Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Merhabalar, yüzeysel geçicem çok sürmesin diye yaklaşık 1.5 yıllık bir birlikteliğim var iyiyiz mutluyuz falan çok iyi anlaşıyoruz. Şimdi kız arkadaşıma aşık bi eleman var abuk subuk rahatsız ediyor falan. Geçen cuma evde oturuyoruz bu eleman mesaj falan attı yine rutin olarak kız arkadaşıma.Ben de telefondan buluşalım falan yazdım ertesi günü eşşek sudan gelene kadar dövdüm baya bi üzdüm kendisini.Zaten böyle hasta ruhlu tipsiz falan loser bişeydi.Fakat kız arkadaşım böyle bi tırsar oldu benden böyle normalde asarım keserim modda bi insan değilim ama konu kız arkadaşım ve böyle bişey olunca tutamadım kendimi. Neden tırsar gibi davranıyodur sizce? Aklıma sadece beni hiç böyle biri olarak düşünmediği geliyor ama kötü düşünmek istemediğimden de olabilir biraz kafam karışık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 iyi yapmışın, boşver alışır kız arkadaşın da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 adam losersa niye gidip dövdün gibi bi soruyla başliyim önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Ya sonuçta sadece seni seviyorum gibi masum mesajlar atmıyor dayanamadım ve 1-2 gibi bi rakamı da yok en sonunda tepem attı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 at gitsin kizi, kiymet bilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 ehehe o kadar kolay bişey değil o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Laraken said: iyi yapmışın, boşver alışır kız arkadaşın da. +1 iyi yapmışsın ama.. (çok dövmeseydin yine de yaw. dersini alsın yeter) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 kıza 2 höt de dize gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 yok ya direk aticaksin valla, hiç ugrasma. Ne o oyle ya, sapigini dovdum diye bana surat yapcak. Valla at gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Ya yok ben pişmanım zaten biraz çünkü baya üzdüm yani normalde bu tarz da bi insan değilim. şimdi kıza höt möt gibi bşiler yaparsam daha beter olur galiba edit: yok abi atma işi yatar mutluyum ben yine de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 belki de "bu kadar sahiplendim mi ben ya" diye düşüncelere dalmıştır, kim bilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 abi cicegi seviyorsan birak elbet donecektir. :Df dsfafs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 yav said: belki de "bu kadar sahiplendim mi ben ya" diye düşüncelere dalmıştır, kim bilir.. bi zahmet olsun o kadar 1.5 sene diyorum yani böyle bi olaya daha fazla seyirci kalamazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 az bile döwmüşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 İyi yapmissin helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 hayır benim kız arkadaşıma birisi değil böyle mesaj çekmek yanlış numara bile olsa açar söverim 1. mevzuyu uzatırsa çok beter yaparım 2. daha önce okulda başıma böyle bi olay geldi anlattığın gibi çocuk finallere giremedi 3. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Benim kafamdaki soru da bu bidaha arar veya mesaj atarsa bu sefer napayım yani gidip öldürecek halim yok heralde de yani dayaktan da anlamıyosa bu eleman acaba napsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 dayak en iddaalı çözümdür anlamak zorunda gerekirse öldürene kadar döv hastanelik et yani ciddi zararlar ver uslanacak ha bide kusura bakmada kız arkadaşında sana yardım edecek arıyacak ana avrat sövecek felan ses çıkarmazsa senin hatun işi zora sokar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 aferin lan hepiniz süper delikanlı adamlarmışsınız. dayakla ancak kendinizi küçültürsünüz insanların gözünde haberiniz olsun. çok bilmiş tavırlar da sergilemeyin aferin dövdün süper yaptın diye. pes ya. ondan sonra bu ülke niye böyle. böyle hayvanlar yüzünden böyle işte. ne bakıyon lan diye kavga çıkarıyo musunuz siz? ya da bu dayağı atan arkadaşa soruyorum. o çocuk öyle loser bi tip diil de seni paketleyip fiyonk takacak bi çocuk olsaydı dayak atabilecek miydin acaba? tamam çocuk pislik yapmış orası ayrı da, insan gibi kapatırsın konuyu. dayakla kim neyi çözmüş ya allah allah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 yok kendi de illallah etmişti zaten de öyle sövecek potansiyel yok gibi anca bağırıp çağırıyor ve bi etkisi olmuyor ama bi konuşayım kermit doğru haklısın. @Mumu dediğim gibi o taraklarda bezi olmayan bi insanım da çileden çıktım artık 1 değil 10 değil 100 değil yani yemiyo içmiyo telefon faturasına para yetiştiriyo adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Alfheim said: Benim kafamdaki soru da bu bidaha arar veya mesaj atarsa bu sefer napayım yani gidip öldürecek halim yok heralde de yani dayaktan da anlamıyosa bu eleman acaba napsam kermit e uyma, bi daha döv aynı şekil. ama bu sefer "bak hacı senle konuşmak istiyorum" de, yüzyüze bakarken. "bak şimdi olay şu:" de vur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Mumu said: aferin lan hepiniz süper delikanlı adamlarmışsınız. dayakla ancak kendinizi küçültürsünüz insanların gözünde haberiniz olsun. çok bilmiş tavırlar da sergilemeyin aferin dövdün süper yaptın diye. pes ya. ondan sonra bu ülke niye böyle. böyle hayvanlar yüzünden böyle işte. ne bakıyon lan diye kavga çıkarıyo musunuz siz? ya da bu dayağı atan arkadaşa soruyorum. o çocuk öyle loser bi tip diil de seni paketleyip fiyonk takacak bi çocuk olsaydı dayak atabilecek miydin acaba? tamam çocuk pislik yapmış orası ayrı da, insan gibi kapatırsın konuyu. dayakla kim neyi çözmüş ya allah allah. genelde çözülüyor yahu. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 İyi olmuş, hatta kızıda döv bence.. İlişkilerimizde ülkemizin örf ve adetlerine uymalıyız.. Kocaeli diye ilimiz bile var (koca+eli=karımı döverim elim ağırdır acımam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Olm cocugu doveceksin kizin haberi olmicak. biraz profesyonel calis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 ne humanistmişsiniz arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar