Bone Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 nwn2 vardı, satılıyordu da, bu nwn2 ek paketine ne oldu? hiç bir yerde göremedim. acaba geldi de tükendi mi yoksa hiç gelmiyecek midir? satılıyorsa, ankara'da nerde bulabileceğimi bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Ben de hiç göremedim gerçekten (izmirdeyim) Normal nwn 2 yi bulduğum d&r'larda rastlamadım,bir dahaki gidişimde sorayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Benim bildiğim kadarıyla gelmedi. Ama zaten NWN2'nin de orjinali geç gelmişti hatırladığım kadarıyla. Yakın zamanda gelir belki, araştırmak lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Nwn 2 nin orjinali geç gelmedi, ben Ankara d&r dan almıştım lakin az vardı. Exp ise daha gelmedi, gelirse yine tunalı d&r ya da megavizyon a gelir ilk, oralara sorabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Senditte Sendit's price: £14.89 muhtemelen buraya gelecek olan fiyatından daha ucuz olur =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 olmuyor. 14 x 2.5 desek 35 milyon, bir de 20 milyon kargo parası desek, oh. 55 milyon. belki türkiye'de 45 milyona felan satılır bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 senditte kargo o kadar girmiyor abartmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 5 milyona mı geliyor kargo? o kadar ucuz değildir yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Sitede 1.75 sterlin diyor oyunlar için. http://www.sendit.com/help/help_postage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Bone said: 5 milyona mı geliyor kargo? o kadar ucuz değildir yav. ben pes6 almıştım 55ytlye gelmişti oyun da 19.50 sterlin mu neydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 2 3 sterlin bişey, onun için sendit sendit diye kıvranıyoruz ya tabii 7 8 günde geliyo o başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 talep olmaz diye gelmiyor herhalde. bu arada orjinal i 2 dvd olarak ( toolset dvd si ile beraber) aninda cikmisti satisa dunya ile ayni anda. ama tek dvd lik normal versiyon biraz gec gelmisti. ek paketi ise hala bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 normal havayolu postasi parasi oduyorsun, airmail. o nedenle az tutuyor. kargo ile gelmiyor. kargo ile getirilmesi icin ekstradan email ile talimat vermen gerekiyor. o zaman cok hizli geliyor oyun, ve postada kaybolma ihtimali cok az, ama tabi kargo parasi oduyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 ah şu megavizyon d&r beni alsa işe neler olcakta dur bakalım bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 türkiye içi kargolar ne kadar oluyor, bilen var mı peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 türkiye içi kargolar abone gibi bişey değilsen senditten daha pahalı 7 8 di en son. Tabii anlaşmalıysan 3 e 4 e kadar iner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Normal posta ile yolluyorlar, oyüzden biraz geç geliyor ama illaki geliyor (posta ücreti 1-2 pound gibi birşey). Aceleniz yoksa oradan almanızda fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar