kermit Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 ben öğrenciyken ilk taşındığım evi temizlerken mutfak camının orda avuç içim kadar büyük lüğünde örümcek vardı tırstım öldürmeye tamda camı silecektim elimde cam sil sıka sıka uzaktan gebertmiştim. camsille yarı şişe boşaltmıştım ama bacakları felan çok uzundu yaw krokunçtu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 farenin kuyruğu olmasa np de o ne abi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 bukalemun al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 bu gümüşçün denen şeyler illet çok zor 50 tane öldürmüşümdür herhalde... vileda attıktan sonra pek gezmiyorlar da ev pisken çıkıyorlar tuvalette... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 pati pet'e açsaydın zira güzel hayvanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 mont giy kendini ilaçla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Bukelamun bunları harbıden yermı acep :) 1.resimdeki neysede 2. kesın bogazına takılır be abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Bukalemun değil ama Iguana falan iyi gelebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 timsah kesin çözüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 İlaçta ayrı dert, abuk sabuk yerlerde ölüyorlar 1-2 ay elini attığın her yerden ölüsü çıkıyor yaratıkların. Temizlemen şart evi, zamanında bizdede çok deli karınca problemi vardı, çözmek için baya güçlü bir ilaç kullanmıştık adını unuttum şimdi, suyla karıştırıp, pamuğa damlatıp, köşe bucak, böceklerin takıldıkları yerlere koyuyordun, 1-2 gün içinde böcek möcek kalmıyordu. En azından canlı olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 ureyince nasil kurtulunur bilmiyorum da, daha yoksa ortada cikarmamasi cok kolay,o raidin kutu gibi dalgalarindan alip evin kosesine bucagina dagitmistim ben.1 oda 1 salon zaten yetti rahat.6 ayda bir degisitiriyosun.bazen 4 5 gun bulasik yikamiyorum ona ragmen cikmadi hic bisey.cikarsa ilaclatmak en kesin ve pratik cozum heralde ama giremiyosun eve bilmem kac saat sanirim o kotu = / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 valla benzeri benim evdede vardi baya ilaçlattim hiçbirinde gitmedi bocekler en son belediyenin deişik bi ilaci var evden falan çkmıyosn adam bazı yerlere sürüyo bocekler onu yiince zehirleniyor falan ondan sürdüler bi kaç yere 3 4 ay oldu hiç görmüyorm evde bocek falan.tabi evide temiz tutmak lazim yerde yemek kırıntısı falan olmaması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 kedi kesin çözümdür bence yer bütün böcekleri. kingpinin böcek nedir öyle aga?? insan eti fln yiyodur o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 kingpin'in ki değil ama o çiyanların büyük versiyonları fare, yarasa falan yiyorlar :( Çok korkunç! böcek fobin var ise açma Ciddiyim! Gerçekten Ürkütücü Fare yiyen çiyan ve Yarasa yiyen çiyan videoları için son uyarı http://www.youtube.com/watch?v=8CL2hetqpfg http://video.google.com/videoplay?docid=8313878609430213933 http://www.youtube.com/watch?v=9BInGQJIcos evinizi ilaçlatın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 çok afacansın ama bunlar ne lan! bi de kürekle öldürülebiliniyor bunların evcilleri. hani siyah olanları. bunlar ölmez bence. öle bi yapıları var. akrep, çiyan, fare beni korkutamıyor da o kakalak var ya o kakalak. küçükken onun uçanıyla karşılaşmıştım, ondan beri tırsarım şerefsizden. hayır uçuyorsun tamam da niye yanağıma konuyorsun bre böcek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 öpücük kondurcaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Gümüşçünler çok hızlı üreyen ama ilaçlamaya karşı çok dayanıksız böceklerdir. Eğer önlemini almassan bir kaç hafta içerisinde yüzlercesi sarabilir. Genelde çok sıcak bulunan yerlerde yaşarlar. Ekmek fırınlarında sıkça görülür. Kurtulmanın yolu ilaçlatacaksın evini çünkü raid sheltox vb. ilaçlar çatlaklara ulaşamaz. Bu yüzden yuvalanma bölgeleri aktif olarak kaldığı için üreme devam edecektir. Günümüz ilaçlama tekniklerine gelirsek artık öyle evden çıkayım 1-2 gün girmiyim olayları bitti. Artık halk sağlığı alanında kullanılan ilaçlar var. Bunlar heterojenik sıvı karışımlar ve jel ilaçlar. Heterojenik sıvı karışımların çalışma mantığı ilaç su ile karıştırılıp yüzeye uygulanır. Su kurur ve ilaç yüzeye yapışır. Koku veya kirlilik yaratmaz. Jel ilaçlar ise belirli stratejik bölgelere noktalar şeklinde uygulanır. Çekici kokusu sayesinde böceği ilaca çeker ve yenildikten sonra telef eder :D Eğerki evini ilaçlatacaksan mutlaka profesyonellerle çalış. TSE ve Iso kalite belgelerinin olup olmadığını sor. Bu arada halk sağlığı alanında kullanılan ilaçlar akut etki yaratmaz 1-2 gün içinde sonuç alırsın. Evinize tarım ilacı sokan kolpa ucuzcu ilaçlamacıları kullanmayın kanser riski çok yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 @NeroWarden: baba siz bu işi mi yapıyorsunuz? bu kadar bilgi nereden geliyor? bu iş ile ilgileniyorsanız bilelim, tanıdığa gideriz sorun olursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Evet bu işi yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 abi borik asit karışımları gümüşçünleri siliyo süpürüyo gerek yok ilaçlatmaya... resimli tutorial geliyor 2.5 ytl'ye eczaneden alacağınız Acide Borique (borik asit) ile bu yaratıkların kökünü kazımak mümkün.. foto makinemi okuldan alayım çekicem tuto.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 ben hiç önlemimi almadım valla haftada bir falan görüyorum ama arada tuvaletin ya da banyonun ordan geçiyolar selamlaşıyoruz (demiştim sanırım bunu daha önce) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 abi bunları yetiştir japonlara sat yesinler yada 3 japon getir eve gene yesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 kertenkel said: abi borik asit karışımları gümüşçünleri siliyo süpürüyo gerek yok ilaçlatmaya... resimli tutorial geliyor 2.5 ytl'ye eczaneden alacağınız Acide Borique (borik asit) ile bu yaratıkların kökünü kazımak mümkün.. foto makinemi okuldan alayım çekicem tuto.. Lens solüsyonlarında da borik asit yok mu?Lens sölüsyonu sıkın direk o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 borik asidi ben kedilerin gözlerini temizlemek için kullanıyorum ama hata mı ediyorum acaba o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar