BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 meth damon da tam bir pic cikti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Bundan daha tatli bir kiz cocugu olamaz... Mami mami diyen dilini yerim ben senin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 awsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 çok ince ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Lydia da ölecek mi acaba son bölümde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Frostbite said: mikerim ya zati zor bi gün geçirdim eşşekler gibi çalışmama yorulmama rağmen patrondan bebe gibi azar işittim bugün üstüne de son bölümü izledim.. başıma ağrılar girdi abv.., bugün bunu ben de yaşadım da öyle alıntılayayım dedim yalnız değilsin sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Bugun pilotu ve ikinci bölümü tekrar izledim kanser olduğunda hankın waltla konuşması filan. ): Ha bide ilk pilotun ilk 2 dakikası. “My name is Walter Hartwell White. I live at 308 Negra Arroyo Lane, Albuquerque, New Mexico. 87104. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 reampage said: awsd http://i.imgur.com/fBCWoEn.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Mc_Lovin said: Lydia da ölecek mi acaba son bölümde? senaristi keserim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 herkese olecek buyuk ihtimal, bir tek walt'un cocuklari hayatta kalir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Lydia ile Huell ölmesin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 abi bu dizinin 3 sezonunu sıkıcı bulan baska kimse oldu mu. 2 hafta sonra dizi finaliymis galiba arkadas yakala finali beraber yapalım dedi. 3. sezon 8. bolumdeyim galiba 3. sezon bitmek bilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 ben de çok sıkıcı buluyodum demek ki sıkıcı değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 abi amerikan filmi gibi her dakka biri olmuyo gercek hayatta nasil olursa oyle oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 gerçek hayatta her dakika binlerce kişi ölüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Sparkcaster'ın bu diziyi beğenmemesi etkisiz eleman. Şahsı Sparkları hiçbir şeyi beğenmiyor zira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Sparkcaster said: gerçek hayatta her dakika binlerce kişi ölüyor. bu topicten zktir olup giderim bu mesajdan sonra iyi gunler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 screwy said: abi bu dizinin 3 sezonunu sıkıcı bulan baska kimse oldu mu. 2 hafta sonra dizi finaliymis galiba arkadas yakala finali beraber yapalım dedi. 3. sezon 8. bolumdeyim galiba 3. sezon bitmek bilmiyor. sezon finalleri ve başları hariç, skyler-aptal oglu ve aptal baldızı arasında kısır döngü oluştuğu için sıkıcı oluyor tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 asdasd bi sey eksik olmus. 3. sezon demek istemistim =) ilk 2 sezon daha iyiydi daha hareketliydi 3. sezonda icime sancılar girdi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 http://i.imgur.com/taftdfV.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 spark bandwagon tribine girdi. 2008 2009 gibi kimse izlemiyoken başlasaydı şu anda breaking bad alan yöneticisi falan olmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Spark aynı şeyi Game of thrones topiğinde de yapıyordu.Adamın popülerlikle bi derdi var kesin ama popüler olması özne olan nesnenin değerini azaltmıyor ne yazık ki.Yok harbiden sevmiyorsa diyecek bi şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 belize'den selamlar https://pbs.twimg.com/media/BUYtybxCMAA8T-w.jpg spark'ı da belizeye göndermek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 son 2 bölüm 75'er dakika mı olacakmış? o.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 imdb'de 45 gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar