüm öğretim üyelerini ne de tüm avukatları temsil ediyor. Kimse kimsenin iradesine ipotek koyamaz. Kendilerini destekleyenler vardır, onlara da saygı duyarız ama bu tamamen oradaki o kurumun üyelerini temsil ediyor anlamına gelmez, ne TBB’de ne de ÜAK’ta" dediğinden haberiniz var mı? Böyle diyor, çünkü onların "türban" konusunda farklı düşündüğünü biliyor. Sayın Başbakan bir zamanlar üniversite öğretim üyelerine çok kızan bir başbakanın, Meclis Genel Kurulu’nda milletvekillerine dönüp; "Üç beş profesör mü doğruyu bilir yoksa muhterem hey’eteniz mi?" diyerek aldığı alkışlı olayı anımsatıyor. Hiçbir ikinci düşünce taşımadan yani içtenlikle belirtelim: Söz konusu Başbakan bazen Meclis’teki çoğunluğun, üç beş profesör kadar iyi bilmediğini çok geç öğrendi. Başbakan’a göre "türban konusunda toplumda yüzde 75 mutabakat" varmış. O nedenle yaptığından memnun olduğunu görüyoruz. Çünkü kendisinin "Cumhuriyet’in niteliklerinden asla taviz vermeyeceğine" ilişkin sözlerine kamuoyunun hálá inandığını sanıyor. Bunu zannettiği için de Büyük Atatürk’ün şair Tevfik Fikret’ten aktarıp benimsediği "Fikri hür, vicdanı hür gençler yetiştirme" sözünü, laik Cumhuriyet’in belini kırmak amacıyla getirdiği öneriyi savunmak için kullanıyor. Bu taktiği biliriz. Önceki iktidarlar da "kamu düzenini koruma" gerekçesiyle öneri getirirler, altından "devlet terörü" çakırdı. "Rüşvet ve yolsuzluğu önleyecek" yasa yapanlar, devleti soydururlardı. Şimdi de "türbanlı öğrencilerin üniversitelere girmesine" olanak vermeyi amaçlayan Anayasa değişikliğini, "özgürlükler" adına savunanlar var. Dahası... Modern Türk kadını izlenimi veren Adalet ve Kalkınma Partili bazı milletvekillerinin, kendilerine birinci sınıf insan olma hakkını veren Atatürk devrimlerinin tahribinde rol aldıkları da bir gerçek. Önceki gece TBMM Genel Kurulu’nda yapılan "Anayasa’nın 10 ve 42’nci maddesini değiştirme" önerisiyle ilgili görüşmelerde söz alan Ayşe Bahçekapılı, Özlem Türköne ve Ayşe Türkmenoğlu isimli AKP milletvekillerinin, "türbanı" savunurken Atatürk’ü referans olarak göstermeleri bunun örneğidir. Daha önce de birkaç kez yazdık. Anayasa değişikliğinin ilk görüşmesini önceki gece TBMM Genel Kurulu’nda tamamladılar. Önümüzdeki günlerde ikinci görüşmeyi de tamamlayıp bu yeni hükümleri yürürlüğe sokabilirler. Ama bununla çözüme değil, çıkmaza giderler. Bekleyin kim haklıymış görün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 farketmez sonuçta aynı şeyleri tartışıyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Abi yapamazsın ütopik oluyor. Yahu yeşil sermaye var karşıda.Paranın alamayacağı bir güç gördün mü sen? Ben satmam sen satmazsın yanımıza aldık bir 3. verdiler 1milyondolar Sülalemizi bile satar. Adamlar 1milyon$ı 2saatte yapıyorlar. Finansal güç herşeydir.İstersen 10milyon kişi finansal gücün olmasın tırıs gider vırıs gelirsin Yıl olmuş 2008 Japon ev karısı dolar günü yapsa japonyada burda dolar artıyor.Borsa düşüyor. David mortage kredisini ödeyemiyor paraları alemde yedi diye.Burda şirketin hisseleri düşüyor işçi çıkartıyor. Adamlar coca cola dan pay alıyorlar yahu.Saniye de 8000 kutu satıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 mawiman said: @bLackcha0s Arkadaşım ben zaten 5 ögrenci filen demiyorum Teşkilatlanmayı anlatıyorum. AKP öyle Teşkilat kurmuş ki yazık