Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Bu Gidiş Dinci Dikta Rejimine Gidiştir"

sg-1

Öne çıkan mesajlar

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/8101488.asp

Hitler'in de demokrasiyle başa geçtiğini düşündüğümüzde halimizin ne olacağını Yargıtay Onursal Cumhuriyet Başsavcısı açık açık dile getirmiştir.

Alın, demokrasimizin hayrını görün.
Sosyal ağlarda paylaş

adamınbiri said:
sg-1 bişi söylemek istiyorum senin hakkında ama banlanmakta isetmiyorum bilmem anlatabildim mi?

Şu konunun içeriğine ve ilk mesaja göre bu lafı ediyorsan, senin dediklerinin daha ağırını ben sana söylerim. Hala demokrasi diye diye ülkenin sürüklendiği hali görmemezlikten gelecek kadar saf hümanistseniz yandık ki ne yandık.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
5 Mart 1933 günü yapılan seçimlerde Nazi partisinin oyları yüzde 44 düzeyine çıkmıştır. Milliyetçi partilerin oyları düşmüş olmakla birlikte parlamentoda çoğunluk sağlanabiliyordu.

http://tr.wikipedia.org/wiki/Adolf_Hitler

http://www.biyografi.info/kisi/adolf-hitler

Size de birilerini hatırlattı mı?
Sosyal ağlarda paylaş

konu hakkında fehmi koru'nun yorumuna denk geldim yemek yerken. tv'yi kırasım geldi, lan bu kadar mı duyarsız devekuşu olunur.

"Elbette böyle bir tehlike hiç olmadı, olmaz da.Ama bu açıklama beni şaşırttı çünkü eskiden başörtüsü tartışmaları söz konusu oldu mu çeteler orataya çıkar birileri kurşunlanır, birileri vurulur olay da arka planda kalırdı.Şimdilerde bakıyoruz etrafta çete de kalmadığı için bu tür laforizmalar üretmek eski Yargıtay üyelerine kalmış."

fehmi koru gg
Sosyal ağlarda paylaş

daha ocnede yazdim

naziler ilk kuruluyorlar ayaklaniyorlar rejime karsi sonra adolf u tutuklayip iceri atiyorlar fakat aftan yararlanip cikiyor diyorki ulan gelin biz demorkatik yollarla gucu ele egcirelim

bir secim iki secim uc secim derken naziler yavas yavas kadrolasmaya absliyor hukumet oratagiyken bu ise baslayip tek abslarina iktidar olucna tam gaz ilerliyorlar ve develtin butun kurumlarini bir bir ele egciriyorlar

daha sonrasi malum zaten

nazielrin yolundan gidiyor akepe

demokrasi amac degil aractir diyen butun partiyi adolf gibi tek basina demir yumrukla yoenten bri adamin iyi niyetli olduguna inanmam
kusura bakmayin

tarih tekerrur
anca milelti toplayip takunya yapmaya abslarlarsa kurtuluruz
avrupalialr hitleri bunu ngibi alkislamislardi hatta yilin adami secmisti time
Sosyal ağlarda paylaş

zaten belliydi. bi dahaki seçim de insanları bu sefer kamu alanında türbana serbestlik, demokrasi , inanç özgürlüğü diye yine toplarlar oyları.

artık tek istediğim kaçınılmaz olan ekonomik kriz şunların döneminde patlasında o zaman tayyip aga ne dicek merak ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

elm said:
Hitlere demokrasiyle geldi denemez bencede .Tabi sadece seçimi demokrasi olarak görüyorsanız orası ayrı, o zaman iran'da demokrasi .Hitler seçimle geldi ama demokratik bir ortam ve demokrasi yoktu.

Ozaman AKP'de demokratik yollarla secildi denemez.Din somurusu yapip , odun komurle oy satin alarak geldiler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...