Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Breaking Bad (2008) - AMC

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Frostbite said:

mikerim ya zati zor bi gün geçirdim eşşekler gibi çalışmama yorulmama rağmen patrondan bebe gibi azar işittim bugün üstüne de son bölümü izledim..

başıma ağrılar girdi abv..
,

bugün bunu ben de yaşadım da öyle alıntılayayım dedim yalnız değilsin sdfs
Mesaj tarihi:
Bugun pilotu ve ikinci bölümü tekrar izledim kanser olduğunda hankın waltla konuşması filan. ):

Ha bide ilk pilotun ilk 2 dakikası.

“My name is Walter Hartwell White. I live at 308 Negra Arroyo Lane, Albuquerque, New Mexico. 87104.

Mesaj tarihi:
abi bu dizinin 3 sezonunu sıkıcı bulan baska kimse oldu mu. 2 hafta sonra dizi finaliymis galiba arkadas yakala finali beraber yapalım dedi. 3. sezon 8. bolumdeyim galiba 3. sezon bitmek bilmiyor.
Mesaj tarihi:
screwy said:

abi bu dizinin 3 sezonunu sıkıcı bulan baska kimse oldu mu. 2 hafta sonra dizi finaliymis galiba arkadas yakala finali beraber yapalım dedi. 3. sezon 8. bolumdeyim galiba 3. sezon bitmek bilmiyor.

sezon finalleri ve başları hariç, skyler-aptal oglu ve aptal baldızı arasında kısır döngü oluştuğu için sıkıcı oluyor tabi
Mesaj tarihi:
Spark aynı şeyi Game of thrones topiğinde de yapıyordu.Adamın popülerlikle bi derdi var kesin ama popüler olması özne olan nesnenin değerini azaltmıyor ne yazık ki.Yok harbiden sevmiyorsa diyecek bi şey yok.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...