Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 bi de şuan under the dome'u okuyorum 600. sayfadayım, dizide oynadıgını reklamından öğrenmiştim rezalet sdfasdsdf
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 ohoooooooo akşam 9'da yayınlanıyormuş bu.
reampage Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Arkadaş izlemiş az evvel evde duvarlara terlikle vurarak izledim böle bölüm yok dio kafayı yemiş, lan yine akşamı beklicem ben
reampage Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 skylarda hak etti yanlız emmyi, geçen sezon millet ne nefret kustu kadına ya eheh
Somon Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 abbnaaaooooouuuuuuwww şuanda elimde duvarlara vurarak izlemenin etkisi var efsane seri efsane sona ericek çok iyidi bu bölüm ağır spoiler içerir ps izlemedim burayı kimse açmıcak nasılsa bi süre sınıfta bi kız var sarışın hoş kız baya mesaj atıcam şimdi ders kaçtaydımdiye sormak için dün numarasını almıştık gayırlısı gossun
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 iyi bölüm ama ben duvarlara vura vura izlemedim şahsen.
arcane Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 pek birşey yok. sezonun öbür bölümleri yanında sıradan kalıyor.
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 off final mükemmel olcak lan vay hamua
Black_Lupin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 emmy almis olmalarida tebriks dedirtiyor. en iyi drama odulunu caktilar vesselam
reampage Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 muhteşemdi ya muhteşem bölümdü. pablo escobar tribide muhteşemdi abi çok sevdim bölümü ozymandiasla kapışır rahat
reampage Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Killing Pablo Hatırlayan olur, Hank vurulduğu zaman hastanede walt jr. babasına kitabını getirtiyordu, hankin verdiği killing pablo kitabı işte pablo escobarın hayatını anlatan. bu bölümde dağ klübesi olayı pablo escobarın son günlerinde saklandığı dağ, işte hatta kızı üşümesin diye 1 milyon dolar felan yakmış, waltda 2 saat yanlız kalmamak için 10bin dolar verdi gibi. Sonra üstüne walt jr. ile yapılan konuşma
Somon Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 tüylerim diken diken oldu son iki dakikada
samaella Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 http://i1088.photobucket.com/albums/i331/delgadillo92/i_came.jpg Şerefsiz todd kızı vurdu aq Jessy kime elini atsa ölüyor.
reampage Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 ağır spo "I-... I'd like to speak to the agent... in charge of the Walter White investigation.." "Who may I say is calling?" "...Walter White." Gray Matter şarkı ve dolu viski bardağı. I have things to do... spo http://www.youtube.com/watch?v=bMt1ILTzCac
moncici Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 OF BEE bu bölüm walter'ı "aile babası" karakterine indirgeyen denyo yazarlara KAPAK olmuştur. hayır zaten başından beri, walter'ın meth işine girmesinde kanser kadar grey matter hikayesinin de önemli olduğu belliydi. (buyout bölümünde jesse, ailene yeterli olan parayı kazandın daha ne dedikten sonra grey matter'ın gelirinden bahsetmesi, sonra "im in empire business" repliğini hatırlayın...) yani büyük resim başka, aile falan işin vicdan kısmı. walt.jr'a telefonda "her şey boşu boşuna mıydı yani" derken kendine tutunacak bir dal arıyordu, "ailem için yaptım" demek istiyordu son kez. ama nasıl 5 dakika sonra grey matter'ı duyunca güç istencine dönüştü bu sözde vicdani sorumluluk? harbi süper dizi
reampage Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 5 sezonun ince bir özetiydi abi bu bölüm bence.
uk Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 sigara içen adam mı şu kaçışa yardım eden? ek. bu arada sonlara doğru giren müzik tam oturmuş
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 lan ya gece ya yarın izlicem, yazıp yazıp dellendirmeyin :D
reampage Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 uk said: sigara içen adam mı şu kaçışa yardım eden? ek. bu arada sonlara doğru giren müzik tam oturmuş abi o introyu nasıl oturtular hakketen ya, dizi finali izlicez haftaya sanki daha dizi yeni başlıyor
Somon Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 ya şöle son bölüm 650 saat fln olsun oturup haftalarca izleyelim yoksa kesmicek beni
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 =/ Çok pis spoylır. Sakın açma. Açma dedim bak http://i.imgur.com/QWhP9NH.jpg http://i.imgur.com/6nzsC88.jpg Yani şu olayları Jesse hakediyor bir yerde. Andrea haketmiyor tabi Jesse kadar. Her ne kadar pis para olduğunu bildiği parayı alsa da ölmeyi haketmiyordu tabi. Olan Andrea'ya, Brock'a, Walter Jr.'a, Marie'ye, Hank'e, top sakallı latino abimize oldu. Walt da, Jesse de geberir umarım.
Öne çıkan mesajlar