Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Güzel Senaryolu Oyunlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Güzel senaryolu, sürükleyici oyun arayışı içindeyim. 1-2 sene öncesinin oyunlarından söyleyebilirseniz çok hoş olur. RPGlerin neredeyse hepsini bitirdiğim için action tarzı oyunlar arıyorum. Saçma bilmecelerle dolu olan adventure oyunları pek çekmiyor ama action adventure tarzı şeyler hoş olabilir. Şimdiden sağolun=)
Mesaj tarihi:
RPG'leri bitirdim diyorsun ama yinede KOTOR'u tavsiye edebilirim. Eski ama Phantasmogaria iyidir. Syberia 2 fena degil. Grim Fandango muhtesem. Ha KOTOR haric diger oyunlarda pek action yok ama, senaryolari yeter =)
Mesaj tarihi:
Sağolun cevaplar için. Aralarından sadece Fear Effect i oynamadım. Bilgisayarım kaldırır mı bilmiyorum ama.. Black & White 2yi de deneyeyim onunla beraber.
Mesaj tarihi:
Hakkaten son bir kaç sene içinde en iyi rpg'ler nedir ben de merak ediyorum. Kotor'dan sonra hoşuma giden bir rpg oynamadım gibi. Oblivion yine eğlendirmişti ama rpg öğeleri çok kısıtlıydı onda da.
Mesaj tarihi:
son 1-2 sene dersen nwn 2 ve expansion'ı var. zaman kısıtlaması yoksa myth: soulblighter ve myth 2: the fallen lords üzerine tanımıyorum. :)
Mesaj tarihi:
Kane&Lynch klişe de olsa sürükleyici bir senaryoya sahip. KOTOR ve Torment efsane zaten.

Syberia serileri ve Still Life da süperdir, bak derim.

Bir de Pyschonauts var ki efsane :)
Mesaj tarihi:
X360'da Mass Effect çok güzeldi bence. Ayrıca NWN 2 Expansion da çok güzel fakat Planescape kadar iyi değil bence. Metal Gear Solid senaryo ve anlatım yönünden daima çok güzel olmuştur. MGS2'nin PC versionununu oyna bence. Eski oyun makinayı kastırmaz zaten.

Ayrıca Ps2 varsa Final Fantasy X'nunda senaryosu çok iyidir. Özellikle sonunda adamı şok eder, daha bir bağlar, hatta o kadar içine çeker ki keşke oyunu bitirmeseydim dersin.
Mesaj tarihi:
Kaede said:
NWN2 orjinal senaryosu çok kötü. Expansionı için ise nerdeyse Torment kadar iyi diyorlar.

Go figure

Nesi çok kötü? Bence gayet iyi bir senaryosu vardı NWN2'nin. Çok aşmış değildi, ama gayet güzeldi. Expansion'ın senaryosu ise Torment tadı vermesiyle gerçekten çok iyi.
Mesaj tarihi:
senaryosu çok iyi değil ama Dark Messiah. Bence çok güzel action.
hakkaten silahla dövüşürken silahın isabet şekline göre olması dövüşlerin bayağı eğlenceli ama onun dışında pek bişi yok. (çok iyi stress attırıyor bi de :) )
Mesaj tarihi:
Monthius said:
Kaede said:
NWN2 orjinal senaryosu çok kötü. Expansionı için ise nerdeyse Torment kadar iyi diyorlar.

Go figure

Nesi çok kötü? Bence gayet iyi bir senaryosu vardı NWN2'nin. Çok aşmış değildi, ama gayet güzeldi. Expansion'ın senaryosu ise Torment tadı vermesiyle gerçekten çok iyi.

NWN2 orjinal senaryosunu FRP ilk başladığım orta sonda bana yazmam için verseler daha iyisini yapardım. Bu kadar klişe bir hikayeyi Pick Me Honey den beri görmemiştim ki PMH hentai oyunudur.
Mesaj tarihi:
Aa.. No Lifer gibi hissediyorum. Nwn2 ile Psychonautsu deneyeyim. (Evet dierlerini oynadım=))

Edit: Nwn serisinde gözlemlediğim kadarıyla kendi senaryosu çok yaratıcı olmasada expansionları cidden güzel oluyor.
  • Yeni Oluştur...