kömür vererek evlere erzak götürerek oyları alıyor bunlar para ama seninde teşkilatın iyi olsa ve bunların bu insanların oylarının bir poşet gıdaya satılamıyacagını anlatırsan ozaman konu değişir mesele karşındakini ikna etmektir. para bir anlık çözümdür. sen git adama dayı de ki ben iktidara gelince şöyle 10bindolar alıcaksın böyle erzak dolucak evin ben geleyim çıkartıyım 10bin doları ananıda al oy ver yarında erzak gönderiyorum para bir anlık çözüm haklısın.Oy da bir anlık veriliyor. ver bana AKP nin bugunkü finansal gücünü. %70 le çıkarım o seçimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 @fightersfight Arkadaşım Ben insanlara Parti nasıl kuruluyor diye yol gösteriyorum. YTP diye bir parti kuruldu AKP seçinlere 40 Gün kala kuruldu. Eyer bir çözüm istiyorsanız benim bilmem ne XXX partime kayıt yaptırında diye bilirimdim ama ne varki öyle birşey demiyorum sadece her partinin bir iç tüzügü var bakın inceleyin ve insanlarına bakın eyer parti kurmak zorsa sizin görüşünüze yakın bir partiye üye olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 bakın ben ne buldum. ve bu insan şu anda cumhurbaşkanı inanabiliyormusunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 çok alakasız bi soru ama iranda şampuan reklamı var mı.. varsa nası acaba:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 fightersfight said: gerilimi ben degil bana saldıranlar arttırmıştır bu 1.ayrıca ben hiç gerilimli degilimdir,burdada olmadım,bana hakaret edilse bile ekran başında sinirlenmem. 2-sana hiçbir zaman aptal,beyinsiz gibi laflar etmedim.etmeme gerek yok.bir insana aptal,beyinsiz diyerek onun aptal ve beyinsiz oldugunu gösteremezsin.aynılarını ben de diyebilirim çünkü. elit yazar degilim,kendimi sınıflandırmam,ama dobrayımdır kimseden çekinmem senin gibileri ekran başında kudurturum evet.paticikten adam toplayıp minibüs kaldıracak kadar hemde :)o Özel mesajla gelenler: Gönderen: newdonis Gönderilen: LathspeLL Tarih: 26/12/2007 23:14 quote'lu orjinal mesajlar newdonis said: Forumdaki Yazıya Hitaben: http://forum.paticik.com/read.php?13,3001506,3027967#msg-3027967 LathspeLL said: newdonis said: ahahaha gerçekten bu forumun çivisi çıkıyor. LathspeLL said: Şunuda demek istiyordum, bu mesaj tastikledi. Bu forumda Razien döneminden beri "klavye önünde yazmayın, adamsan yüzüme söyle" diye işi sokak ağzına çeviren insanlar nedense Razien ve senin gibi düşünen insanlar. Forumda bunun örneğini çok gördük. Sinirlenip fight club yapasınız geliyor. Bu işte de bir gariplik yok mu? Hala şu ortamda cevap veremeyip köşeye sıkışınca sen ve o bülent ersoy kılıklı adam bizleri dövüşe davet ediyorsunuz. Bu durumda medeni olan kim? bak canım kardeşim.şuan yazdıklarımı temiz bir sayfa açarak yazıyorum. bu forumda "adamsan yüzüme söyle" tavrını razien degil ben çıkardım bu 1. bu iş sokak agzı degildir.sokak agzıyla forumda laf yapanlara karşı verilmiş bir sokak agzı cevabıdır.2 3-istersen allahın varlıgı yoklugu içinden girip dışından çıkabilirsin.hepsini tartışmakta serbestsin.ama insanların deger verdigi degerlerle,müslümbört vs vs gibi dalga geçme hakkın yoktur.sen insanların deger verdigi şeylere saygı duymak zorundasın.duymuyorsan bile bunu içinde yaşıycaksın ki zaten yaşıyorsun. 