Drall Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 fatih altaylı'nın programına katıldığını sözlükten öğrendikten sonra youtube'a girip programda dediklerini dinlemeye başladığım kadındır. hem fatih altaylı'nın hem de kendisinin mantıksız önermelerle bezenmiş düşüncelerini dile getirdikleri programı dinlerken kardeşimin içeri girip şu cümleyi kurmasına vesile olmuştur: - ahahahaha şahan mı, bakiyim ben de... biliçaltım da "bu ses... aman allahım bu ses..." diyip duruyormuş zaten. (bkz: dişi yakarış) kaynak eksisozluk yorumlarından biri öldüm sdghsdghsfdgd edit: demin izledim bende youtubedan, hakikaten aynı dişi yakarıştaki gibi. CENGİZ! ALLAH BELANI VERSİN CENGİZ! sdgsadfgfdg
Aykan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 youtubede videolarını izledim. kadın delirmiş Erkeksizlik başına vurmuş
Earenwen Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 yav hem gülüyorum hadi ordan diyorum, hem kızıyorum küfrediyorum... bu kadının etkilediği & sömürdüğü insanları göz önünde bulunduruyorum da, "eğitimli cahil" ler cidden tehlikeli. şaka gibi.
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Biraz önce alt yazıda gördüm bu akşam laik kesimden özür diliyecekmiş şuan aşkım aşkım diye bi dizi var ondan hemen sonra teketek'deymiş.Öyle yazıyodu yani.
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Gece gündüz okumuş hali bu, Bir de okumasaydı ne olurdu acaba?
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 İnsan bu kadar cahil olamaz. Bence bilerek yapıyo, bi yerlerden para falan alıyodur, CIA ajanı falan olaiblir bu kadın hatta, ciddiyim.
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 hepinizinsölemek isteyipyte sölüyemiyeceği şeyi söylerim ben ben bu kadınla sevişmek istiyorum evet.
Drall Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 (td) iğrençsin, harbi iğrençsin hem, miden nasıl kaldırır yahu?
Öne çıkan mesajlar