-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Isin asli 8. macin anlatilcak bir tarafi yok. FD Lockuna focus, peti indiriyorlar ama fel dominationsiz pet cikariyor asagi atlayip Blade's Edge'de. Sonra yine bir pet gidiyor ama bu sefer de fel dominationla geliyor bir pet. Zaten lock pis class. Bu setubi oynadiginda FD, Nihilum'un pis setubu bile daha sempatik geliyor. Klasik Lock/Rogue/Druid degil FD'ninki. Normal Lock/Rogue/Druid agresiftir, `CC and kill` setuptir. Bunlar resmen `outlastsa al sana outlast` diyorlar. //sarcasm on Ayrica 4k manalik innervatei bozmayan Nihilum Priest ve Hunterina da selam olsun. nabz! //sarcasm off 4-4 bu arada. Blade's Edge > Hunter Priest Druid? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 9. maca tekrar sevdigimiz RWD ile cikiyor FD. Nihilum degistirmiyor tabii ki setuplarini. Ahh ahh.. Dreadlol olacakti da arada Priest/Lock switch yapcaklardi. Negzel olurdu...[Evet RWD ustlerinden gecerdi turnuva ortaminda buyuk ihtimalle ama olsun. Dreadlol'u seviyoruz.SWH] Neyse sanirim biraz da bayginlik geldi artik adamlara. Kosusturmaca yerine riskler alip saldirgan oynadi iki taraf da. Hatta olecekti nerdeyse FD Rogueu ama kurtardi ucu ucuna. O arada Druidleri oomye yaklasti, focus falan yedi, acaba olecek mi derken diger tarafta Cherez bayildi. Rogue+Warrior zerg zerg super oluyor agresif oynayan rakiplere karsi =] 5-4 FD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 10. mac 9.nun aynisi. Dimnish muhabbetine kadar Nihilum bastirdi, Dimnishe girince FD'nin meleeleri Cherez'i indirdiler. Oh iyi de oldu. Sonny ve saz arkadaslari gitseydi Amerika'ya aslinda Avrupa'ya getirebilirlerdi kupayi da sponsorlari yok garibanlarin sanirim. Yoksa qualifierda birinci olmuslardi EU'da. Pislik Nihilum Outlast taktiginin sonu. NIHAHAHAHA! FD6-4Nihilum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Bu arada birinci tur maclarindan finallere kadar her mac son derece basariliydi bence. Hatta soyle diyeyim sampiyon olmasi durumunda sasirilmayacak 6-7 takim vardi en az. Cok guzel bir sey WoW Arena'nin bu derece competitive olmasi. Umarim Avrupali sponsorlar biraz daha ilgilenirler bu isle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Dikkat cekici birkac detay vereyim : Cherez turnuvadaki tek Hunter. Ilk turu gecememis olsalar da turnuvaya katilma hakki kazanan takimlar arasinda Shadow Priest, UA Lock ve Rogue'dan olusan bir 3 dps takim da vardi. Takimlar Gotgame?'in loser brackettaki RRD showundan sonra normal setuplari olmasa da RRD kullanmaya basladilar. Neilyo 2. maca deep combat respec yapip girdi, cheat death olmadigindan bayildi. 3. maclarina girerken respec hakki olmadigindan yine oyle girmek zorunda kaldi ve durumu bilen rakibin focusuna bayildi. Nihilum turnuvadaki tek Avrupa takimiydi. Azazael butun classlari en ust seviyede oynayabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 bu maçlari download edip izleyebilecegimiz bi adres var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Sampiyon takim kendi maclarindan bir `movie` yapip WCM'ye koyabilir. Ama tahminimce daha once `gametube`a duser maclar Live Stream kaciranlar icin. Bende live streami kacirdim son maclarin[milli mac faktoru =)], neyse ki bir arkadasim kaydetmis. Eger vaktim olursa, baglantim izin verirse, site bulabilirsem upload ederim buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 said: Wissy Alan Yetkilisi Ooooo gz :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Ahah wissy artık kavga edemeyecek xunn'la xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JungleRRx Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 :D gz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Eder o kavga siz merak etmeyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 DeathLord said: Eder o kavga siz merak etmeyin :) haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 CuteButPsycho said: bu maçlari download edip izleyebilecegimiz bi adres var mi? soyle bir link gozume carpti bugun. sanirim aradigin seyler orada mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 s4 e 1 hafta kaldı 50-60 rating gibi bişi kaldı title a sıralamalar çok değişmezse season 2 deki cenabetliği yenicez inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Title satacaktik, engellemisler. Blizz =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 bir hunter olaraktan titleı alabilecem acaip heycanlıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Nice to have you back ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Ready, FIGHT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Yok abi, nefesime acıyorum. Ayrıca kapalı benim acc 1 aydır, açarım yakında tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 deadwoll said: Ready, FIGHT! lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 An itibariyle elime aldım geçen hafta 2on2 de 2350 rating vardı 30-40 rating gerekliydi title için. Çarşamba oynayamadık raid vardı, perşembe diğer elemanın işi vardı, haftasonu yurttan kovdular eve taşındım. Evde 300 ms le arena, yeni klavye, yeni mouse=-200 rating 1 gecede Laptopa kızıp bir tane indirdim fan çalışmamaya başladı, vantilatörü dayadım vuuuuuuuuuuvvvvvvv sesleri geliyor falan filan. BYE BYE gladiator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Kabus gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 translation: CRY MORE :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Benim accountta sorun var, tam bir aydır oynayamıyorum. hiçbir kredi kartını kabul etmiyor, payment rejected diyor. Fazla ugrasmadım, çıktım gezdim, sosyalleştim bu zaman aralığında pişman değilim. Bu sezon hiç oynayacak fırsat bulamamıştım zaten, iyi oldu stres yapmadım. Herkes gibi şimdi 1 ay oynayıp S4 gear çekerim sonra sezon sonuna kadar oturup son 2 haftada glad alırım. Boşu boşuna aylarca sinir stres yapıyor insanlar. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar