CaNNi Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Arkadaşın konuyu bölmek istemedim; Cs için mouse arıyorum. Normal şartlarda 50-60-70 ytl civarı bişiler arıyorum ama şunu gördüm; http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=30523 Buna bu parayı vermeye değer mi ? http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=26821 http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=18341 Bunlardan birini alsam aralarında çok fark olur mu? Ayrıca bunu gördüm 2500dpi ve fiyatı diğerlerine göre çok uygun http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=30239 Birde böyle bişi var http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=52&productid=bd3456 Bunlardan birini alırsam NOVA KILLER GAMER MOUSE PAD'i de alayım mı ? Veya sizin tavsiye edeceğiniz bişiler varmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 o son gösterdiğinin leopar desenli olmayanından var bende. şunu söyleyebilirim, 35 milyona aldığın mouse'u görünce şok olucaksın :p cidden harika bir mouse, 2 yıldır tık demedi çatır çatır kullanıyorum 1500dpi'de :) ama logitech alıcak imkanın varsa onu al. mousepadler de baya işe yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 habu muhteşem ötesi bir mouse. verdiğin parayı kesinlikle öder sana geri. hem 35 liraya ya o a4techi al çok para vermek istemiyorum diyorsan, yoksa habudan şaşma. cs ci arkadaşlarım o kadar memnunlar ki habudan. ben de inanılmaz memnunum yani süper yau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 g5 al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Hazır açılmışken bende sorıyım, cod 4 ve bf 2 için mouse bakıyordum ama pek iyi değilim bu konularda fps oynamaya ciddi ciddi yeni başladım. Bu 2 oyun için önerileriniz nelerdir? Neye dikkat etmem gerekiyor alırken? Kablolu olması dezavantaj mı? Birde öğrenmek istediğim mouse ları programlıyabiliormuyuz, örnegin benim tek tıklamamı o oyunda 3 tık olarak algılıyarak silahla 3 tek atış yapıcak arda ardaya, bu tarz şeyler mümkünmü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 logitech g5, g3, mx518. razer deathadder, copperhead. para sorun değilse a4 almanı hiç tavsiye etmem. ayrıca novapad'ler de iğrenç şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 ya bende g5 vardı, hiç hoşuma gitmediydi. gerçi fps oyuncusu değilim, mouse dediğin alet de beni bozar biraz. ondan da olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 a4 x750f öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 kesinlike ya razer yada logitech tavsiye ediyorum. ayrica evet nova padlerden almayin bende bi tane var, yuzeyi guzel ama kullanisli degil. razerin padleri var guzel ondan alabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 İmkanın varsa Razer Diamondback al,işemeye bile birlikte gidersiniz o derece bağlar kendine.Ben kullandım fakat başka evde unuttum ve yalan oldu mouse,çaldı leş adamın teki snrm.Şu an Logitech g5 var o da güzeldir,ama Razer'lar kadar iyi gaming-gear yapamaz logi. Ahanda Diamondback: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 BulletRide said: İmkanın varsa Razer Diamondback al, işemeye bile birlikte gidersiniz o derece bağlar kendine. BulletRide said: Ben kullandım fakat başka evde unuttum (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 razer copperhead + nova killer kullanıyorum.. ikisindende çok memnunum mouse pad ile ilgili olarak, kaygan çok güzel. diğer alt yüzeyi masaya imba yapışıyor, ucunu ufacık kaldır, çek ordan masa yürüyor o derece ;) , mouse da tek dez avantaj, yan düğmelerine basmak için eline b,r 1 hafta sipastik çocuk taklidi yaptıracaksın ki alışsın.. özellikle sağ dıştaki 2 tuşa basmak baya zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Eski hardcore fps günlerinden kalma mx310 um var hala çatır çatır çalışıyor 6 sene falan olmuştur, hala kullanırken en rahat olduğum odur :> mx518 aldım fakat elime biraz büyük geliyor çok micro kasmam gereken yerlerde tekliyebiliyorum ama oyun dışı kullanımlar için ekstra tuşlara her bi haltı atayınca çok rahatlık sağlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 sidewinder aldım dün. Masa biraz pürüzlü tam kaymıyor alet.Mouse pad alınca insallah düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 a4 oyun farleri çok iyidir bende x710bf var 1000dpi a çıkıyor ki aynı görüntünün (yılan deseni) 2500dpi a kadar çıkanı da var. x7 serisi al performansı muhteşemdir çok güzel faredir. Memnunn kalırsın. Çok pahalıya da kaçmıyor hem de performansı süper. edit: turuncu tuş 3x atış hedesi. cod4 oynarken g3 de çok işe yarıyor x) ama cs silahlarının hepsinde atmıyor 3x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 g9 kullanıyorum cok memnunum. cok fazla mouse kullandım. logitech in neredeyse tum mouse larını kullandım diyebilirim. g9 paranın alabilecegi en iyi mouse bana kalırsa. hem ergonomik hem macro olayları vs cok iyi. ozellikle oyun oynuyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 hala mx310 kullanıyorum..inanılmaz memnunum hala..bence mouse tarihinin en efsane mouseudur kendileri=D mouse pad oalrak da hala func kullanıorum..bir yüzünü bitirmiş durumdayım..öbür yüzü de pek uymuyo fps için. ama func kesinlikle çok iyidir eski olmasına rağmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar