Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Breaking Bad (2008) - AMC

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abiiiii.... doldurduğu dvd de koptum ben hahahasdazczcz.

Sigara olayını unuttum ben ya. Cocuk hastaneye yatıyordu walter jesseyi ne için gaza getiriyodu ? Diğer bilim adamını vurması için miydi ?

Mesaj tarihi:
samaella said:

abiiiii.... doldurduğu dvd de koptum ben hahahasdazczcz.

Sigara olayını unuttum ben ya. Cocuk hastaneye yatıyordu walter jesseyi ne için gaza getiriyodu ? Diğer bilim adamını vurması için miydi ?

spoiler

geçen sezonun yarısında falan walt gus'ı öldürmesi için jesse'ye ricinli sigara vermişti ama jesse gus'ı öldürmemişti

sonra sezon sonlarına doğru walt gus'ı öldürmeye çalışırken şişman zenciye jesse'nin ricinli sigarasını çaldırttı, jesse'nin kız arkadaşının çocuğunu lily of the valley ile zehirledi, jesse atarla sen yaptın lan diye gelince de gus yaptı dedi ve sonsuza kadar mutlu yaşadılar

Mesaj tarihi:
Çoooooook iyi bölümdü gene laan.

cafede 4'ü birden oturup konuştukları ve dvd sahnesi çogiyiydi. Jesse 'ye berserk geldi walt'u yakacak kafaya koydu, yakamasa bile gidip hank'e herşeyi anlatacak veya walt jesse'yi öldürecek bence.

Mesaj tarihi:

Ben o ricin olayını tam hatırlamıyorum ya çocuğu ricini çaldırıp zehirliyor madem neden o bölümün sonunu yani sezon finalini bir bitkiyle sonlandırıyorlar? Birde o risini kullandı sonraki bölümlerde risini prize falan saklıyordu ikinci risini ne zaman yaptı da otomatik süpürge robotunun içine koyup orda olduğunu yutturdu? Ha Jessenin o sigara sahnesini de atladım nasıl anladı sigara paketini cebinden çıkararak otu çalıp yerine sigara paketi mi koymuşlar?

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...