Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 heh aldığım yok zaten, fiyatları öğrenmek için sağı solu araştırıyorum sürekli hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Doğru yerden haber veriyorumdur umarım, shopto da Madden NFL 2008 4 pound olmuş, meraklısı vardır belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 abi dogru veriyosunda 2008 ya yane eauea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Maksat spor yapmak ha bide 4 pound lan, futbolun icadı olsa alınır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 nhl 2008'de o fiyataydı galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 abi asil mirros edge war 2 tanesi 15 euro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 ya şimdi ben US hesabı aldım PSN'den, trophyleri falan orada topluyorum oradan oynuyorum oyunları da UK hesabının benim için ne faydaları olacak ? Mesela Fifa10'u online oynarken beni amerikan serverlarına mı atıyor bu hesap yüzünden ? Çünkü sağlam ping alamıyorum gibi birşey aslında trophy'leri de UK'de toplamak istiyorum da bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 yok turklerle oynadın mı ping cillop oluyo fifada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 abi fifada ne trophysi. toplicagın en fazla %30. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 yok fifa trophy'si değil zaten, genel olarak bütün oyunlar için dedim hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Türkiye adresi verirsem EU olarak mı hesap alıyor yoksa UK'den adres mi vereyim ? edit: yepisyeni bir soruyla geleyim dedim. US hesabını başka ülkeye taşıyabilir miyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 fifa10+demon souls+assasin's creed2. satılık arıyorum direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 cok sey istiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 seni döverim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 hepinizi döverim http://www.youtube.com/watch?v=4bl6R9XwM_4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 beni kimse dövemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2010 önce uncharted 1 sorada uncharted 2 istiorm. bide gow special edition arıorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 uncharted 1 spider-man web of shadows afrika satilik, veya sevdigim oyun cikarsa takaslik :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Almak isteyenler için; http://www.shopto.net/PS3/VIDEO%20GAMES/PS3BR01-Brutal%20Legend.html Brutal Legend tekrar stokta, hem bu sefer 20 euroya düşürmüşler fiyatı :) 23'e almıştım ben hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 thehut indirim yapmış asıl, brutal legend 15 pound bayonetta 18 pound Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Viktor said: uncharted 1 spider-man web of shadows afrika satilik, veya sevdigim oyun cikarsa takaslik :p viktor öm attım sana ama cevap vermedin. bi bak ömlerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 fizban said: thehut indirim yapmış asıl, brutal legend 15 pound bayonetta 18 pound oha ya alsammı dıye dusunmekteyım aldınız mı daha once thehut tan ne kadar zamanda gelıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Heavy Rain EU/PAL arıyorum!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 düzgün yazıyım dedim. Fifa10 Fifa09(geçti tabi Fifa10 alana bonus:P) Star Wars: Force Unleashed GTA4 var elimde. askere gidiyorum zaten 1 ay sonra. bunları satıyorum/takas ediyorum. Heavy Rain çok istiyorum oynayıp bitiren varsa takas+para falan bi şekilde almak çok isterim. başka teklifler varsada açığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Street Fighter 4 kitapcıklı falan, gayet temiz bluray. 50 liraya satıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar