tunca Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 dps de lazım gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 roç var bende geliyom sadsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 selam, lowbie UD Priest alıyor musunuz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 alıyoruz alıyolar ben alamıyorum da estetik biçimli yazılı saeros a yada estetik biçimli yazılı Eli ye yada estetik biçimli yazılı hunterına yada estetik biçimli yazılı lockuna yada estetik biçimli yazılı pri sine ulasırsan alır seni (burdan ismini sayamadıgım diger alt charlarından özür diliyorum sae nin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 officer yok kaç gündür guildde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 var ama bıktı sanırım invite plslerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 amaç zaten lowbie varsa guildde birlikte kasma olayları felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 lowbieleri sallayan olmadigi gibi artistlik yapan bebeler de bolcana var gült bünyesinde. onu goze al derim. 9. altimi kasiyorum sen kimsin ak gibi seyler duyucan cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 ayar sistemine aşikarım paticikten milletle muhatap olmamı gerektircek bir durum varsa olurum yoksa çok muhabbet etmem yani gchatte =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 YA BOŞVERİN WOW'U, UO'YA BAŞLAYALIM HADİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 20 gün sonra başlasam yardım etçek çıkar mı :Pp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 ben ederim. gerçi benim charım yok orda ama baslarım baska bi karaktere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Update yapayım, hayal kırıklığına uğramayın. Guildimizin çok adi düzenli oyuncularından biri (bkz: penth) bizi satıp khadgar's rage e kaçtı, hatırı sayılır bir kısmı doğrudan aoc a geçti, ki bazılarını yüz yüze görsem döverim. 2 ay önce 35 online bile görüyorduk, son birkaç haftadır bazen karazhan bile çıkmıyordu son 2-3 gündür maximum 5 online oluyor, dün bütün gün 2 kişi onlinedık sanırım. Dolayısıyla, aoca giden maymun iştahlılar geri gelene kadar guild işi askıda sanırım, ben de başka guildlere application yaptım, guildde online kalmayacak sanırım ha dela var bi de, onu saymıyorum zaten adamdan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 bütün sorumlu penth, harraslayın dopacı. bear rolları da kotu gider insallah :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 artık ben heallıyorum ilke'yi. bana emanet o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Abicim dünyanın goldunu saçtık set çıktık herkes dağıldı. Resmi bi açıklama gelsin bare yeni guild kuralım ya da orçunumun serverına geçeyim ben. Ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Adam zamanında demişti ama onlar mal sen gel benim servera, ally diye gitmemiştim. Keşke gitseymişim. Bu adamlara güveneceğime gnome olsam daha iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Adam değilsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 ZUAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 eko panik yok dayıço, gelicez geri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Abi millet aoc a gitti hep. Ben de aldım ama çok dandik oyun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 WotLK çıktığında gelicez evet :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Bunlar böyle ekmek sanki wow da herşeyi yaptılarda sıkılıp AOC a gittiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 axedice said: WotLK çıktığında gelicez evet :P Sen hiç gelme gerek yok, arda 1 sen 2 yetolukta zaten. Ben 3 gündür projemle uğraşıyorum, yarın akşam gelebileceğim artık kısmetse (evet aoc kasıyor pcde). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 ehe aoc mu oynasam wow mu bilemedim şimdi. herkes aoca geçtiyse aoc takılayım bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar