adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Canım otobüsde mola verilen yerlerdeki yemekleri çekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 afyon varan tesislerinde iki kaşarlı tost+ayran 5 ytl. tost manyak bi tost. ayran deli bi ayran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 ankara eskişehir arası petrol ofisinde gözleme yemiştim bi kere. hakketten veri dilişıs tı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Susurlukta Ulusoy un durduğu bi tesis var ama tam emin değilim büyük ihtimalle ulusoy un tesisi dehşet bi yer. Tostla ayran olmadan olmaz susurluk ayranı Ayvalık a giderken gecenin bi vakti orda duruyoruz havada güzel şortla iniyorum parmak arası terlik ortamda deli hatunlar =) özledim be.. bide mersine giderken geçen yiyim dedim yoldan hiç yapmadığım şey gittim aldım kasaya bi geldim 15ytl noluyo lan dedim cebimdede 20 vardı eheue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Ben otobüsle uzun yola 10 senedir çımıyorum :/ 4-5 senedir de otobüse binmedim lan yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 ginaly said: afyon varan tesislerinde iki kaşarlı tost+ayran 5 ytl. tost manyak bi tost. ayran deli bi ayran. ben ayranı sevmiyorum.. çok sulu yapıyolar.. böyle ayran dedigin koyu olucak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 bursaya giderken yörsan var. kaşarlı tost+ayran. abv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 sulu ayran ne abi yoğurt yiycen direk. yok lan peynir eet. direk peynir yiycen. =P yok be cacık harici ayranın hafif sulusu makbuldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Bolu Koru tesisleri... Dağ çileği reçeli ve kaymak OFFFFF OF BÖYLE BAŞLIK AÇILIR MI... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 ginaly said: afyon varan tesislerinde iki kaşarlı tost+ayran 5 ytl. tost manyak bi tost. ayran deli bi ayran. +1 //tost kesinlikle mükemmell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 benim canım sulu yemek çekti ama böle pul biberi dökücen üstüne ekmek banıcan.oooof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 harbi bende özledim lan böyle gecenin köründe saçma markalar alıyorsun falan köpüklü ayranla tosta kayıyorsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 oha ya bu saate acılabilecek en tehlikeli dopik. üff afyon sucuk döner + ayran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 eskiden otobüsle osmaniyeden geçerken bir börek alırdık abooooo ne güzel börekti ya o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 gaymaklı ekmek kadayıfıı allahımm olsa da yesek.yolculuk diince bu gelio aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 yaşasın sadece ben manyak değilmişim herkezin canı otobüsle mola verilen yerlerdeki yemekleri çekebiliyomuş:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 İzmir-Eskişehir ,Afyon kolaylı dinlenme tesisleri. Sucuk döner keyfi ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 aksaray-ağaçlı tesisleri et yemekleri . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 malik işte bana o tesiste resmen geçirdiler =) sote pilav çorba aldım 15ytl ulan yoldur dedik ucuzdur dedik. Tesis ama çok güzel otelide iyi dükkanlar falan çok güzel =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 ben bodrumdan antalyaya giderken bi yerde mola verdi otobüs bende de nakit yoktu orda da kredi kartı geçmiyomuş bizden olsun demişti bidahaki sefer'e ödersin demişti adam. hayır hangi akla hizmet sen öle bişi dersin helal et al benden de yok illa bidahaki sefer'e ödiycem bi açık kapı bırakcak illa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 yollardaki yemeklerin en ii ve en ucuzlarını kamyoncular bilirmiş diye bi duyum aldım haberin olsn.. hadi by Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 hadi eyw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 blackchaos said: malik işte bana o tesiste resmen geçirdiler =) sote pilav çorba aldım 15ytl ulan yoldur dedik ucuzdur dedik. Tesis ama çok güzel otelide iyi dükkanlar falan çok güzel =) hadi yemeğine bir şey demem de yok çok iyi bir yol dinlenme tesisi falan bana biraz abartıolar gibi de gelior . abi öyle yerlerde gözleme -hamburger -çorba-çaydan başka bir şey yenmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 aaa bayılırım o mola yerlerınde yemek ve arkasından sıgara çok zevkli bi olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 sigara deme abi yok sigaram :D ehe aklıma gelio . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar