Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çok kötü durumdayım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

bu arada kızı fenerbahçeli yaptım beşiktaşlıydı ben fenerbahçeli olduğum için fenerli olmuştu bende kanıt maksatlı fenerbahçeli forma giydirip çekmiştim fotoyu

umarım bunlar hoş birer anı olarak kalmaz

Mesaj tarihi:
heracles1986 said:
bu arada kızı fenerbahçeli yaptım beşiktaşlıydı ben fenerbahçeli olduğum için fenerli olmuştu bende kanıt maksatlı fenerbahçeli forma giydirip çekmiştim fotoyu

O KIZLA EVLENİLMEZ!

ZATEN ÇOK ÇİRKİNMİŞ kusura bakma aga
Mesaj tarihi:
owshit said:
Hatta heraclesde çirkin :P

tşk ederim :)

bak tamamlıyomuşuz birbirimizi demekki :D

bu arada kızın izliceği meşhur plazmada bu :D bi arkadaş vardı benimle evlen diyen ona ithafen

Mesaj tarihi:
adamınbiri said:
rakı iç dendi mi?
dendiyse kusura bakmayın.

abi içki hiçbişeyin çaresi değildir ya..

çok içtim sigarada içtim ama değişen tek şey zarar gördüğüm herşey aynı kalıor
Mesaj tarihi:
Fistan said:
heidi'nin cocugu benim cocugum bakarım en iyi şekilde elimden geldiğince

@heracles; sanki senin kızı hiç kimse öpmedi euahu

abi göz görmeyince gönül katlanır bi yere kadar tabi inş gözümle görmem...
Mesaj tarihi:
bu arada heidi nerden cıktı ya aleyhime delil olabilecek sözler sarfettim iki dk da.

herneyse konuya dönersek heracles bence öle aşık olunacak bi kız değil gösterdiğin kişi ama tabi zevk meselesi artı güzellikte hersey değil sonucta. kolay gelsin umarım istediğin olur.
ilk basta dedigim gibi cok kanka muhabbeti yapma sen erkeksin o da bayan.mesafeyi koy hislerini ağırdan belli et.
Mesaj tarihi:
Fistan said:
bu arada heidi nerden cıktı ya aleyhime delil olabilecek sözler sarfettim iki dk da.

herneyse konuya dönersek heracles bence öle aşık olunacak bi kız değil gösterdiğin kişi ama tabi zevk meselesi artı güzellikte hersey değil sonucta. kolay gelsin umarım istediğin olur.
ilk basta dedigim gibi cok kanka muhabbeti yapma sen erkeksin o da bayan.mesafeyi koy hislerini ağırdan belli et.

eyw kardeşim bu temennilerin için çok tşk ederim biraz olsun rahatladm burada konuşunca
Mesaj tarihi:
aman git söyle sen bu haldeyken yaşayacağınız arkadaşlıktan hayır gelmez zaten. hayır bir gün evlenirse muhtemelen arkadaşlığınız eskisi gibi de olamayacak ha sonra bozulmuş ha şimdi.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...