ssj4songoku Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 ARİF SUSAM said: Edebinizi takının. Yoksa bu iş mahkemede biter. (td)
la_bombonera Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 ARİF SUSAM said: Edebinizi takının. Yoksa bu iş mahkemede biter. mahkemeye versene beni
odiflame Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 ARİF SUSAM said: Edebinizi takının. Yoksa bu iş mahkemede biter. sulh hukuk mu asliye hukuk mu?
MacLeod Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 ARİF SUSAM said: Edebinizi takının. Yoksa bu iş mahkemede biter. sry aga :(
fizban Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 bi de değerli sanatçı nedir ? kime göre değerli neye göre değerli ? bana göre pek değerli değil. bana göre sanatçı da değil ayrıca. şarkıcı adnan şenses, değerli sanatçı fazıl sayı topa tuttu olması lazım başlığın.
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Olivies said: Osman Yagmurdereli gercekten cok karekter sahibi, hosgorulu ve onurlu. Ozal bastaydi ozalci oldu, ciller geldi cillerci oldu, simdi Tayyip le. Her devrin adami Osman. Geçen TVde gördüm de adamın rengi yeşildi. ARtık karaciğer problemi m böbrek m ibilmem ama derisi bayağı yeşildi adamın. Kudretine kurban olduğum taktir-i ilahi...
Holy Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 ARİF SUSAM bence çok değerli bir sanatçı
ArKaSoKaKLaR Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 selamun aleykum arkadaşlar, Adnan Şenses reisime kesinlikle katılıyorum doğru söylemiş.
fedaykin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Adnan Şenses benzin zammı istemediği zamanlarda (başbakanın önünde göbek atıp zam yapılmasını istemişti zira akaryakıt bayisi var) hala şarkı söylüyor mu?
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Yazının ilk başında, sanırım sitem ediyor. 'Birlik olup bu ülkemizi savunmalıyız.' filan diyicek sanıyordum. Sonra bir baktım direk yapışmış Osman'a oradan Tayyip'e geçmiş filan. Yalaka bu Adnan Şenses.
NoS Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Sanatçıların siyasal konularda bilgili olması çok normal soldan da yapan var o zaman böylelerini de normal karşılamalıyız ama artık yani bu da abartıdır ne demektir kardeşim onu gördüm yüzündeki nuru gördüm de alkolü içkiyi bıraktım ben hiç che yi gördüm oracıkta aydınlandım diyeni görmedim bu nasıl bi yalakalıktır ya herşeyi dengeli bi şekilde yapmak lazım ama bu yalakalığı çok abartıyorlar.
Öne çıkan mesajlar