cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 efendim hem pyro'nun hem de azmo babanın istanbulda olması nedeniyle 2008 sezonumuzu bi hazırlık maçıyla açmayı uygun gördük=) ondan v6'ya başlayabiliriz artık, bakalım sezonu kaç maçla kapatıcaz hehe pyro khala cavanagh dela wishmaster tharkas holy kender fizban sly griz azmo babacum eshreff 7v7 @ göztepe hilal 2 şubat cumartesi 15.00-16.00 olacak maç 14 kişi var çoğu onay verdi, olurda işi çıkan olursa öncelik eskiler olmak üzere başka arkadaşlara forma şansı verebiliriz babacum'a msg atıcam sahayı alsın diye, belirlenen gün ve saate bir de pyro'nun ve uzun zamandır formasından uzak kalan tharkas'ın son durumlarını kadro kurma açısından öğrenmemiz lazım yeni sezon hayırlı olsun=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Diğer topice yazmıştım da tekrar yazayım; Jardel'in biraz daha fazla koşanını düşün, tabi sigaranın etkisiyle tıkanmada var. Ayrıyetten bazı çok kolay golleri kaçırıp imkansız gollerim çoktur. Tam explosive striker =p Kısaca ortalama denebilir gerçi millet nasıl bilmiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 pyro khala cavanagh wishmaster tharkas holy kender fizban griz azmo babacum onay verenler eshreff-dela-sly onay versinler tmmdır babacum'a şimdi msg attım, saha en kısa zamanda alınacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 bekle beni istanbul fethetcem seni o zmn bütün istanbul klüpleri peşimde koşacak sigarayı bırakıcam sebep ol bana futbol sigarayı bırakmam için ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 ben ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 kadronun bi yarısı alkolik diğer yarısı sigara bağımlısı haha=) çabuk uyum sağlarsın abi=p ps:birisi forumun linkini sly'a msn'den iletirse iyi olur, bi gözatıversin onaylasın o da eshreff ve delaya link attım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 izlemeye gelirim belki. profesyonel amerikan futbolu kariyerimi böyle oluşabilecek sakatlıklarla riske atmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 mr.bomb gelebilir maça sly'ın yerine olmadı hemen buluruz birini akşam haber vericek bana bomb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 gelebilirim.hafta.ici.onay.veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Sly-One said: izlemeye gelirim belki. profesyonel amerikan futbolu kariyerimi böyle oluşabilecek sakatlıklarla riske atmıyorum. kari misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 1- Sert müdahele oluyor mu? 2- Hakemliği içimizden kim yapıyor? (Halısaha maçına hakem mi olur diyeceksiniz bence herkes istediği gibi girişince oyunda tad kalmıyor bir noktadan sonra) 3- En golcü kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 -sert müdahaleler olmuyor, öyle sakatlık çıkmıyor maçta yani -hakemliği dyna yapıyodu, şimdi ingiltereye yolladık hakemlik kurslarına gidiyor orda, bitince gelip devam edicek kaldığı yerden -en golcülerimize gelince çok var; fizban, griz, dela, khala, cava aklıma gelenler=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 en golcü nası çok olabiliyo abi ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 ben kilit forvet veya yaratici ortasahayim. ona gore. asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 benim en golcü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 şu son adamlar belli olsun ona göre kurarız takımları mr.bomb-eshreff hala belli diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 ben iyiyim yaw son 3 aydir oynayamiyorum sakatliklar yuzunden ama gecen hafta bi oynadim fazla kasmadan sorun yaratmadi. cok kosamiyacam gerek kondisyon gerek sakatlik yuzunden fazla yoramayacam kendimi ama hicbir takimda siriticagimi sanmiyorum. forvette bir inzaghi orta sahada bir xavi edasiyla oynuyorum bu aralar:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 en iyi kaleci/kaleciler kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 kaleciler holy-kaspar @tharkas:zaten ortasaha diye aklımda kalmıştın yerden sert şutlarınla=) esh-bomb belli olsun takımları kurarız hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 en iyi benim itirazı olan karşı takımıma geçsin. not:kaspar benden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 pwnbot said: Sly-One said: izlemeye gelirim belki. profesyonel amerikan futbolu kariyerimi böyle oluşabilecek sakatlıklarla riske atmıyorum. kari misin? hayır da, istiosan oynıyım karşı takımında kırayım bi tarafını ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 khala said: en iyi benim itirazı olan karşı takımıma geçsin. not:kaspar benden :) kasparın itirazı var, o yüzden bizim takımda oynicakmış fsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 bomb geliyo esh onay verdimi tamamdır 14 oluyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 OHA Bİ DAKKA. DAYI OYNUOMUŞ SÖYLEMEDİNİZ. ben de istiyorum oynamak, oynatmayan şirefsiz =( edit= aslında söylenmiş de ben okumadığım için adam gibi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 SturmVogel said: en iyi kaleci/kaleciler kim?en iyisi benim :D edit:ciddiyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar