Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

zoom x4 iki bilgisayar

bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

zoom almıycaktın baştan hata etmişsin :)
dhcp ayarlarında mı ne "lease time" var (kiralama zamanı) ona bi bak. Hakkaten yalnız şimdiye kadar kullandığım en kalitesiz modem zoom oldu.

edit: ya da şöyle bi çözüm olabilir, (dert lease time değil gibi geliyo ondan sölüyorum bunu) gidip basit bi switch al. modemden etherneti switche girersin, switchten de bilgisayarlara dağıtırsın, mis. 20 ytl falan.
Sosyal ağlarda paylaş

lease time olduğunu sanmıyorum zaten de, modemin ipsini girip ordan yapıyosun işte dhcp altında olması lazım. lease timeda ayarlanmış süre içinde bağlı kalır sonra bağlantı reboot edilir normalde. İşte hem USB hem ethernet kullanıyosun, bi de modem zoom :D her türlü şey olabilir.:P
Sosyal ağlarda paylaş

cidden salakça şeylerden kopabiliyo net mesela şuanda evde klimayı açarsak internet bağlantısı gidiyo =) dalga geçmiyorum cidden öle çok detay arama etrafındaki elektronik eşyalardan yola çık nebilim printer'ı açınca kopuyomu falan diye :D

dipnot:cidden dalga geçmiyorum şuanda klima açıldığında kopuyo yani:D
Sosyal ağlarda paylaş

istanbul anadolu yakasında mı oturuyosun? son bikaç günde bende de oldu uzun süre kopma. hattan o. elimin altında 3 modem var şu an (biri zoom x5) 3üyle de denedim ordan biliyorum :D

edit: bi de böle saçma dertler yaşamamak için airties gibi kaliteli bi modem alın ve topraklama kaliteli olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...