Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 http://www.haberturk.com/haber.asp?id=52740&cat=200&dt=2008/01/25 ahahah haberturkün bu haberlerini koparak okuyorum ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Şimdi ben açıcaktım. Bu habertürk komple yeni bi levela geçti habercilikte :D bu ne be! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 “Seks yaptığımız sırada onun artık kıpırdamadığını fark ettim” muhaweuhfsd kemik tutkulu insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 78 yaşındaki kadının fotoğrafları için tıklayın-FOTO GALERİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 adam da 44 yaşındaymış. 78 yaşında birine muhtaç kaldığına göre abi adam bayaa bi zor durumdaymış. onu da öldürmüş zaten asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
a cup of coffee Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Misafir 25.01.2008 15:00 bazı yorumları kınıyorum. sevişmenin yaşı mı olur? o yaştaki insanlar sevişmemeli mi. insanın insana ihtiyacı, sevilme ve sevme ihtiyacı bitmeli mi bir yaştan sonra. buna sizler karar veremezsiniz. doğa yapacağınız yapmış bizlere yaşamak düşer. o yaşa gelmeden, o yaşta hissetmeden başkalarının özelini bu şekilde irdelemek hoş değil. sevmek, sevilmek herkesin hakkı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 ginaly said: 78 yaşındaki kadının fotoğrafları için tıklayın-FOTO GALERİ ahaha sen kapmışın bu işi başvur bence habertürke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Dayi infazi basmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 ahah düpedüz cinayet.. mahkeme bunu yemez heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Kemik erimesi falan varsa olabilü böyle şeyler. Cinayetle yargılenmamalı adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 hani derler ya bok yoluna gitti diye bunda s*k yoluna gidiyo sfdafds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 pes bea valla pes ule bizim annanelerimiz o yasta bastonla zor yuruyo bea...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 raskol banlanmanı istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 TheRaskol said: Össyi kazandırcaz deseler bu kadınla yatarım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 sen mi yatarsın o mu yatar artık bilemem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 evet ben de yatabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 onun yerine çalışmayı falan tercih etseniz? manyak mısınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 çarşı duygusuz sekse karşı yazmış biri ROFL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 @Ardeth: Ben çalışıyorum abi. Hala çalışıyorum. Resme baktım, yoruma baktım. Artık daha azimli çalışıyorum. Hayır... Onunla yatmayacağım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Ardeth said: onun yerine çalışmayı falan tercih etseniz? manyak mısınız. günlerce çalışıp ızdırap çekiceğime şunla yatar bi kere ızdırap çekerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 fatass hans is a gmilf lover Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 PrudenT said: Ardeth said: onun yerine çalışmayı falan tercih etseniz? manyak mısınız. günlerce çalışıp ızdırap çekiceğime şunla yatar bi kere ızdırap çekerim sonrada psıkolog psıkolog dolas dur ruh saglıgın yerine gelsin diye bide dunyanın parasını ode pfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 yok bi şey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar