Grast Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Diziye yeni başlayan arkadaşlarımın sayısı izlemiş olanların 10 katı fln =) emmyden sonra baya bi kitle kazandı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 adam spoiler yemek icin asiri caba gosteriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 yeni baslayanlar 1. sezon 4 ve 5. bölümde aglamalari lazim epic bolumler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 ulan yine çeviri hatası!!!heads diyor oğlan, yazı diye çeviriyorlar?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 doğrusu kafalar olacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 oo crazy-8'e gelmişin abi tebrikler, o çocugua ii bak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 valla 3 bölüm bitti...eve geldim,evde devam edeceğim şimdi...öbür tarafa da yazdım,buraya da yazayım.d-smart var ama maçı izlemeyeceğim.sardı bu meslekdaşımın hikayesi beni B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 seninle meth işine girelim abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 ....aman diyim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 arkadaş,böyle karısı olan varsa atlasın bir yerden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Fistan said: yeni baslayanlar 1. sezon 4 ve 5. bölümde aglamalari lazim epic bolumler ben 5. bölümde çok etkilendim.son 6-7 ay yaşadıklarımızın değişik versiyonunu izleyince çok üzüldüm.benim babam da kimya mühendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 KuddusiMavra said: ulan yine çeviri hatası!!!heads diyor oğlan, yazı diye çeviriyorlar?!?! abi yazı tura olmasın heads tail falan şaka mı yaptın anlamadım ki :D cpt. obv. out Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 head or tail...ya da heads or tails... yani yazı mı,tura mı diye soruyor? eleman head diyor(heads de olabilir)...her neyse...çeviren yazı diye çeviriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Evet ona bende dikkat etmiştim. Head'i direk turaya bağlamıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Pazartesi günü işyerinde seyrettim finali. Akşam evde eşim "niye suratın asık?" diye sordu. Farkında bile değildim halbuki. Bitmeseydi iyiydi de, güzel bitti be. Yakıştı şanına. Dexter gibi ılıklık yapmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Deliganlı adamın dizisiydi breaking bad. kurtlar vadisi alternatifi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 buda epik varsa izlemeyen hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 abi şu tarz remixlerin dubstepden 100 kat daha iyi olduğunu düşünen bi ben mi varım? bildiğin daha eğlenceli ve güzel ya. dasfdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clownbaby Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 KuddusiMavra said: head or tail...ya da heads or tails... yani yazı mı,tura mı diye soruyor? eleman head diyor(heads de olabilir)...her neyse...çeviren yazı diye çeviriyor. atamızın kafası başka bir kafayla bir tutulamaz. dolayısıyla tura sadece TÜRK lirasındaki ATATÜRK'ümüzün kafasına denir. insanları da ışığa tut, atatürkü görmezsen at gitsin. anlayana..;) çevirmeni de takdir ediyorum böyle hassas bir konuda en doğrusunu, akıllıcasını yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Of cok iyiymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 su sahne neyi hatırlattı size ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 @ream fotoğraf negatifi benzetmesi, 3 e bölünmüş bir walter white? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 yok yine diziden başka bir olayla alakalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Ream söylesene o olayı, bilelim. Ayrıca bariz film şeridi gibi o kare ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 sadece o kare değil o sahne işte fd walt.jrye son bir kez bakması felan yanına gidememesi ?] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar