Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pati PS3 Zone (PSN, Takas, v.b)

Mayhem

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Xbox'ın yanına exclusive oyunları için PS3 aldım sonunda :p Tavsiye lazım.

MGS4, God of War 3, GT5 Prologue, Killzone 2, Infamous aldım şimdilik. God of War Collection, Uncharted 2 ve Heavy Rain için biraz fiyat düşüşü bekliyorum.

Little Big Planet var, o da bana uyar mı bilemedim, pek platform oyunu sevmiyorum, çok çok güzel derseniz alayım zaten ikinci elleri 40-45'e satılıyor.

Var mı başka beğendiğiniz, mutlaka almam gereken exclusive?
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

Xbox'ın yanına exclusive oyunları için PS3 aldım sonunda :p Tavsiye lazım.

MGS4, God of War 3, GT5 Prologue, Killzone 2, Infamous aldım şimdilik. God of War Collection, Uncharted 2 ve Heavy Rain için biraz fiyat düşüşü bekliyorum.

Little Big Planet var, o da bana uyar mı bilemedim, pek platform oyunu sevmiyorum, çok çok güzel derseniz alayım zaten ikinci elleri 40-45'e satılıyor.

Var mı başka beğendiğiniz, mutlaka almam gereken exclusive?

Little Big Planet nasıl desem, oynayacak adam bulamazsan bir yerden sonra sıkıyor. Bende almıştım bıraktım 1 haftada iyice oynadıktan sonra

GOW3 almışsın da GoW 1-2'yi daha önce oynamış mıydın abi ? Çünkü ilk iki oyunu oynamadan 3'e kesinlikle geçme bence

Uncharted 2'nin de fiyatı bir süre daha düşmez, birinciyi alıp oynamaya başla ama 40-50'ye bulunuyor o da :)

bunlar haricinde FIFA 10 ve Bad Company 2 tercih edilir. Ayrıca Valkyria Chronicles, Batman Arkham Asylum'da benim listemde bulunan diğer oyunlar

birde ayın 16'sinde GTA indirilebilir içerikleri geliyor, gerçi xbox kullanıcısıysan oynamışsındır büyük ihtimalde hehe

onun dışında benim ps3 alma sebebim olan Red Dead Redemption geliyor işte mayıs'ın sonlarına doğru, onu da bekleyebilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

ya konu olarak alakalı değil zaten ama uncharted 2'nin oynanabilirliği biraz daha basit bence,

ardından uncharted 1'e geçersen pek zevk alamayabilirsin ya da garipseyebilirsin. O o yüzden Uncharted 1 ardından 2 yaparsan zevk katsayın artar

Ayrıca GoW1 ve GoW2 oynamadan kesinlikle üç oynama, 2 ve 3 zaten direk bağlantılı, ilk oyundan da önemli kesitler içeriyor 3. oyun. Mutlaka Collection'ı al bitir, sonra geç GOW3'e onda ısrar edebiliriz.

Ama Uncharted 2 sonra 1 yaparsan yani, pişman olmayabilirsin :) Yani kendimden örnek verirsem 1.5 sene kadar önce 1'i kafede 20 dakika oynamıştım. Ardından 2.5 ay kadar önce ps3'ü alınca uncharted 2 demosu çekip 6-7 kere bitirdim. Onunda ardından uncharted 1 alıp oynamaya başlayınca bayağı bi garipsedim kontrolleri vs. ama alışınca feci zevk aldım. 2.'ye tekrar tam sürüm geçtiğimde çok rahat bir geçiş oldu ve feci derecede eğlendim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...