4-içinde yaşıyorsun ama forumda bu içinde kalan şeyleri dışarı atarak bir nevi ego patlaması yaşıyorsun ama herkezi kendin gibi zannetme,burdaki bazı akıllı adamlarda senin ve viktör denen Paticik Popstarı şahsiyetin davranışlarını anlıyoruz. 5-Küfür ve dalga geçmek kesin konuşmaktır.eger sen birisine küfür eder veya dalga geçersen bunun açıkalanacak veya tartışılcak bir tarafı yoktur.ya o da sana küfür eder veya dalga geçer, yada kapışılır. bende diyorumki ey paticik celebritysi viktor veya onan benzerleri, git sokaktaki bi adama bu müslümbört şakasını yap,bakalım paticige bi daha ne zaman yazı yazacak duruma gelebiliyorsn. beyler hayat bu paticige agzınıza geleni söylemeye benzemez,yada dotada SK kullanmaya, gerçekten acıtır. ama siz genede bu tavırlarınızı sergilemekte serbestsiniz,ama bazı insanlar farkında herşeyin. Demokrasi ve insan hakları arkasına saklanarak mesajlar atıyorsun, ama sonra sokakta söyle dayak ye diyorsun. n3rd3 3$1tl1k??! n3rd3 d3m0kr4s1??! :( gerizekali sipastik özürlü ,sen adamın dinine küfret adamın dininle taşak geç, adam sana ok abi mi desin özürlü gerizekali.siktir git matematik problemimi çöz ne yapcaksan yap zekanı arttır biraz hadi. Gönderen: v2 Gönderilen: LathspeLL Tarih: 10/01/2008 22:03 özel mesaj v2 said: Forumdaki Yazıya Hitaben: http://forum.paticik.com/read.php?2,3056957,3059997#msg-3059997 LathspeLL said: Forumdaki insanlar biliyor zaten, senin anlaman gerek, onunda olmayacağını biliyoruz. sipastik özürlü kim ne biliyor?sen bildigini anlat bari bizde bilelim keto. :) Kendisine kesinlikle cümle ile özel mesaj atılmamıştır, sadece yukardaki mesajlar üzerine (:)) yollanmıştır. Yukarda quote'ladığı mesajlar benim ona özel mesajla attığım falan değil, forumdan quote'layıp küfürü basıyor. EDIT: düzenleyip tekrar attım, gözdende kaçmasın hani :). Sonra kendileri gelip sütten çıkmış akkaşık gibi kendisini yutturmaya çalışıyor. Daha onlarca kişiye ettiği küfürler cabası. Tayyeap ve Gül gibi ya newdonis, önce bir sürü laf ediyor, sonra "değişerek geliştik" diyor, ama özü aynı bok. (oops bok dedim sorry :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 şimdi bu insanlar o şampuanın üstünde saçı görünce tahriş olmuyolar mı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 onu silip erkek koyuyorlardır heralde.. reklamlarına da erkek çıkıyordur büyük ihtimal :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 @LathspeLL Kardeş eğer küfür ve hakaretvarsa yönetime msj at özelden onlarada gönder Yöründe dışı kalsınlar. Yok ben yapmıcam diyorsa sen bilirsin. birde özelden msj atarsın konuşursun tartışırsın neden küfür ediyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Lexius said: çok alakasız bi soru ama iranda şampuan reklamı var mı.. varsa nası acaba:D http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/8189644.asp?yazarid=39 said: Bundan kısa bir süre önce TBMM Dışişleri Komisyonu heyeti İran’a gitti. Heyette CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici de vardı. İran’dan döndükten sonra Kesici’nin değerlendirmesi düşündürücüydü: "Bizdeki türban şekli İran’da bile yok. Serbest görüntüler var. Kadınlar modern kıyafetler giyiyorlar ve başlarının yarısı açık. Acı ama bu konuda bizden ilerideler. İran’daki İslam rejimi bile bunu kabul ediyor." Demek ki bizimkiler Mollalar’ı bile geride bıraktılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar