sg-1 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 http://www.hurriyet.com.tr/gundem/8101488.asp Hitler'in de demokrasiyle başa geçtiğini düşündüğümüzde halimizin ne olacağını Yargıtay Onursal Cumhuriyet Başsavcısı açık açık dile getirmiştir. Alın, demokrasimizin hayrını görün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 baykal'ın hukukçu versiyonu bu da. daha fazla bug içeriyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 hitler bin kat iyidir 80 milyon almanı bir araya getirmiş en azından ülkeyi yabancılara satmamış. demokrasinin bugları fixlenemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Yok somurge altinda bi devlet cokta diktaya gidemez. sinirli yani hep, kismen dogru ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 forgiver said: baykal'ın hukukçu versiyonu bu da. daha fazla bug içeriyor ama. Bunu bilemem ama Tayyip'in Fetocan'ın uşağı olduğunu rahatça söyleyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ARÝF SUSAM Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Hitler'i karıştırmayın. Führer bir bebek kadar masumdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 sg-1 bişi söylemek istiyorum senin hakkında ama banlanmakta isetmiyorum bilmem anlatabildim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Yav çekinme söyle, ben şikayet etmem. Ya da özelden söyle. Merak ettim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 iyidir iyi boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 http://www.milliyet.com.tr/2008/01/25/son/sonsiy29.asp Ağızlarındaki baklayı da çıkarmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 adamınbiri said: sg-1 bişi söylemek istiyorum senin hakkında ama banlanmakta isetmiyorum bilmem anlatabildim mi? Fetocan lafına mı içerledi yoksa Tayyip'i mi düşündü bende onu merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Viktor said: sıfata gel abi ne diim :)o souk bi bira içilir bu sıfata baktıktan sora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Fetogay ile ayni kafa yapisinda Tayyip aslinda , ama yemedigi icin acik acik soylemek boyle hain gibi ulkenin temel degerlerinin altini kaziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 adamınbiri said: sg-1 bişi söylemek istiyorum senin hakkında ama banlanmakta isetmiyorum bilmem anlatabildim mi? Şu konunun içeriğine ve ilk mesaja göre bu lafı ediyorsan, senin dediklerinin daha ağırını ben sana söylerim. Hala demokrasi diye diye ülkenin sürüklendiği hali görmemezlikten gelecek kadar saf hümanistseniz yandık ki ne yandık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 hitler demokrasiyle gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 said: 5 Mart 1933 günü yapılan seçimlerde Nazi partisinin oyları yüzde 44 düzeyine çıkmıştır. Milliyetçi partilerin oyları düşmüş olmakla birlikte parlamentoda çoğunluk sağlanabiliyordu. http://tr.wikipedia.org/wiki/Adolf_Hitler http://www.biyografi.info/kisi/adolf-hitler Size de birilerini hatırlattı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Breedan said: hitler demokrasiyle gelmedi. Tabiki demokrasiyle geldi , bilmeden ogrenmeden gelip burda atip tutma istersen.Ozamanda digerleri kendi kucuk hesaplari icin destek verdiler zaman zaman bu asagilik karaktere.Su siralar MHPnin yaptigi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 konu hakkında fehmi koru'nun yorumuna denk geldim yemek yerken. tv'yi kırasım geldi, lan bu kadar mı duyarsız devekuşu olunur. "Elbette böyle bir tehlike hiç olmadı, olmaz da.Ama bu açıklama beni şaşırttı çünkü eskiden başörtüsü tartışmaları söz konusu oldu mu çeteler orataya çıkar birileri kurşunlanır, birileri vurulur olay da arka planda kalırdı.Şimdilerde bakıyoruz etrafta çete de kalmadığı için bu tür laforizmalar üretmek eski Yargıtay üyelerine kalmış." fehmi koru gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 tayyip ve ortileri nazi partisi olma yolundalar heeyl tayyib. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 daha ocnede yazdim naziler ilk kuruluyorlar ayaklaniyorlar rejime karsi sonra adolf u tutuklayip iceri atiyorlar fakat aftan yararlanip cikiyor diyorki ulan gelin biz demorkatik yollarla gucu ele egcirelim bir secim iki secim uc secim derken naziler yavas yavas kadrolasmaya absliyor hukumet oratagiyken bu ise baslayip tek abslarina iktidar olucna tam gaz ilerliyorlar ve develtin butun kurumlarini bir bir ele egciriyorlar daha sonrasi malum zaten nazielrin yolundan gidiyor akepe demokrasi amac degil aractir diyen butun partiyi adolf gibi tek basina demir yumrukla yoenten bri adamin iyi niyetli olduguna inanmam kusura bakmayin tarih tekerrur anca milelti toplayip takunya yapmaya abslarlarsa kurtuluruz avrupalialr hitleri bunu ngibi alkislamislardi hatta yilin adami secmisti time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Hitlere demokrasiyle geldi denemez bencede .Tabi sadece seçimi demokrasi olarak görüyorsanız orası ayrı, o zaman iran'da demokrasi .Hitler seçimle geldi ama demokratik bir ortam ve demokrasi yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 zaten belliydi. bi dahaki seçim de insanları bu sefer kamu alanında türbana serbestlik, demokrasi , inanç özgürlüğü diye yine toplarlar oyları. artık tek istediğim kaçınılmaz olan ekonomik kriz şunların döneminde patlasında o zaman tayyip aga ne dicek merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Achtung Juden yerine dkkat laik yazarlar kapılarımıza artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 elm said: Hitlere demokrasiyle geldi denemez bencede .Tabi sadece seçimi demokrasi olarak görüyorsanız orası ayrı, o zaman iran'da demokrasi .Hitler seçimle geldi ama demokratik bir ortam ve demokrasi yoktu. Ozaman AKP'de demokratik yollarla secildi denemez.Din somurusu yapip , odun komurle oy satin alarak geldiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar