Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Frostmane Paticik Gaming Guild

Eternal

Öne çıkan mesajlar

Gangren said:
Beyler ne kadar ciddiye alıyorsunuz yahu?

DamageMeter'da geçersiniz, geçilirsiniz, bu bir kıstas değil ki, ayrıca ben orda geyik yapıyordum, anlamadıysanız.

Normal bir instanceta, eğer dengeli bir grup ve aynı anda 3 - 5 mobu zorlanmadan tanklayabilecek birisi varsa (aka Saeros), AoE hasar verecek birileri varsa (aka Penth ve ben) ve yine AoE heal atabilecek bir healer varsa (aka Angre) niye yapmayalım AoE?

Buildimi PvE'de hasar vermek üzere kurmuşum ben, sizi 1 level düşükken geçmem normal, ayrıca siz PvP buildsiniz, yani bunda alınacak, gücenecek birşey yok.
Olm herkes dalga geciyo bi sen ciddiye almissin sfds.

Ayrica alan yetkilisi olabilirsin ama bu ne serefsizlik, nasil gectin lan beni SV de, O BLIZZARD SPEC BOSUNA MI YAPILDI ARKADASIM?

Deep frost ftw, erkeklerle arama bariyer koyuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:

Olm herkes dalga geciyo bi sen ciddiye almissin sfds.

QFT ehueh. dalga geçiyoruz abi. meterda altta kalanın canı çıkmayacaksa bu oyunun eğlencesi yok.

Penthesilea said:

Ayrica alan yetkilisi olabilirsin ama bu ne serefsizlik, nasil gectin lan beni SV de, O BLIZZARD SPEC BOSUNA MI YAPILDI ARKADASIM?

Ahaha di mi blizzard specleyince sanki verdiğin blizzard damage artıyor lol. Niye adamı geçemediğiniz belli :P
Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:
Cok iyiyiz ya heroic sl temizledik valla.

Yarin oglen baslar heroic runlar, gittigi yere kadar bakalim.

Cons kankut 20-60 arasi cidden 3 gun agator, yaparsin. Bak 10 gun gest pas yolliyim.
Sukru, senin saatler uycak mi ki eheheu

olm benim 3 gün played için 30 gün oynamam lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...