Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kız arkadaşım ve 'sapığı'

Alfheim

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar, yüzeysel geçicem çok sürmesin diye yaklaşık 1.5 yıllık bir birlikteliğim var iyiyiz mutluyuz falan çok iyi anlaşıyoruz. Şimdi kız arkadaşıma aşık bi eleman var abuk subuk rahatsız ediyor falan. Geçen cuma evde oturuyoruz bu eleman mesaj falan attı yine rutin olarak kız arkadaşıma.Ben de telefondan buluşalım falan yazdım ertesi günü eşşek sudan gelene kadar dövdüm baya bi üzdüm kendisini.Zaten böyle hasta ruhlu tipsiz falan loser bişeydi.Fakat kız arkadaşım böyle bi tırsar oldu benden böyle normalde asarım keserim modda bi insan değilim ama konu kız arkadaşım ve böyle bişey olunca tutamadım kendimi. Neden tırsar gibi davranıyodur sizce? Aklıma sadece beni hiç böyle biri olarak düşünmediği geliyor ama kötü düşünmek istemediğimden de olabilir biraz kafam karışık.
Sosyal ağlarda paylaş

aferin lan hepiniz süper delikanlı adamlarmışsınız. dayakla ancak kendinizi küçültürsünüz insanların gözünde haberiniz olsun. çok bilmiş tavırlar da sergilemeyin aferin dövdün süper yaptın diye. pes ya. ondan sonra bu ülke niye böyle. böyle hayvanlar yüzünden böyle işte. ne bakıyon lan diye kavga çıkarıyo musunuz siz? ya da bu dayağı atan arkadaşa soruyorum. o çocuk öyle loser bi tip diil de seni paketleyip fiyonk takacak bi çocuk olsaydı dayak atabilecek miydin acaba?

tamam çocuk pislik yapmış orası ayrı da, insan gibi kapatırsın konuyu. dayakla kim neyi çözmüş ya allah allah.
Sosyal ağlarda paylaş

yok kendi de illallah etmişti zaten de öyle sövecek potansiyel yok gibi anca bağırıp çağırıyor ve bi etkisi olmuyor ama bi konuşayım kermit doğru haklısın.

@Mumu
dediğim gibi o taraklarda bezi olmayan bi insanım da çileden çıktım artık 1 değil 10 değil 100 değil yani yemiyo içmiyo telefon faturasına para yetiştiriyo adam
Sosyal ağlarda paylaş

Alfheim said:
Benim kafamdaki soru da bu bidaha arar veya mesaj atarsa bu sefer napayım yani gidip öldürecek halim yok heralde de yani dayaktan da anlamıyosa bu eleman acaba napsam

kermit e uyma, bi daha döv aynı şekil. ama bu sefer "bak hacı senle konuşmak istiyorum" de, yüzyüze bakarken. "bak şimdi olay şu:" de vur.
Sosyal ağlarda paylaş

Mumu said:
aferin lan hepiniz süper delikanlı adamlarmışsınız. dayakla ancak kendinizi küçültürsünüz insanların gözünde haberiniz olsun. çok bilmiş tavırlar da sergilemeyin aferin dövdün süper yaptın diye. pes ya. ondan sonra bu ülke niye böyle. böyle hayvanlar yüzünden böyle işte. ne bakıyon lan diye kavga çıkarıyo musunuz siz? ya da bu dayağı atan arkadaşa soruyorum. o çocuk öyle loser bi tip diil de seni paketleyip fiyonk takacak bi çocuk olsaydı dayak atabilecek miydin acaba?

tamam çocuk pislik yapmış orası ayrı da, insan gibi kapatırsın konuyu. dayakla kim neyi çözmüş ya allah allah.

genelde çözülüyor yahu. evet.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...