Malkor Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 bi de kızılayda buluşmayalım otoparka verdiğim paraya 2 bira içerim be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 hadi abi kararlaştıralım o zaman napıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 uyandım gençler : ). bişi mi yapıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 o zaman agatörler izin alabilirsem arıyorum tek tek, buluşuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 ahah : ) agalar ben uyumusum :D naaptiniz bulustunuz mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 yaz beni de abi bi köşeye ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 naptınız lan bulştunz mu ben de geliorum bi fasıl yapalım agalar. pastik sen naaptın başlkadın mı geri içkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 buluşma ne zaman olacak agalar. bi tarih ayarlayak yauw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 gel tabi deniz. fede agatörsüz olurmu :) fasıl buluşmalarımız hep yalan olduğu için yapamıyoruz. aslında yaparız belki akşama? 9 unda buluşma bu cumartesi. msn eklesin olmayanlar. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 cumartesi bulusuyozzzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 cumartesi ben gelemicem ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 ooo agalar naaptınız hacım ya buluştunuz mu gardaş oo süper baba içtiniz mi agam hacım gardaşım eşim dostum yoldaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 ivy gaza gelmiş hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Malkor said: cumartesi ben gelemicem ama :( niye olm, gelmezsen olmaz :) güncel liste spastik ginaly laraken baluu malkor ( gel ) marco archangel khalad (belki dedi) lex bone fede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 keyif'e gidelim. :P illa monopoly felan istiyorsanız gelirken yanımda monopoly bile getiririm yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Ben yarın akşam Ankara'da olucam, buluşma kaçında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 pekaziz i de sürüklüyorum bakalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 9 şubat cumartesi 13-14:00 gibi. bone utku agatör götürücek bizi, karışma sen ). olm mümkünse birşeyler oynamayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Muahaha buluşmada Monopoly? İyi buluşmalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 yok aga ne monopoly si. batak,monopoly,okey , tavla yok :) gına geldi burda bana eheahua. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 bosverin muhabbete bakarız utku agatör goturur rahat bi yere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArKaSoKaKLaR Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Selamın aleykum arkadaşlar; ben bahçelievler'de Gazi hastanesinde çalışıyorum biz genelde karşı taraftaki seyir kafeteryasına gideriz.Eğer bahçelievlere gelirseniz bende oradan sizlere katılabilirim. İyi günler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 MarcOConner said: bosverin muhabbete bakarız utku agatör goturur rahat bi yere... babsor nereye götüreyim ben yov, ben bilmem kerim ve doğan bilir, onlar ayarlar bşiler eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 kısaaaammm mesa salataya gdrs koprs fenmııı olur ya süpr!!!! (kızım mesa salata'ya gideriz koparız fena mı olur ya süper) (çok sevdim artık böle takılcam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 RAKI BALIK YAPALIM OKE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar