SturmVogel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 SIERRA oyununu yapıyor fragmanını izleyebilirsiniz. http://www.youtube.com/watch?v=TT7Gn5bGnkk http://www.youtube.com/watch?v=P40KDa4fEuc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Tam çıkış tarihi belli oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 ilk videodakki dövüş sahneleri bana enter the matrix i hatırlattı aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Jason Bourne hastası olarak gerçekten çok sevindim, hevesle bekliyorum. Yıllardır adam gibi oyun oynamıyodum güzel olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 pc ye gelmiyor sanırım? eğer 2.video oyun içi görüntüler ise çok güzel gerçekten. ancak dövüş sahnelerindeki bol hareketli kamera açıları sebebiyle "bas tuşlara, ne basarsan bas!" oyunu olabilme ihtimali var.. lam ps3 çekme zamanı geliyor galiba.. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 playstation 3 ve xbox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Uncharted gibi olmuş, grafikleri baya bi geliştirmeleri lazım ya da youtubeda dandik gözüküyodur, onun dışında sonuçta Bourne, senaryoyu sağlam tutabilirlerse, sonuçta yine Bourne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 bourne conspiracy yazmışlar ama görüntüler falan idendity'i hatırlattı bana ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 kingpin said: bourne conspiracy yazmışlar ama görüntüler falan idendity'i hatırlattı bana ? Identity'nin oyunu zati fakat film oyunlarının genelinde olduğu gibi GO BEYOND THE MOVIE olayı var, çok takılmamak lazım. (Afrikalı kukla cumhurbaşkanının askerlerini dövdüğümüz kısım filmde yoktu örneğin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 galiba mükkembel bişey olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar