adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 türkiye de nerde var aşşağılama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 kingpin said: bu müslümansa ben değilim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Ya fatih altaylının sitesinde yazıyor yorum yazıp boşluk bıraktıktan sonra yorumunuzu yazın 1021'e yollayın diyor. yolladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 resmi yolladın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 ehuehe yürü be fatih sok lafları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Bu kadına mail atalım mı bu topic'i lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 uçak metaforundan sonra hak verdim kadına ahahaha. Bu ne be?!! Sanki islam memleketleri yıkılıyor icattan, peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 pkk dan beter bu karı bea bu ne siz biz yaptı direkt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 NİÇÜN BULAMADI ? NASA DA MÜŞLÜMAN DOLÜ yok vuracam bu kadını kafaya taktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yapmaya Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 bu kadını ciddiye alarak tam 8 sayfa yazı yazılmış. bu kadın için topik açılması cabası. komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Memleketin 10 yıl sonrakini halini canlı canlı izliyoruz arkadaşlar. Allah sonumuzu hayır etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 bu v for vendetta veya anonymous tarzı bi oluşuma gitme zamanın geldiğine artık kesinlikle inanıyorum..bu yolda nere gerekirse de yaparım yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 düşüncelerini yazsınlar ama bazıları çok küfrediyorlar diyor yaaaa ahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 yapmaya said: bu kadını ciddiye alarak tam 8 sayfa yazı yazılmış. bu kadın için topik açılması cabası. komik yapma ya ? ciddiye alan çok ciddi bir kesim var ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Laik kesim medenileşiyor muhahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 şalvar giyenlere babayiğit de dedi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 www.eminesenlikoglu.org hemen güzel sözler içeren bi msj hazırlıyalım paticik.com olarak yollıyalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikmet Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 laik kesim medenileşiyo. *sözün bittiği yer* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 said: türbana özgürlük diyenlere, alın işte size türbanlı denilmesi için şark kurnazlığıyla yayına çıkartılmış mütemadiyen saçmalayan kadın yazarımsı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 bu kadını ciddiye alıp sitesini kitleyen bi kesim var açıkca söleyimmi hayvan gibi küfür etcekdim. sitesi kitlenmiş ama açıkca söleyim yine küfür etcem hemde öle böle değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 bunu cuma akşamı çıkarın beyaz şova rakip olur... evet evet var o potansiyel :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 o bi tel den 88 mesaj atan adam da enteresanmış hakkaten...teyzede gaza geldi duyunca "hadi aslanlarım" diye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 küfür kascam sitesinde ben görgüsüzüm laik biriyim şalvar giymiyorum babayiğit değilim babamda müslüman değil ayrıca piçin tekiyim. teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Ben deli oldum ekran başında Fatih iyi dayandı valla helal olsun. 45 saniye arayla ben bireyleri ardından sistemi tartışıyorum diyip sonra tekrar bireylere dönmesi, sonrasında Fatih Altaylı'yı savunması müthişti. Ülkenin değil 47'si 99'u böyle olsun savunabiliriz kendimizi, bu kadar cahillik olamaz. İş ki konuşalım bizde burada kalmasın... Not: Ayrıca aynı numaralardan gelen mesajları neden süzmediler anlamadım hakikaten. İslami kesimin bu saatte ne işi varmış ayakta sabah nasıl kalkacaklar namaza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Esasında bi zaman sonra bu tip cahil kadınları ortalarda görmicez yani bi bakıma iyi bişi gelecek olan islami rejim :) Herşeyde bi hayır vardır diye boşuna denmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar