Kenu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 tecrübeli paladin arkadaşlarımızın yardımına ihtiyacım var PvE de birisini BoP layınca, direk aggroyu düşürüyo mu? yoksa o sadece melee moblar için mi. BoP um spell damage i engellemediğini biliyoruz ama acaba spell cast edebilen mobların aggroyu düşürmesini sağlıyo mu, budur merak ettiğim. saolun simdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Temporary aggro wipe bildiğim kadarıyla, Iceblock ile aynı. Yani, aggro aldığında sana atılırsa, aggronu (threatini) sıfırlamaz. Sadece BoP süresince sıfıra indirir. Süresi bittiğinde bıraktığın threatten devam edersin. Yani BoP aldın, 2 saniye bekledin, cancel ettin, devam ettin nuke'e, sana döner mob. Bildiğim kadarıyla böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Gangren said: Temporary aggro wipe bildiğim kadarıyla, Iceblock ile aynı. Yani, aggro aldığında sana atılırsa, aggronu (threatini) sıfırlamaz. Sadece BoP süresince sıfıra indirir. Süresi bittiğinde bıraktığın threatten devam edersin. Yani BoP aldın, 2 saniye bekledin, cancel ettin, devam ettin nuke'e, sana döner mob. Bildiğim kadarıyla böyle. doğrudur.Tamamen iceblock mantığıyla aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 peki temporary aggro wipe olduğundan emin misiniz her moba karşı? yoksa sadece melee vuran moblara mı? bugun Hex Lord yapıyoduk... healing birini dragonkin iki vuruşta aldı. paladine healerı BoPsaydın dedim. o da bana "tabi BoPayım o zaman dragon breathle one shot la alsın di mi?" diye laf soktu, mobun spell damage i de varsa aggro wipea uğramayıp BoP yiyen targete magic damage kullanıyomuş... emin olmadığım için sorayım dedim. hala da emin değilim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 ben de emin değilim fakat mob caster da olsa BoP atılan adama saldırmaya devam etmez diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 benim de bildigim mobun target degistirmesi icin "immune" gormesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 bi zamanlar iceblockum vardı lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 BoP melee attacklara karşı ice block etkisi yapar. Üzerinizde BoP varken spell damage almaya devam edersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 tooltip'te olmayan seyleri yazsanız bide güzel olcak it's paladin spell kk ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Bir mob hybrid ise (melee ve caster) BoP aldığında spell kullanabilir ama mob sadece melee ise BoP aldığında melee vuruşları spell damage sayılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 sorduğum soruya hala yanıt alamadım :P arkadaşa katılıyorum tooltipda yazanları okuyup anlayabiliyoruz zaten. benim sorduğum BoP in temporary aggro wipe olayı caster moblara karşı da geçerli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Ventte geçen bir konuşmada arkadaş (lock) kael addini tanklarken yanlış atılan bop (buna atılıyor) yüzünden wipe olmuşlar. Diğer yandan bizde illidari council pullarken hunter yoksa casterı tanklıyacak kişiye bop atıyoruz (pull öncesi ki meele olanlar bunu targetlamasın) Kısaca özetlersek aggro öncesi bir sorun yok ama aggro varken atıldığında temp aggro wipe ediyor. PS : En temiz sonuca gene bir npc üzerinde denenerek varılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Caster bir mobun aggroladığı bir kişiye atılan BoP (mobun manası bitip, melee vuruşa geçmediği sürece) etkisizdir, hiçbir işe yaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 aggro filan etkilediği yok, denildiği gibi moblar bütün saldırılarına karşı immune ise hedefleri o zaman hedef değiştirir. dolayısıyla ice block ya da divine shield gibi kullanılamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Zaten o kısımda emin değilim sadece bir konuşmada denk gelmişti yanlış hatırlıyor da olabilirim ama dediğim gibi netherstormdaki caster beler üzerinde rahatça denenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Gayet kullanılır? Niye kullanılmasın? Iceblock ve Divine Shield ile anynı şey (BoP sadece melee için olanı tabi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 zaten mesajımda kastettiğim de o, physical dmg ile sınırlı uygulaması. bir çeşit fade gibi çalışmıyor ki bu sorulmuş gördüğüm kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar