Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kanal 1 - Emine Şenlikoğlu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şu anda yayınlanıyor ne olur izleyin. laiklik fahişeliğe izin veriyor gibi bişey okudum önce gözlerimi ovuşturdum ulan dedim kendi kendime yanlış mı görüyorum bu ne yahu ?

ps:açıldıysa pardon tabi
Mesaj tarihi:
kısa diyaloglar geçeyim ben size izlemeyenler için

-laiklik fahişeliğe izin veriyor.
-TSK'yı ve mensuplarını sevmiyorum.
-laiklik dinsizliktir ve herkesi dinsiz yapmaya çalışıyorlar.
-endonezya gibi neden olmuyoruz?
-CHP ve fikirleri olmasa bu ülke tam yaşanılacak bir yer.
Mesaj tarihi:
Zuheeh soruya cevap veremedi :D

"Bu soruya cevap verebilmek için haftalarca çalışılmalıdır" diye cevap vereceğine hiç çıkmasın oraya daha iyi...
Mesaj tarihi:
Selamın aleykum arkadaşlar;

Emine hanım kesinlikle doğru konuşuyor diye düşünüyorum İran'ın taktir edilecek yanları var ama tabi dediği gibi taktir edilmeyecek yönleride var.Ancak sistem olarak oturmuş ve kuralları sabit bir ülke.

Oradaki kadar olamasa da biraz daha o noktaya yaklaşmak bence çok daha sağlıklı ve iyi olacaktır diye düşünüyorum.
Mesaj tarihi:
ya bu akp başa geleli paticikte de islami kesim üyeleri arttı anlaşılan=D
nese şaka bi yana bak şöyle diyim. bi türkiye'de olmasını istediğin şeyleri söylemek var bir de İran'ın iyi yanları var demek var. Kadına kötü yanları yok mu diyince nası kıvırdı görmediniz mi? Kadın Türkiye'nin İran olmasını istiyor resmen. Yani çıkıp adam gibi konuşsa bişi demicem de resmen ağır tahrik var ortada.
Mesaj tarihi:
Şimdi bu kadını ben tanıyorum. Geçen sene Plato'da sinema okuluna geliyordu bu ninja. Cahilliği, aptallığı dillere destan, anlatılmaz yaşanır.

Kadın şuna benzer sorular soruyordu: "Film çekmek için kameraya ihtiyaç var değil mi?"

Yemin ediyorum, bu şaka değil, bu kadın bu kadar cahil. Ve kadın kitap yazdı diye kendini zeki sanıyor. Cumhuriyet karşıtı film falan yapacak aklı sıra. Bu insanlar söz sahibi artık şu ülkede.
Mesaj tarihi:
hiçbişi kazanmazsın onu öldürerek..milyonlarca var türkiyede ondan. valla açıkçası düşünmeye başladım iyice asıl türkiye bu mu yoksa. biz azınlıkta olan kesim aslında türkiyeyi temsil etmiyo mu
  • Yeni Oluştur...