Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 patimizde böyle bir yararlı thread yok diye düşündüm. bu thread üzerinden birbirimizin psn'lerini rahatlıkla bulabilir ve buradan birbirimizdeki oyunları takas edebiliriz. şuan bende takaslık oyun olmasada umarım sizin vardır :) bu arada benim PSN: MAYHEMY ekleyin canlarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salire Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Marvel: Ultimate Alliance Genji Virtual Fighter 5 Motorstorm Takas ederim 2 ye 1 de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 assasin's creed takaslık var istediğim oyun cod4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Bendeki takaslık oyunlar Resistance Fall of Man. Ninja Gaiden. ve MotorStorm. bu oyunları isteyene verebilirim. tabi karşılığın da hangi oyunu verecek oda önemli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Mayhem said: Bendeki takaslık oyunlar Resistance Fall of Man. Ninja Gaiden. ve MotorStorm. bu oyunları isteyene verebilirim. tabi karşılığın da hangi oyunu verecek oda önemli :) mayhem ole bi demisin ki gorende zannetcek dunyanin en rare ve iyi oyunnarini takas ediyosun lan saydigin oyunnar ps3lerle beles gelan 2 oyun + ninja gayden ki oda eski yane eaua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 çaktırmasana be :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 psn: aiko1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 psn:soldiertr - takas etmek istedigim oyunlar; fight night round 3, winning 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 PSN: Sawer Elimdeki oyunlar Ratchet&Clank,Assasin's Creed,NBA 2k8 Uncharted veya Half-life 2:Orange Box la değiştirebilirim. (bu arada vericeğim oyun Assassin's Creed) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Sawer elinde güzel oyunlar varmış. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2008 psn : fuysal cok pis cod4 oynuyorum bu aralar, party icin acigim :D elimdeki takaslik oyunlari (istanbul iciyim) Ghost recon2 adv. warfighter NBA street homecourt resistance fall of man call of duty3 virtua tennis 3 rainbow six- las vegas nba2007 Heavenly Sword Splinter Cell Double Agent soyle bir Half life:orange box, rockband, unreal3 ister deli gonul... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 cod 4 ü klavye ve mousela mı oynuosunuz.hatta tüm fps leri ben joy.la oynayamıyorum cod falan.zevk alamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 abi aynen nası oynuosunuz o joy padle ya, millet çatır çatır oynuo deli oluroum, ben daha duz yolda yuruyemiyorum onunla.. bi salaklık ettim oblivion aldım ps3 e, okla assasin fln vurucam die bi hışımla çıkardım oku, bi salladım bizim köylüye denk geldi sonra dogru hapse :S ogunden sadece yakın çatışmalara giriyorumoyunda o derece yani.. ama verin mouse umu klavyemi her adam tek mermi yada tek ok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 bende oynayamıyorum joystick ile :) bu arada takas edecek olan yokmu? takaslıklar: Resistance Fall of Man. Ninja Gaiden. ve MotorStorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 psn: katalanzar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 arkadaşlar takaslık fifa 08 arıyorum, karsılıgında Ninja Gaiden Sigma veya Resistance Fall of Man verebilirim, ilgilenen arakdaslar PM atarlarsa sevinirim. Ayrıca 2. el olarak satmayı düşünen varsa, onlarda pm atabilirler çekinmeden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 PSN: sethvalore Oyunlar: Call of Duty 4 Burnout Paradise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Takaslıklarım yenilendi: Def Jam Icon Ridge Racer 7 Nba 2k7 Ninja Gaiden Sigma Motorstorm Resistance Fall Of Man düşünen varsa öm pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 fight night round 3 aramaktayım, özel mesaj atarsanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 bende uzun zamandır Heavenly Sword arıyorum. takas listemden bir oyunla takas yapabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Bonepart ile Def Jam Icon, Heavenly Sword ile takaslanmıştır. Bilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 PSN: Revangelis elimdekiler fifa 08, folklore, burnout paradise, nba 2k8 folklore takaslıktır bu arada. condemned 2si olan varsa parayla bile alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d1evas Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Red said: cod 4 ü klavye ve mousela mı oynuosunuz.hatta tüm fps leri ben joy.la oynayamıyorum cod falan.zevk alamıyorum mouse ve klavye bağlarsan oynayabilirsin diye biliorum. normal wireless mouse taktım ben hiç bi sorun olmadan çalışıyor ama klavyeyi de denemek lazım. Deneyimlerimi aktarırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Ninja Gaiden Sigma -> Heavenly Sword Assasin's Creed -> Call Of Duty 4 veya Uncharted takas yapacağım. ilgilenenler öm lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 d1evas said: Red said: cod 4 ü klavye ve mousela mı oynuosunuz.hatta tüm fps leri ben joy.la oynayamıyorum cod falan.zevk alamıyorum mouse ve klavye bağlarsan oynayabilirsin diye biliorum. normal wireless mouse taktım ben hiç bi sorun olmadan çalışıyor ama klavyeyi de denemek lazım. Deneyimlerimi aktarırım ben logitech g1(mouse dur kendisi) bağladım çalışmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar