cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 hallederiz abi takımları sen ve khala aynı takımda olunca takımlar dengeli gibi olucaksa, ona göre bi ayar çekebilirsek neden olmasın
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Gsliler aynı takımda olursa gg olur :)
Holy Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 ben bu haftasonu çalışıyormuşum dün akşam haberim oldu benim de =/ vakit çok geç olmadan yerime de adam varken ben bu maçlık müsade istiyorum =(
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 holy gelmiyorsa kender in takım a nerf isterük!
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 olur yiğitcim neden olmasın biliyorsun beni :)
khala Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 tamamdır holy yerine lucifel geliyor eksik yok başka kadroları kurmaya başlayalım isterseniz
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 evetyeri saati ve buluşacaksak eğer buluşacağımız yeri söleyin ona göre bende gelem :)
khala Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 olm başlığı okusana baştan sona görürsün nerde ne zaman yalnız bi cavanaghiyle konuş onay verir gerçi
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 öm atmış bana zaten bende gelirim diye öm attım :)
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 ben arkada$tayim, yarin ak$am yine bakarim ba$liga $oyle bi kadro du$undum dengeli gibi eshreff-sly degi$imine gore ayar cekeriz kender-fizban-cavanagh-bomb-griz-eshreff-wishmaster lucifel-khala-tharkas-babacum-dela-pyro-azmo @lucifel:yarin ak$am ya da cuma ak$ami konu$uruz sahaya gitme olayini hallederiz
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Milleti bilmiyorum ama bizim takım sendika gibi olmuş resmen.
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 oha'dan baska bisey diyemiyorum. hayır yani, demek istiyorum fakat gönlüm el vermiyor. yoksa bana bıraksa "siz ne satıcı insanlarsınız"dan girip, "******** ******* ***** ***********"dan cıkıcam ama; iste olmuyor.
fizban Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 oha pis satmışsın güvenç sabriyi :p o deil de dengeli olmuş bence. eshreff gelio.
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 @cavanagh tmm hallederiz o sorun değil moda da falan olursa maç zati oraya gelmem 15 dk sürer en fazla :)
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Bathory said: oha'dan baska bisey diyemiyorum. hayır yani, demek istiyorum fakat gönlüm el vermiyor. yoksa bana bıraksa "siz ne satıcı insanlarsınız"dan girip, "******** ******* ***** ***********"dan cıkıcam ama; iste olmuyor. o zaman bu maçtan sonra bi sonraki hafta hemen sabrinin şerefine bi maç daha ayarlıyom=) satış değil ya diğer başlıkta oynarım diyenleri toparladım hemen burda yoksa sabri aklımdaydı benim hani telefonu var, msn var her şekilde haberdar edecek durumdayım onu=) 2 tane yabancı kontenjanı kullanınca böle oldu,9 şubatta bi maç daha yapalım o zaman sabri'li holy'li bi de önceki maç adamı çapırdım, benim yüzümden kaza yaptı, utandım lan bi daha çağırmaya=(
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 ertesi haftaya sahayı almak kolay ehe giderim basarım parayı alırım :P ama maç olmazsa kapora yanar :) sabriyle bir maç daha plx hatta yapabilirsek her hafta maç!!!
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 azmo-pyro-lucifel sahanın yerini biliyomusunuz abi ona göre nasıl gelceksiniz fln halledelim siz yazın buraya ya da özel msg atın ben okula gidicem sınava, akşam gelince bakarım
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Fener yolundayım ben zaten. Bir taksiyle hilaldeyim, biliyorum yolu.
khala Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 yarın başka maçım olduğu için ctesi günkü performansım adına takımımdan özür diliyorum
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 kadrolarda ufak bi oynama yapabiliriz konuşuruz yrn
LucifeL Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 cavanagh beni benzincinin önünden alırısın tmm mı?bi de telini verde haberleşiriz yarın :)
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 yiğit sen mi alıyosun lucifel'i ben mi alıyım?
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 lucifel seni yiğit alıcak konuştuk şimdi onunla,haberleşirsin yiğitle kadrolarda ufak bi oynama yapabiliriz önceden dediğim gibi ve mümkünse msn'den falan ulaşabildiğinize hatırlatırsanız maçı iyi olur=) pyro ben biliyorum kendim gelirim dedi azmo'dan haber çıkmadı ama henüz
Öne çıkan mesajlar