bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 zoom x4 modem var bi laptop bi masaüstü bilgisayar var bi usb bi ethernet çıkış var. İkisini bağlayınca bazen sorun olmuyor ama genelde her yarım saatte bir bağlantı kesiliyor birinin kablosunu çıkarmadıkça gelmiyor. Napıcam? thnxsçs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 ethernetle pc ye bagla neti. cross cable ile ethernet ag baglantısı yap neti paylaştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 zoom almıycaktın baştan hata etmişsin :) dhcp ayarlarında mı ne "lease time" var (kiralama zamanı) ona bi bak. Hakkaten yalnız şimdiye kadar kullandığım en kalitesiz modem zoom oldu. edit: ya da şöyle bi çözüm olabilir, (dert lease time değil gibi geliyo ondan sölüyorum bunu) gidip basit bi switch al. modemden etherneti switche girersin, switchten de bilgisayarlara dağıtırsın, mis. 20 ytl falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 dhcp de lease time yok? lease time ne işime yarıyacak? Ya zoom iyiydi aslında bende ilk aldığım zamanlar 3sene oldu modem 1 sene sonra sapıttı zaten. 1gün bağlantı gitmeden gün geçirmedim yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 lease time olduğunu sanmıyorum zaten de, modemin ipsini girip ordan yapıyosun işte dhcp altında olması lazım. lease timeda ayarlanmış süre içinde bağlı kalır sonra bağlantı reboot edilir normalde. İşte hem USB hem ethernet kullanıyosun, bi de modem zoom :D her türlü şey olabilir.:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Bizde de vardı aynı sorun arayıp sorduk telefonunuz telsiz telefon'a bağlı ise kopar demişlerdi kaldırdık telsiz telefonu cidden kopmuyo artık:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 benim bağlı değil zaten benim hatlardan mı modemden mi problem var bilmiyorum tek bilgisayarı bağladığımdada bazen gidiyor gelmiyor uzun bi süre modemde yok deneyecek nasıl anlarım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 cidden salakça şeylerden kopabiliyo net mesela şuanda evde klimayı açarsak internet bağlantısı gidiyo =) dalga geçmiyorum cidden öle çok detay arama etrafındaki elektronik eşyalardan yola çık nebilim printer'ı açınca kopuyomu falan diye :D dipnot:cidden dalga geçmiyorum şuanda klima açıldığında kopuyo yani:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 istanbul anadolu yakasında mı oturuyosun? son bikaç günde bende de oldu uzun süre kopma. hattan o. elimin altında 3 modem var şu an (biri zoom x5) 3üyle de denedim ordan biliyorum :D edit: bi de böle saçma dertler yaşamamak için airties gibi kaliteli bi modem alın ve topraklama kaliteli olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 yok izmitteyim bu evde topraklamada iyi değil sanırım bizim çünkü birçok kez subpower yandı anakart yandı acaba bu yüzden olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 e yani öyle facia topraklama varsa işin zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar