Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Azmo'yla Pyro geliyo 30'unda, ben zaten İstanbul'dayım, çoğu kişinin de finalleri bitmiş/bitiyordur sanırım bu aralar. Hazır herkes burdayken diyorum şöyle 1 sene boyunca her dotada geyiğini çevireceğimiz bir buluşma mı yapsak? Nasıl olur? Kim gelebilir, ne zaman gelebilir, nasıl yaparız biz o işi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 ben yokum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Negative. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 olabilir ben buralardayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Bu arada "30'unda yapalım" demiyorum ben. 30'unda adamlar geliyo, o günden sonra buluşabiliriz diyorum. Kim ne zaman müsait olur vs. anlamında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 ı ıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 30 ocak - 11 şubat arası uyar bana her akşam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 30 subatta ordayim esprisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 31 ocakta gunduz bulusabilirim, onun disinda zor agashowlar. yani yaparsak bisi 31'i oglenleyin guzel olur, onun disinda c.tesi yapacagimiz paticiksel halisaha macina gelirsiniz 3 te Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Azmodai said: 31 ocakta gunduz bulusabilirim, onun disinda zor agashowlar. yani yaparsak bisi 31'i oglenleyin guzel olur, onun disinda c.tesi yapacagimiz paticiksel halisaha macina gelirsiniz 3 te abi bu herif icin ben planimi bozamam, baksana ak kilibigi. sehirdisindayim ben, hali saha icin donus yapacagim. fikstur oyle gosteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 31 gündüzü iyi hatta Ali'de 1 şubatta gidiyormuş, 31'inde buluşalım demişti. Uyarsa herkese neden olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Werewolf said: Negative. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Her türlü agashow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Ahmet niye negative :D evinin dibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 lan gelebilirim belkin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 ben geliyorum 31inde emirle konusmustuk ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 ben gelmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 sendikadan olmayanlar gelemiyo demi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 O zaman 31'inde Taksim diyelim. Saati falan da konuşup ayarlayın bana mesaj atın, nete ulaşımım yok çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 kermit said: lan gelebilirim belkin. nereye geliyosun yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Yer ve saat yazsın biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Kimseden ses çıkmıyor ki abi. Nete erişimim yok diyorum, kimse de sorumluluk almak istemiyor herhalde. Şimdi 10 dakikalığına girdim nete, kimse online değil işin kötüsü. Taksim'de karar kılarsak, ben Arda'yla bir saat belirleyip buluşayım, sonra millet (umarım satmayıp) dökülmeye başlar. Azom'ya, Elaidi'ye falan sms atıcam şimdi, ona göre kararlaştıralım işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Ben Penth Yarin bizim uludagdan donus, 1 subat olcaksa gelirim ben de cunku yarin donus geceyi bulacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Oha feyk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar