zlorwf Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Güzel senaryolu, sürükleyici oyun arayışı içindeyim. 1-2 sene öncesinin oyunlarından söyleyebilirseniz çok hoş olur. RPGlerin neredeyse hepsini bitirdiğim için action tarzı oyunlar arıyorum. Saçma bilmecelerle dolu olan adventure oyunları pek çekmiyor ama action adventure tarzı şeyler hoş olabilir. Şimdiden sağolun=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 RPG'leri bitirdim diyorsun ama yinede KOTOR'u tavsiye edebilirim. Eski ama Phantasmogaria iyidir. Syberia 2 fena degil. Grim Fandango muhtesem. Ha KOTOR haric diger oyunlarda pek action yok ama, senaryolari yeter =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 planescape oynadın mı hem rpg hem adventure d: hem de süper senaryolu oynama da oku yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 KOTOR, Metal Gear Solid, Fear Effect, Half Life... Süper senaryolu oyunlar elbette çok ama bunlar ilk aklıma gelenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Sağolun cevaplar için. Aralarından sadece Fear Effect i oynamadım. Bilgisayarım kaldırır mı bilmiyorum ama.. Black & White 2yi de deneyeyim onunla beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 deus ex kesinlikle. doyurur...fallout 1 2 tactics belki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Hakkaten son bir kaç sene içinde en iyi rpg'ler nedir ben de merak ediyorum. Kotor'dan sonra hoşuma giden bir rpg oynamadım gibi. Oblivion yine eğlendirmişti ama rpg öğeleri çok kısıtlıydı onda da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Fable tavsiye ederim, tam olarak rpg olmasada oldukca bağlayabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Manhunt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 sanitarium Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 son 1-2 sene dersen nwn 2 ve expansion'ı var. zaman kısıtlaması yoksa myth: soulblighter ve myth 2: the fallen lords üzerine tanımıyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 The Elder Scrolls 3: Morrowind Oynadigim en harika hikayelerden biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 MGS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 NWN2 orjinal senaryosu çok kötü. Expansionı için ise nerdeyse Torment kadar iyi diyorlar. Go figure Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Kane&Lynch klişe de olsa sürükleyici bir senaryoya sahip. KOTOR ve Torment efsane zaten. Syberia serileri ve Still Life da süperdir, bak derim. Bir de Pyschonauts var ki efsane :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 mask of the betrayer'ın senaryosu diğer nwn oyunlarının aksine gerçekten çok başarılı, oynamadıysan mutlaka oyna derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 X360'da Mass Effect çok güzeldi bence. Ayrıca NWN 2 Expansion da çok güzel fakat Planescape kadar iyi değil bence. Metal Gear Solid senaryo ve anlatım yönünden daima çok güzel olmuştur. MGS2'nin PC versionununu oyna bence. Eski oyun makinayı kastırmaz zaten. Ayrıca Ps2 varsa Final Fantasy X'nunda senaryosu çok iyidir. Özellikle sonunda adamı şok eder, daha bir bağlar, hatta o kadar içine çeker ki keşke oyunu bitirmeseydim dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 saykonats harbi güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Kaede said: NWN2 orjinal senaryosu çok kötü. Expansionı için ise nerdeyse Torment kadar iyi diyorlar. Go figure Nesi çok kötü? Bence gayet iyi bir senaryosu vardı NWN2'nin. Çok aşmış değildi, ama gayet güzeldi. Expansion'ın senaryosu ise Torment tadı vermesiyle gerçekten çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 senaryosu çok iyi değil ama Dark Messiah. Bence çok güzel action. hakkaten silahla dövüşürken silahın isabet şekline göre olması dövüşlerin bayağı eğlenceli ama onun dışında pek bişi yok. (çok iyi stress attırıyor bi de :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Monthius said: Kaede said: NWN2 orjinal senaryosu çok kötü. Expansionı için ise nerdeyse Torment kadar iyi diyorlar. Go figure Nesi çok kötü? Bence gayet iyi bir senaryosu vardı NWN2'nin. Çok aşmış değildi, ama gayet güzeldi. Expansion'ın senaryosu ise Torment tadı vermesiyle gerçekten çok iyi. NWN2 orjinal senaryosunu FRP ilk başladığım orta sonda bana yazmam için verseler daha iyisini yapardım. Bu kadar klişe bir hikayeyi Pick Me Honey den beri görmemiştim ki PMH hentai oyunudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Aa.. No Lifer gibi hissediyorum. Nwn2 ile Psychonautsu deneyeyim. (Evet dierlerini oynadım=)) Edit: Nwn serisinde gözlemlediğim kadarıyla kendi senaryosu çok yaratıcı olmasada expansionları cidden güzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 fallout 1in senaryosu iyi degildir ki. atmosfer, setting, oynanabilirlik mukemmel oldugu icin iyidir oyun ama fallout 2 senaryo konusunda cok daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Syberia 2'yi oynamanı tavsiye ediyorum..Çok,çok ama çok güzel bir oyun..En sevdiğim oyunlardan biridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar