Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 GG'de kalmadı artık spot sfsdfsd dükkanlar kaldırdı maliye yüzünden Sirkeci'ye inersen zaten her yerde spotçu, bulursun mutlaka, 50'ye satan bile vardır asd sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Spotçu ne demek ya? =/ ben dün gece buldum GG'de 0 olarak gow collection, dükkan ürünleri arasında vardı işte 80 liraya falan. Veririm 80 dert değil, dert yakında olmaması ve kart kullanamamam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 GG'deki 0 lar 0 değil. kendileri jelatinliyorlar genelde 0 diyorlar. donanımhaber forumlarını takip et biraz, alırsın adamdan eve kargolatırsın 5 liraya malolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Hmm tamam sağol fizban =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 psn'den kredi kartımla alışveriş yapmaya çalıştığım zaman sürekli hata alıyorum. ps3 ü ilk aldıgım zamanlar catır catır alışveriş yapıyodum. şimdi 2 farklı bölge psn ilede denedim kredi kartımı yada adres bilgilerimi kabul ettiremedim bir türlü. ne yapmak lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 psn card alıp ordan almak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 gereksiz yere fazla para veriyosun öylede.+ shoptodan fln kalmamış psn card. başka bildiğiniz site varmı kart kodu satan sadece? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 http://arama.gittigidiyor.com/?aramakategori=&aramakelime=psn&submitit.x=0&submitit.y=0&submitit=ARAMA&search_type=detail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 şöyle bi site buldumda ne kadar güvenilir acaba? http://www.psncardonline.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 gg de var sanırım onların dükkanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 sitesinde sanki daha ucuz. ama guvenilir mi o sorun şuanda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 heralde yanlış yazmışlardı 16 pound ff13 aldım, aldıktan sonra geri 25 pounda çıktı parası ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 beyler sacred 2 mag mw2 ve demons souls ariyorum takaslik bendeki oyunlar bf bc2 dragon age uncharted 2 bf bc1 kz2 fifa 09 dead space lbp 2 hatta 3 oyun falan verebilirim oyununa gore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 PS3'üm bozuldu ya. IST'de neresi güvenilir tamir yapar? Bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Feza Konsol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Satılık/Takaslık Demon's Souls, US. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 fezadan alışveriş yapmayın mumkunse adamların musteri memnuniyeti anlayışı sıfır. magazaya girersin yuzune bakmazlar 400 500 tl lik alışveriş yaparsın 5 kurus indirim yapmazlar.biraz arastırsanız daha iyi daha duzgun yerler bulabilirsiniz ama fezadan uzak durun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Alakası bile yok bence seni sevmemişler :) Levent'teki Feza'yı kullanıyorum genelde, Necip her türlü yardımı yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 demon soul satmayi dusunen war mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 mod fail Dur hatta kullanıcı fail, okuyucu fail, internetçi fail, 3 mesaj yukarıyı okumak bu kadar mı zor diye şey yapıcaktım sana üşendim, of çok sinirlendim =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Gangren said: Satılık/Takaslık Demon's Souls, US. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Bende eski oyunları falan takaslarım gayet (satarımda) , aha liste ; DMC 4 Warhawk Assasins Creed Darkness Lair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Hatta tekrar baktımda ; Ghost Recon Advanced Warfighter 2 Uncharted 1 falanda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 ben laire 5 pound vermiştim.suan bedavaya lair verseler almam :) ps3 cıkmıs en kötü oyunlardan biri.satmaya yada takas etmeye değmez o oyunlar.10-20 lira max değerleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Lair, Warhawk, DMC falan baya kötü hakkaten, diğerlerinin gideri var yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar