bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 indiregandi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 SUNNY falan derse yerlerdeyim yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 panasonic viera kenarında viera yazıodu görürdünüz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 owww beyp kaç dölar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Full HD mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 full hd eet 15k kontras fln bakın abi panasonik türkiye internet sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 plasma şahane. eee adam marketçi nede olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 alla alla bizde de plazma var (kıskandım ilgiyi sdf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 lan herkeste var plazma. hey allam ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 kankut ben babama plazma alalım dedi ulan sanki eve girdiğin var .... ..... dedi bi başlık mı açsam napsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Fistan said: lan herkeste var plazma. hey allam ya... hadi yaa tüh :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 of bizim plazmamız yok. dert oldu şimdi. topic açıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Ardeth said: hadi yaa tüh :( bende yok gerçi. 37 ekran var bi tae koca evde oda radyo misali çalıp duruyor izleyen yok hatta işteyim şimdi açıktır hala varsan baksan ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Bizde alıcaz ama spot almayın çok cabuk bozuluyor dediler doğrumu ? Heracles bence senin için takım değiştirdiyse fln yeşil ışık yakmış demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
owshit Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 ne plazmaymış be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Lancelion said: of bizim plazmamız yok. dert oldu şimdi. topic açıyorum.+1 xD konu süper, devam pls =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 konuya en son baktığımda kıvranma söz konusuydu plazmaya dönmüş şimdi ne esaslı bir örnekmiş heracles :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 hatun çirkinmiş harbi heaa bide hatunu plazma ile eve atamazsın plazmana izletceğin şeylere göre değişir bak adam trt izliyo olmaz öle git güzel güzel dvdler al home system al bişiler yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Sen simdiden 2000bin dolarlık pırlanta alırım dıosan ılerıde alınıcak ne kalır onuda bı dusun...Dielimki cıktınız evlendınız sen hep onu pohpohlamıs cok rahata alıstırmıssın her ıstedıgını almıssın dolarlar havada ucmus ama dunyanın bınbır turlu halı var durumunda bı deısıklık olursa o kızda yol alabılır ınceden onun ıcın bazı seylerı parayla dııl her normal ınsanın yaptıgı gıbı sadece kalbınle kazanmaya calıs ılerıde arabada alırsın ucakta.Yazdıklarından cıkarıdıgm sonuc ıse senın fazla ılıskı yasamamıs olman onun ıcın bıraz daha pısmen lazım gıbı geldı bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 +kızı sevion, bakma güzel çirkin olayına, aşk güzel şey +kızın ailesi seni seviyo +plazman var +15k kontrast +$2k'lık pırlantayı şu an alabilirsin +yakışıklı adamsın +kuzen var, masa var -2 yıllık inşaat ney lan sadece tek katlı ev mi yapıolar? -kızın babası gayrinizami yollardan taksit taksit başlık parası alır senden. -plazmanın kablosu açıkta. gizlemek lazım bakkal hesabı yaptım bak, artılar fazla. al sen bu kızı. mutlu olun bi ömür boyu. kanka modunda devam et sen. iice bağla kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Bende 2 plazma, kablolu tv ve digiturk mevcut(lig tv var). Evlenmek isteyenler öm plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Vay salih vay neler olmuş burda.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 said: 2000 dolarlık pırlanta sipariş edebilirim şu anda kabul etse.. azuahaha.. sanki adam kızı satın alıyor yahu! ama en çok şuna güldüm ginaly said: +kızı sevion, bakma güzel çirkin olayına, aşk güzel şey +kızın ailesi seni seviyo +plazman var +15k kontrast +$2k'lık pırlantayı şu an alabilirsin +yakışıklı adamsın +kuzen var, masa var -2 yıllık inşaat ney lan sadece tek katlı ev mi yapıolar? -kızın babası gayrinizami yollardan taksit taksit başlık parası alır senden. -plazmanın kablosu açıkta. gizlemek lazım bakkal hesabı yaptım bak, artılar fazla. al sen bu kızı. mutlu olun bi ömür boyu. kanka modunda devam et sen. iice bağla kendine. azuahhaha.. dur dur, ben de gidip $2k'lık bi yüzük alayım, yanına bi kutu çikolata, bi çiçek bi de kolonya da şebnem dönmez'i ziyarete gideyim. hem saçları da soldan sağa yapıştırırım tam olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 ya arkadaşlar ben onun için bi çok şeyi fedaedebilirim demiştim yanlış anladınız beni :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 21 yas erken cok. Acele etme. Sen zaten `better catch`sin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar