Polan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Arkadaşlar muhtemelen yakında latinceye başlayacağım.Fakat evde de şu aralar birkaç şey bakmak istiyorum.İnternette aradım ama dökuman bulamadım hiç.Acaba sizlerin bildiği latince öğretimi ile ilgili siteler var mıdır?Merak ettim... İkinci olarak sizlere şu konuda danışmak istiyorum:Aramızda mutlaka hukuk öğrencileri vardır.Sorum galiba onlara:).Bilirsiniz Montesquieu,J.S Mill,John Rawls,Sartory ve daha aklıma gelmeyen bir sürü hukuk bilgininin kitapları var.En azından daha 1. sınıfta olmama rağmen hocalarımız arada bir onlardan söz ediyor.Ben de bana yararlı olur düşüncesinde Ankara'da Dost'a,D&R ve Turhan Kitap Evi'ne gittim baktım,taradım ama bulamadım bu kitaplarla ilgili en ufak birşey.Hatta hukukla ilgili bile sayılı kitap vardı diyebilirim.Bu bilginlerin ve daha nicelerinin kitaplarını bulabileceğim bir yer,adres artık herneyse var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 yarı latince yarı türkçe eğitim alan biri olarak diyorumki latince öğrenemezsin niye konuşan yok biz şöyle görüyoruz ................................. a denir ................................. nın özellikleri .................................patates ... yerler latince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Ben birşeyler kapayımda hele bir önce... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 rete mirable epi durale diyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Küfür ettiysen söyle.Seni şikayet edicem.sdsfd:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Tıp'a gir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 ben bi dönem gittim eve gidince kitabın adını yazarım kitap güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Bende istiyorum ama vakit yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 kullandığımız kitabın adı Wheelock's Latin - Frederic M. Wheelock Revised by Richard A. LaFleur imiş, iyi bir kitap idi. Hatta girişte baya bir roma tarihi falan anlatıyor konuya daha yakın olabilmen için vs. Biz derste bunu kullanmıştık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 tmm öğren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 latince sadece tıpta mı kullanılır? konuşulan bi dil değil de bilim dili midir? biri açıklasa fena olmaz aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 @eisenhim konu sana saçma bile gelse geyik amacıyla açılmadı.Sadece soru sorma amacıyla açıldı.Lütfen post kasacaksan benim açtığım bir konuda kasma rica ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 bn de bi sene gormustum latince. via nova diye bi kitabimiz wardi. magistros occidam diyim bn sana. ya da sapere aude! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Latince ölü bir dil niye öğrenesin ki? Tabi tıpta yada su ürünlerinde falan okumuyorsan. Madem latin diline bu kadar hayransın.İspanyolca portekizce veya italyanca dan birini öğrenebilirsin hem daha çok işine yarar hemde az biraz latincede öğrenmiş olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Latince öğrenmek ile kastedilen latince kelimeleri öğrenmek oluyor genelde. Grameri falan nasıldır bilmiyorunm gerçi. Ama bahsedildiği gibi, latince konuşan yok ki zaten tamamıyle latince öğrenilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Papaz olcak belki. Sindarin öğrenen varya, Latince de öğrenilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 bLackcha0s said: Latince ölü bir dil niye öğrenesin ki? Makalelerimi latince yazmak için d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Mirage said: Ama bahsedildiği gibi, latince konuşan yok ki zaten tamamıyle latince öğrenilsin. hehe latin dili ve edebiyatı gibi bölümler mevcut bizim okulda da var dersi batı dilleri ve edebiyatı bölümünde. kitabı ve hocası gayet bildiğin fransızca almanca gibi latinceyi öğretiyor. Ben bi dönem aldım ama derse yetemedim dil yeteneğim sıfıra yakınsadığı için d: belki seneye devam ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mor86 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 ankarada latince öğrenmek isteyen varsa yardımcı olabilirim arkadaşlar malum bölümün öğrencisiyim umarım bu şekilde işe yarar hiç değilse. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 lorem ipsum dolor sit amet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 e amor omnia vincit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 ad moirem dei gloriam ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 begendege latigincege ögöregenmege isitegerdigim amagama olamagadıgı gititigim kugurs kuguş digiligi kugursugu çıgırtıgı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar