Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Latince öğrenmek istiyorum

Polan

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar muhtemelen yakında latinceye başlayacağım.Fakat evde de şu aralar birkaç şey bakmak istiyorum.İnternette aradım ama dökuman bulamadım hiç.Acaba sizlerin bildiği latince öğretimi ile ilgili siteler var mıdır?Merak ettim...

İkinci olarak sizlere şu konuda danışmak istiyorum:Aramızda mutlaka hukuk öğrencileri vardır.Sorum galiba onlara:).Bilirsiniz Montesquieu,J.S Mill,John Rawls,Sartory ve daha aklıma gelmeyen bir sürü hukuk bilgininin kitapları var.En azından daha 1. sınıfta olmama rağmen hocalarımız arada bir onlardan söz ediyor.Ben de bana yararlı olur düşüncesinde Ankara'da Dost'a,D&R ve Turhan Kitap Evi'ne gittim baktım,taradım ama bulamadım bu kitaplarla ilgili en ufak birşey.Hatta hukukla ilgili bile sayılı kitap vardı diyebilirim.Bu bilginlerin ve daha
nicelerinin kitaplarını bulabileceğim bir yer,adres artık herneyse var mıdır?
Sosyal ağlarda paylaş

yarı latince yarı türkçe eğitim alan biri olarak diyorumki latince öğrenemezsin
niye konuşan yok
biz şöyle görüyoruz
................................. a denir
................................. nın özellikleri
.................................patates
... yerler latince
Sosyal ağlarda paylaş

Mirage said:
Ama bahsedildiği gibi, latince konuşan yok ki zaten tamamıyle latince öğrenilsin.

hehe latin dili ve edebiyatı gibi bölümler mevcut bizim okulda da var dersi batı dilleri ve edebiyatı bölümünde. kitabı ve hocası gayet bildiğin fransızca almanca gibi latinceyi öğretiyor. Ben bi dönem aldım ama derse yetemedim dil yeteneğim sıfıra yakınsadığı için d: belki seneye devam ederim
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...