heracles1986 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Fistan said: kız çirkin abi sana göre deil. hatta paralı biri oldugunu düşünürsek yol yakınken dön. şaka yapıosun abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 olm fistan nasıl bi insansın sen playboy olmuşsun iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 şaka değil gerçek. çok çirkin geldi bana kız sana göre değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 bu arada kızı fenerbahçeli yaptım beşiktaşlıydı ben fenerbahçeli olduğum için fenerli olmuştu bende kanıt maksatlı fenerbahçeli forma giydirip çekmiştim fotoyu umarım bunlar hoş birer anı olarak kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
owshit Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Kız hakkatten çirkin ya bende bişey zannetmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 fis haklı. biraz daha otur düşün. el, elli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 abi bende fenerliyim ama bişi dicem ayıp olcak. gittiğin yol yol değil bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 heracles1986 said: bu arada kızı fenerbahçeli yaptım beşiktaşlıydı ben fenerbahçeli olduğum için fenerli olmuştu bende kanıt maksatlı fenerbahçeli forma giydirip çekmiştim fotoyu O KIZLA EVLENİLMEZ! ZATEN ÇOK ÇİRKİNMİŞ kusura bakma aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
owshit Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Hatta heraclesde çirkin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 owshit said: Hatta heraclesde çirkin :P tşk ederim :) bak tamamlıyomuşuz birbirimizi demekki :D bu arada kızın izliceği meşhur plazmada bu :D bi arkadaş vardı benimle evlen diyen ona ithafen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 bende o plazma olcak heidi klum'u atarım eve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Seal da seni atar sonra ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Fistan said: bende o plazma olcak heidi klum'u atarım eve. inş. günün birinde sen daha iyisiini alırsın kardeş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Gangren said: Seal da seni atar sonra ama Seal'ın ruhu bile duymaz sdf ayıracam onları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 çocuklarına acı heidi'nin, yazık onlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Fistan said: Gangren said: Seal da seni atar sonra ama Seal'ın ruhu bile duymaz sdf ayıracam onları. abi çok kötüyüm biliorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 heidi'nin cocugu benim cocugum bakarım en iyi şekilde elimden geldiğince @heracles; sanki senin kızı hiç kimse öpmedi euahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 rakı iç dendi mi? dendiyse kusura bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 adamınbiri said: rakı iç dendi mi? dendiyse kusura bakmayın. abi içki hiçbişeyin çaresi değildir ya.. çok içtim sigarada içtim ama değişen tek şey zarar gördüğüm herşey aynı kalıor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Fistan said: heidi'nin cocugu benim cocugum bakarım en iyi şekilde elimden geldiğince @heracles; sanki senin kızı hiç kimse öpmedi euahu abi göz görmeyince gönül katlanır bi yere kadar tabi inş gözümle görmem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 bu arada heidi nerden cıktı ya aleyhime delil olabilecek sözler sarfettim iki dk da. herneyse konuya dönersek heracles bence öle aşık olunacak bi kız değil gösterdiğin kişi ama tabi zevk meselesi artı güzellikte hersey değil sonucta. kolay gelsin umarım istediğin olur. ilk basta dedigim gibi cok kanka muhabbeti yapma sen erkeksin o da bayan.mesafeyi koy hislerini ağırdan belli et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Fistan said: bu arada heidi nerden cıktı ya aleyhime delil olabilecek sözler sarfettim iki dk da. herneyse konuya dönersek heracles bence öle aşık olunacak bi kız değil gösterdiğin kişi ama tabi zevk meselesi artı güzellikte hersey değil sonucta. kolay gelsin umarım istediğin olur. ilk basta dedigim gibi cok kanka muhabbeti yapma sen erkeksin o da bayan.mesafeyi koy hislerini ağırdan belli et. eyw kardeşim bu temennilerin için çok tşk ederim biraz olsun rahatladm burada konuşunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 aman git söyle sen bu haldeyken yaşayacağınız arkadaşlıktan hayır gelmez zaten. hayır bir gün evlenirse muhtemelen arkadaşlığınız eskisi gibi de olamayacak ha sonra bozulmuş ha şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Ne marka plasma ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar