RayCharles Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 COD MW II arıyorum! Assassins Creed II - MW II takası yapabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 fifa 2010 satıyorum ilgilenen olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 fifa 10 satılır mı yahu.pes alıcam deme sakın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 uygun fiyata gow3 alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 eee yuh demek istiyorum. simdi satıp 1 ay sonra world cup 2010 alırım diyordum da, 40 pound olacakmış world cup 2010. değmez o zmn, ekime kadar fifa 2010 takılırım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 oha, maç bileti mi hediye ediyorlar yanında 40 pound ne world cup oyunu için ben en fazla 27-28 falan olur diyordum, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 abi bide fifa2010 makyajlayip world cup diye saticaklar yuh yussuz paragoz ea ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 COD MW II var elimde yakuza 3 yada Gow 3 ile takalaslamak istiyorum takas durumunda heriki tarafin kargo ucretinide ben karsilasirim. saygilar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 world cup almak ztn büyük hata olur.bu arada world cupta gelen konfeti falan fifa 11 de gelicektir herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 yani bende bekleme kararı aldım, zaten sürekli güncelleniyor kadrolar vs. ki bu zamandan sonra güncellenmese de olur hehe oynanabilirliğe birşey katmayacaksa görsellik için fazladan para vermeye gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 zaten fifa10 u patchle gameplay olarak acaip degistirdiler bilmem farkettiniz mi gerek yok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Xbox'ın yanına exclusive oyunları için PS3 aldım sonunda :p Tavsiye lazım. MGS4, God of War 3, GT5 Prologue, Killzone 2, Infamous aldım şimdilik. God of War Collection, Uncharted 2 ve Heavy Rain için biraz fiyat düşüşü bekliyorum. Little Big Planet var, o da bana uyar mı bilemedim, pek platform oyunu sevmiyorum, çok çok güzel derseniz alayım zaten ikinci elleri 40-45'e satılıyor. Var mı başka beğendiğiniz, mutlaka almam gereken exclusive? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Virtua Tennis 2009 Fight Night Round 4 bu iki oyundar herhangisini isteyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 fizban said: fifa 2010 satıyorum ilgilenen olursa. vaz geçtigini gördümde wc2010 zaten alınmaz ömrü kısa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Baggio said: Xbox'ın yanına exclusive oyunları için PS3 aldım sonunda :p Tavsiye lazım. MGS4, God of War 3, GT5 Prologue, Killzone 2, Infamous aldım şimdilik. God of War Collection, Uncharted 2 ve Heavy Rain için biraz fiyat düşüşü bekliyorum. Little Big Planet var, o da bana uyar mı bilemedim, pek platform oyunu sevmiyorum, çok çok güzel derseniz alayım zaten ikinci elleri 40-45'e satılıyor. Var mı başka beğendiğiniz, mutlaka almam gereken exclusive? Little Big Planet nasıl desem, oynayacak adam bulamazsan bir yerden sonra sıkıyor. Bende almıştım bıraktım 1 haftada iyice oynadıktan sonra GOW3 almışsın da GoW 1-2'yi daha önce oynamış mıydın abi ? Çünkü ilk iki oyunu oynamadan 3'e kesinlikle geçme bence Uncharted 2'nin de fiyatı bir süre daha düşmez, birinciyi alıp oynamaya başla ama 40-50'ye bulunuyor o da :) bunlar haricinde FIFA 10 ve Bad Company 2 tercih edilir. Ayrıca Valkyria Chronicles, Batman Arkham Asylum'da benim listemde bulunan diğer oyunlar birde ayın 16'sinde GTA indirilebilir içerikleri geliyor, gerçi xbox kullanıcısıysan oynamışsındır büyük ihtimalde hehe onun dışında benim ps3 alma sebebim olan Red Dead Redemption geliyor işte mayıs'ın sonlarına doğru, onu da bekleyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 İşte abi Fifa 10, GTA4, BC2, Batman falan gibi Xbox veya PC'de olan oyunlar değil de, sadece exclusive oyunları istiyorum :p GoW ve Uncharted için ilk oyunları da oyna mı diyorsun şimdi mutlaka? Valkyria da olabilir bak evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 kisa bir oyun olsa da heavenly sword olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 GoW1-2, Uncharted 1 oynamadan, sequel'lara geçme sakın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Batırdınız lan beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Welcome to the club :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 hangimiz batmadık ki ? gow2 den beri beklediğim gow 3 u alamadım hala.bfc almıştım şansımı ondan yana kullandım multi diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 uncharted 1 oynamadna 2 oynadım, İNANILMAZ zevk aldım zaten basladım ve bitirdim ara vermeden =) 1'le konu olarak çok alakalı deil dediler.. bilemiorum artık ne kadar alakalı =P ama gow'ları bence once 1-2'yi oyna hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 bi de heavenly swordm esela baya eski oyun, 0'ını 25 liraya alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 ya konu olarak alakalı değil zaten ama uncharted 2'nin oynanabilirliği biraz daha basit bence, ardından uncharted 1'e geçersen pek zevk alamayabilirsin ya da garipseyebilirsin. O o yüzden Uncharted 1 ardından 2 yaparsan zevk katsayın artar Ayrıca GoW1 ve GoW2 oynamadan kesinlikle üç oynama, 2 ve 3 zaten direk bağlantılı, ilk oyundan da önemli kesitler içeriyor 3. oyun. Mutlaka Collection'ı al bitir, sonra geç GOW3'e onda ısrar edebiliriz. Ama Uncharted 2 sonra 1 yaparsan yani, pişman olmayabilirsin :) Yani kendimden örnek verirsem 1.5 sene kadar önce 1'i kafede 20 dakika oynamıştım. Ardından 2.5 ay kadar önce ps3'ü alınca uncharted 2 demosu çekip 6-7 kere bitirdim. Onunda ardından uncharted 1 alıp oynamaya başlayınca bayağı bi garipsedim kontrolleri vs. ama alışınca feci zevk aldım. 2.'ye tekrar tam sürüm geçtiğimde çok rahat bir geçiş oldu ve feci derecede eğlendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 gow 1-2 yi oynama, gow3 konusunda biri tüm hikayenin videolarını koymuştu, onları seyret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar