Cons Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 aga ne istersen ya gönlünden ne koparsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 OrÇun'da sivitçi tipi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Gangren said: Beyler ne kadar ciddiye alıyorsunuz yahu? DamageMeter'da geçersiniz, geçilirsiniz, bu bir kıstas değil ki, ayrıca ben orda geyik yapıyordum, anlamadıysanız. Normal bir instanceta, eğer dengeli bir grup ve aynı anda 3 - 5 mobu zorlanmadan tanklayabilecek birisi varsa (aka Saeros), AoE hasar verecek birileri varsa (aka Penth ve ben) ve yine AoE heal atabilecek bir healer varsa (aka Angre) niye yapmayalım AoE? Buildimi PvE'de hasar vermek üzere kurmuşum ben, sizi 1 level düşükken geçmem normal, ayrıca siz PvP buildsiniz, yani bunda alınacak, gücenecek birşey yok.Olm herkes dalga geciyo bi sen ciddiye almissin sfds. Ayrica alan yetkilisi olabilirsin ama bu ne serefsizlik, nasil gectin lan beni SV de, O BLIZZARD SPEC BOSUNA MI YAPILDI ARKADASIM? Deep frost ftw, erkeklerle arama bariyer koyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Cons said: aga ne istersen ya gönlünden ne koparsaOrcun cidden gel bi sen eksiksin kankator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 kanka beni kas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Bu gün dpste beni bi geçtiler bi geçtiler retri respeclediğime pişman oldum. Ama bunlar bi komploydu biliyorum. Zaten angre de wf totem atmadı. Hainsiniz lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Penthesilea said: Cons said: aga ne istersen ya gönlünden ne koparsaOrcun cidden gel bi sen eksiksin kankator agazzi cidden kasamıyorum ben çeşitli nedenlerden. herkes 3-5 level kassa bana bissürü insan var zaten. ne dersiniz? hoş olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 ayrıca guildchatinizde yeterli seviyesizliğide ben olmadan yakalayamazsınız. inanın birçok yerden teklif alıyorum "cons gel çarın hazır yeterki seviyemizi düşür bizi kutsa üstüne para bile veririz" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 ayrıca ventrilo, teamspeak gibi atraksiyonlarda şarkı söylerim, şiir okurum. sadece guildchatle sınırlı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 http://img210.imageshack.us/img210/8080/n7382697032412092239copzy6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 lol resim muhteşem lan yalnız günlerdir yalvarıyo cons bana char kasın diye,yazıktır artık ben başlicam char kasıcam bi tane eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 orçuna biri kasarsa bin yıl düşürmez dilinden bunu. adama forumdan char kasacak adam bile çıkarsa, kilisesini falan yapmak lazım şimdi bi de = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 bana bi DPS kasin be, ilke sana diyorum, 3 gunde 70liyomussun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 ilke nolifer olmuş msn e bile girmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Penthesilea said: Olm herkes dalga geciyo bi sen ciddiye almissin sfds. QFT ehueh. dalga geçiyoruz abi. meterda altta kalanın canı çıkmayacaksa bu oyunun eğlencesi yok. Penthesilea said: Ayrica alan yetkilisi olabilirsin ama bu ne serefsizlik, nasil gectin lan beni SV de, O BLIZZARD SPEC BOSUNA MI YAPILDI ARKADASIM? Ahaha di mi blizzard specleyince sanki verdiğin blizzard damage artıyor lol. Niye adamı geçemediğiniz belli :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Cons said: http://img210.imageshack.us/img210/8080/n7382697032412092239copzy6.jpg OAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Valla şimdilik PvP setle DPSmeterda AoE sayesinde iyi durumdayım da millet item aldıkça maymun olucaz gibi görünüyor :) Bu arada Erotic Murmur Down :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 heroic sl - CLEARED FEFESE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Cok iyiyiz ya heroic sl temizledik valla. Yarin oglen baslar heroic runlar, gittigi yere kadar bakalim. Cons kankut 20-60 arasi cidden 3 gun agator, yaparsin. Bak 10 gun gest pas yolliyim. Sukru, senin saatler uycak mi ki eheheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 70 oldum lan. Son saatleri işkence gibiydi ama başardım. Şimdi retri setimi toparlamaya başlayabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Saeros said: heroic sl - CLEARED FEFESE işe yarar bi item düştü mü bari healing mace falan* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Güzel birkaç item düştü tam hatılamıyorum işmd. Bi tane epic belt düştü galiba plate veya mail. Girdle of Ferocity düşürdü galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Penthesilea said: Cok iyiyiz ya heroic sl temizledik valla. Yarin oglen baslar heroic runlar, gittigi yere kadar bakalim. Cons kankut 20-60 arasi cidden 3 gun agator, yaparsin. Bak 10 gun gest pas yolliyim. Sukru, senin saatler uycak mi ki eheheu olm benim 3 gün played için 30 gün oynamam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 20 tane druid var daha druid almayın pl0x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar