Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Önce kırbaç, sonra idam...

MrMarvelous

Öne çıkan mesajlar

Ne yapıyorsunuz ya, kimlerin eline kalmış bu forum. Can almayı, işkenceyi savunan canilerin içinde mi görüşlerimi ifade etmeye çalışıyorum ben? Yahu, ya adam gerçekten suçlu değilse? Sırf bu ihtimal bile idamı anlamsız kılarken, siz tutmuş bir de canice işkenceden bahsediyorsunuz. Yatmadı mı bu ülkede insanlar yıllarca gereksiz yere hapislerde, filmlere bile konu olmadı mı bu? Siz kimsinizki can almayı, cana eziyet etme hakkını kendinizde görüyorsunuz? O kadar sinirliyimki şu an, daha fazla yazıp, kötü duruma düşmek istemiyorum. Ama açıkça söyleyebilirimki, düşünceleriniz iğrenç ve midemi bulandırıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

da o adamı kazığa oturtmayalım ki ondan bi farkımız olsun. acı çekmesini izlerken zevk alabileceğinizi mi düşünüyorsunuz?

bi sır vereyim, kusarsınız.

yalandır büyük ihtimal de şöyle 18+ bi video var:

ha niye kazık dedin derseniz, arkadaş beni aşmış, tırnak sökmüş falan. derisini yüzüp denize atalım hacı.
Sosyal ağlarda paylaş

adam 1 saat işkence çekerek bağırdı, ne değişti?

salacak mısın onu dışarı?

2 yıl işkenceden bağırdı, salarsan gördüğü ilk adamı öldürür zaten, salma.

işkenceden bağırdı, sen doyunca idam ettin; e peki bi şans daha verdin mi adama?

tamam hatası büyük, o tecavüz ettiği benim kızım olsa, hayatı boyunca işkence yaparım ama sonuçta konuştuğumuz devlet.

ulan o yüzden anarşi diyorum ben kimse dinlemiyor : ).
Sosyal ağlarda paylaş

Laraken said:
adam 1 saat işkence çekerek bağırdı, ne değişti?

salacak mısın onu dışarı?

2 yıl işkenceden bağırdı, salarsan gördüğü ilk adamı öldürür zaten, salma.

işkenceden bağırdı, sen doyunca idam ettin; e peki bi şans daha verdin mi adama?

tamam hatası büyük, o tecavüz ettiği benim kızım olsa, hayatı boyunca işkence yaparım ama sonuçta konuştuğumuz devlet.

ulan o yüzden anarşi diyorum ben kimse dinlemiyor : ).

iyi de devlet iyi niyetli şefkatli olmak zorunda diye bir şey yok ki. Yasa denen bişey var, sen adam öldürürsen bende seni ömür boyu hapise sokarım diyor. Sen bu ülkenin vatandaşı olmakla bu yasalara uyacağını, uymazsan olacakları bildiğini otomatikman beyan ediyorsun zaten. '. bi şans verilecek bir durum yok ki burada.

Her suçluya 2. bi şans verilse taş üstünde taş kalmazdı...

Yukarda dediğim " sen adam öldürürsen bende seni ömür boyu hapise sokarım" yasası da gözü dönükleri yeterince caydırmadığından şöyle değiştirilmesini desteklerim " sen adam öldürürsen bende sana bi güzel işkence eder, sonra da asarım"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...