Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Frostmane Paticik Gaming Guild

Öne çıkan mesajlar

• 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
alıyoruz
alıyolar
ben alamıyorum
da estetik biçimli yazılı saeros a yada estetik biçimli yazılı Eli ye yada estetik biçimli yazılı hunterına yada estetik biçimli yazılı lockuna yada estetik biçimli yazılı pri sine ulasırsan alır seni

(burdan ismini sayamadıgım diger alt charlarından özür diliyorum sae nin)
Mesaj tarihi:
lowbieleri sallayan olmadigi gibi artistlik yapan bebeler de bolcana var gült bünyesinde. onu goze al derim. 9. altimi kasiyorum sen kimsin ak gibi seyler duyucan cunku.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Update yapayım, hayal kırıklığına uğramayın.

Guildimizin çok adi düzenli oyuncularından biri (bkz: penth) bizi satıp khadgar's rage e kaçtı, hatırı sayılır bir kısmı doğrudan aoc a geçti, ki bazılarını yüz yüze görsem döverim.

2 ay önce 35 online bile görüyorduk,
son birkaç haftadır bazen karazhan bile çıkmıyordu
son 2-3 gündür maximum 5 online oluyor, dün bütün gün 2 kişi onlinedık sanırım.

Dolayısıyla, aoca giden maymun iştahlılar geri gelene kadar guild işi askıda sanırım, ben de başka guildlere application yaptım, guildde online kalmayacak sanırım

ha dela var bi de, onu saymıyorum zaten adamdan sdf
Mesaj tarihi:
Abicim dünyanın goldunu saçtık set çıktık herkes dağıldı.
Resmi bi açıklama gelsin bare yeni guild kuralım ya da orçunumun serverına geçeyim ben.
Ayıp.
Mesaj tarihi:
Adam zamanında demişti ama onlar mal sen gel benim servera, ally diye gitmemiştim.
Keşke gitseymişim.
Bu adamlara güveneceğime gnome olsam daha iyiymiş.
Mesaj tarihi:
axedice said:
WotLK çıktığında gelicez evet :P

Sen hiç gelme gerek yok, arda 1 sen 2 yetolukta zaten. Ben 3 gündür projemle uğraşıyorum, yarın akşam gelebileceğim artık kısmetse (evet aoc kasıyor pcde).
  • Yeni Oluştur...