toggie Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 hiç başlama, zaten aoc'a gidenler fazla sürmeden geri döner merak etme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Şahsen pc yi upgrade yapana kadar döndüm ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 ehe wow ilk çıktığında başlama nasıl olsa hepsi uo ya döner dioduk kimse dönmedi :=) neyse 15 gün var daha düşüneyim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 guild ne alemde geri dönmeyi planlıyorum ama... umarım herkesi aoc ye kaptırmamışızdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Dota oynama karari aldik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 bensiz instancelar çekilmez halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Hay AK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 aoc'a gidenler var, gidip de dönenler var (mesela ben), ama guild olayı kalmadı pek, ad aeternum ve drunken fiends'a dağıldık ha ama terbiyesiz bi isme sahip chat kanalımız var ("dashak" :< ), orda sohbetimizi ediyoruz, denk gelirse beraber heroice de gidiyoruz, vs. feyei. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 ya vay ak iki guildde dağıldı diyorsunuz... Bu guildlerin tamamı türk mü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 yoo hayır, ikisi de yabancı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 aocu silip wowu kuruyordum tam ;_; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Guild ariyorsaniz bize(Malevolence Incarnate) basvurun. Su aralar mage lazim ozellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 dotalım dotturalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 yav dotayı bırakıp wowlasak.... Şimdi finaller bitti yaz geliyor bizim gibi 3 aylık wowcuların oynama vakitleri geldi. Çok eğleniyordum VAY AK de bi şekilde yeniden toplansak toplaşsak olmaz mı ya. Az önce guild bölümüne nasıl giriliyor diye sordum arkadaşa guild dağıldı 1-2 haftaya kapatılır dedi. Oyundaki ismim Sefargh dı. üzüldüm şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 malevoya feral druid lazım mı?=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 ZaugnaKhaldun said: malevoya feral druid lazım mı?=) Bu druid i sakın almayın. 10 maç yapıcaz dedi. Ve herşey öyle başladı... Kıramadım rating i 1943 yaptım. Çarşamba sabahı bi baktım beni takımdan atmış :S ... Zaten server rep'i çok kötü kimse HC ye almıyo. İnsanların LPS sini çalıp gizli bölümüne saklıyor! PUUU yazıklar olsun boyun posun devrilsin... ...şaka...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Feral druid isimize yarar, tabii gear yeterliyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar