Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Aluriel said: ya çeto koydurma bana saydırdığın özelmesajları buraya şimdi. "götünden okumasaydın" demekle "beyinsiz, dallama" demek aynı şey değil. Abi allah aşkına şu adama fıstık atmayın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Homuna Goymuşsunuz arkadaşlar breaking bad başlığının hakkaten dizide bu kadar drama yoktu, tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Aluriel said: cetintasa sor nasil yenilecegini. en iyi o bilir spoiler yemesini saçma sapan spoiler veren troll'ü savunuyorsun sonra gelip niye çetintaş bana çatıyor diyorsun. seviyesizlik diz boyu la forumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Jim_E_Rustler said: Aluriel said: ya çeto koydurma bana saydırdığın özelmesajları buraya şimdi. "götünden okumasaydın" demekle "beyinsiz, dallama" demek aynı şey değil. Abi allah aşkına şu adama fıstık atmayın ya. ne yapmaya çalıştığını biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 sabonis said: Aluriel said: cetintasa sor nasil yenilecegini. en iyi o bilir spoiler yemesini saçma sapan spoiler veren troll'ü savunuyorsun sonra gelip niye çetintaş bana çatıyor diyorsun. seviyesizlik diz boyu la forumda kimseyi savunmuyorum ben, forum kuralını linkledim sadece... mithata da laf ettim zaten bi sürü okusaydın keşke. hala seviyesizlik istiyorsan gel http://i.imgur.com/Mevm3px.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 of leş herifler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 bu arada o linklenen kuralin devaminda da soyle yaziyor said: Güncel sezon hangi bölüm olursa olsun yeni sezon başlayana ya da bittikten sonra iyi bir zaman geçene kadar (bir sezon süresi bu ortalama) spoiler ile konuşulacak. Bu bölüm Arya süperdi filan yazın tabii ama Arya'nin kolunun kopmasına çok üzüldüm yazmayın. Sınırı anlayacak olgunluktasınız. Dizinin ya da filmin öyküsünü doğrudan belirten şeyler spoiler, beğeni filan belirten yorumlar değil. Çok iyiydi diyin ama böyle böyle yapması çok iyiydi demeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Aluriel baya bildiğimiz liseli imiş. Öğrenmiş olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 sabonis said: Aluriel baya bildiğimiz liseli imiş. Öğrenmiş olduk yav he he liseliyim. cidden mithatin yaptığını savunduğumu mu düşünüyorsun? bak bakalım ne yazmışım mithat için. http://forum.paticik.com/read.php?11,3086602,page=145#msg-7218445 http://forum.paticik.com/read.php?11,3086602,page=147#msg-7219350 http://forum.paticik.com/read.php?11,3086602,page=148#msg-7219362 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 GERGE göreve.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Aluryel orada mithat'a ne söylediğin için sonrasında ki genel tutum ve davranışlarından dolayı liseli gibi gözüktüğünü belirtmiş sabo. adam haklı, liseli title'ı verilmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 spoiler vereni savunmadım ben. hele mithatı hiç savunmadım, beter olsun. bölüm kuralını linkledik diye seviyesiz liseli ilan edildik vay anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 forum warrocktr ye döndü lan. skyler bile 5 sezonda bu kadar dram döndüremedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 DRAM BİZİM İŞİMİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 kendimi alıntıladım bak sizin yüzünüzden elim ayağım titriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Osuran_boğa said: yeter la (spoiler lel) heisenberg mezarında ters döndü sayenizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 konu herseyiyle rezil. neden kitlenmiyor 2000 i gecti hani database ayagina her konu kitleniyordu.. grevmi var nedir bolumde.. burasi ne hale geldi yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 36 saat ders + hakimlik sinavlari var benim icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Kitliyorum, 2300 mesaj olmus. Yenisini acsin isteyen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar