Waqas Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Izledim cok hos bir film olmus bence =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Bu arada evet Selma Blair baya güzel bir hatun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Greeny said: selma blair i hala güzel sanıp oynatıyorlar ya filmlerde inanamıyorum zeus çarpsın seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Gayt güzel bi filmdi. İlkinden çok daha başarılıydı. Fantastiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik diye bağırasım geldi film boyunca. Sırf HellBoy u yazan ve yapan adamların hayal gücünü görmek için bile gidilir. Efektler falan da kusursuzdu. Bir elemental sahnesi var ki bayıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 son mesajla aklıma geldi, artık özel efektleri gerçekle ayırt edebilen kaldı mı? yani artık öyle bir yapıyorlar ki gerçek bu diye izliosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Earenwen said: son mesajla aklıma geldi, artık özel efektleri gerçekle ayırt edebilen kaldı mı? yani artık öyle bir yapıyorlar ki gerçek bu diye izliosun. Golden Army hariç bazılarının bilgisayar efekt olduğu gayet belli olşuyordu bence ama zaten çoğu yaratık el yapımı oldğu için bayağı güzeldi özellikle de troll market. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Ben bu filme gittim kadın süperdi fakat tema direk isle of quel danas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 demin filmi hd olarak izlediğimi belirterek konuyu upluyor ve yılın gereksiz filmi ödülünü veriyorum. bir ana karakteri bu kadar çirkin yapmak için uğraşmışlar ya o karaktere o kadar güzel sevgili vermişler ya iki farklı türün çocuğu olmuş ya böylesine sorumsuz bir karakter olan hellboya yanındaki abe "çok iyi baba olacak" demiş ya filmin sonunda yenememesi gerekirken yendiği prince nuadayı öylesine saçma yenmiş ya (üstelik o prince ile princess çok daha sempatiklerdi lan hellboydan) yılın beceriksizlik abidesi gereksiz filmidir bana göre. edit: 10 üzerinden 3 veririm anca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Bence çok ağır olmuş.Gayet iyi filmdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 filmi izlerken nuada yeniyo hadi oğlum yürü nuada diyodum ama aynı anda bi taraftan nuada baş rolde değil nası olsa öküzboy yenecek diyordum, bekliyordum acaba nerede ne olacak da yenecek diye. saçma sapandı. fantastik filmleri çok sevmeme rağmen gerçekten filmin içine etmişer. çok daha güzel bir yapıt olabilirdi... Tabi ki kişisel görüşüm bunlar benim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
þeytan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 o prensi çok kolay harcadılar hava karada hellboyu deşerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 sonu aynı eski türk filmlerinki gibi olmuş.bide biterken "SON" yazısı çıksaymış tam olurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar