cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 hallederiz abi takımları sen ve khala aynı takımda olunca takımlar dengeli gibi olucaksa, ona göre bi ayar çekebilirsek neden olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Gsliler aynı takımda olursa gg olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 ben bu haftasonu çalışıyormuşum dün akşam haberim oldu benim de =/ vakit çok geç olmadan yerime de adam varken ben bu maçlık müsade istiyorum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 holy gelmiyorsa kender in takım a nerf isterük! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 holy yoksa lucifel gelir no problem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 olur yiğitcim neden olmasın biliyorsun beni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 tamamdır holy yerine lucifel geliyor eksik yok başka kadroları kurmaya başlayalım isterseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 evetyeri saati ve buluşacaksak eğer buluşacağımız yeri söleyin ona göre bende gelem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 olm başlığı okusana baştan sona görürsün nerde ne zaman yalnız bi cavanaghiyle konuş onay verir gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 öm atmış bana zaten bende gelirim diye öm attım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 ben arkada$tayim, yarin ak$am yine bakarim ba$liga $oyle bi kadro du$undum dengeli gibi eshreff-sly degi$imine gore ayar cekeriz kender-fizban-cavanagh-bomb-griz-eshreff-wishmaster lucifel-khala-tharkas-babacum-dela-pyro-azmo @lucifel:yarin ak$am ya da cuma ak$ami konu$uruz sahaya gitme olayini hallederiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Milleti bilmiyorum ama bizim takım sendika gibi olmuş resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 oha'dan baska bisey diyemiyorum. hayır yani, demek istiyorum fakat gönlüm el vermiyor. yoksa bana bıraksa "siz ne satıcı insanlarsınız"dan girip, "******** ******* ***** ***********"dan cıkıcam ama; iste olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 oha pis satmışsın güvenç sabriyi :p o deil de dengeli olmuş bence. eshreff gelio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 @cavanagh tmm hallederiz o sorun değil moda da falan olursa maç zati oraya gelmem 15 dk sürer en fazla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Bathory said: oha'dan baska bisey diyemiyorum. hayır yani, demek istiyorum fakat gönlüm el vermiyor. yoksa bana bıraksa "siz ne satıcı insanlarsınız"dan girip, "******** ******* ***** ***********"dan cıkıcam ama; iste olmuyor. o zaman bu maçtan sonra bi sonraki hafta hemen sabrinin şerefine bi maç daha ayarlıyom=) satış değil ya diğer başlıkta oynarım diyenleri toparladım hemen burda yoksa sabri aklımdaydı benim hani telefonu var, msn var her şekilde haberdar edecek durumdayım onu=) 2 tane yabancı kontenjanı kullanınca böle oldu,9 şubatta bi maç daha yapalım o zaman sabri'li holy'li bi de önceki maç adamı çapırdım, benim yüzümden kaza yaptı, utandım lan bi daha çağırmaya=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 ertesi haftaya sahayı almak kolay ehe giderim basarım parayı alırım :P ama maç olmazsa kapora yanar :) sabriyle bir maç daha plx hatta yapabilirsek her hafta maç!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 azmo-pyro-lucifel sahanın yerini biliyomusunuz abi ona göre nasıl gelceksiniz fln halledelim siz yazın buraya ya da özel msg atın ben okula gidicem sınava, akşam gelince bakarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Fener yolundayım ben zaten. Bir taksiyle hilaldeyim, biliyorum yolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 yarın başka maçım olduğu için ctesi günkü performansım adına takımımdan özür diliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 kadrolarda ufak bi oynama yapabiliriz konuşuruz yrn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 cavanagh beni benzincinin önünden alırısın tmm mı?bi de telini verde haberleşiriz yarın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 ben alırım seni ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 yiğit sen mi alıyosun lucifel'i ben mi alıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 lucifel seni yiğit alıcak konuştuk şimdi onunla,haberleşirsin yiğitle kadrolarda ufak bi oynama yapabiliriz önceden dediğim gibi ve mümkünse msn'den falan ulaşabildiğinize hatırlatırsanız maçı iyi olur=) pyro ben biliyorum kendim gelirim dedi azmo'dan haber çıkmadı ama henüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar